הי בנות, מה שלומכן? אולי נכיר קצת

אור224

New member
גמאני כאן,קצת באיחור../images/Emo13.gif

אני אור-לי אוהבת ונושמת אומנות עוד משחר ילדותי. עוסקת כל חיי באומנויות ויצירה .גדלתי בבית יצירתי וממשיכה בכך. למרות ,שרציתי ללמוד משהו "יוצר רציני" התחלתי את מסלול לימודיי בתואר בתולדות האומנות, המשכתי לתואר בתחום אחר וחזרתי באהבה רבה ליצור ולנשום יצירה. עוסקת ומשלבת את תולדות האומנות בעבודת היומיום ,אקדמיה וכו ' אך נהנית "לעבוד עם הידיים" ולגלות מגוון רחב של תחומים. אוהבת את תחום הליבוד ונהנית לגלות את כל ה אפשרויות הרבות הטמונות בו. נהנית מאודדדדדדדדדדד מהמפגשים החברתיים עם הבנות העוסקות ביצירה. מפגשים, שהפכו גם למפגשים חברתיים ולא רק לימודיים. כשהקו המשותף לכולנו הוא כמובן אהבה גדולה ליצירה.

goldfish11

New member
אני עדנה ואני מכורה../images/Emo13.gif

לעיצוב, עבודות יד ויצירה. אם לשלש בנות, עוסקת בהוראת עיצוב ומעצבת אווירה: אירועים, חלונות ראווה חנויות ובתים. בחופשה מאונס שמקווה שתסתיים בקרוב. וכיף לי אתכן מאד.

md55

New member
אני md רה בירושלים.

מורה לאומנות רב תחומית, לילדים ומבוגרים. כל חיי עסקתי באומנות , אין תחום שלא נגעתי בו . כיום מפעילה סדנאות וחוגים בעיסת נייר, הפעלות יצירתיות בימי הולדת,מצירת על קירות לפי הזמנה,ולאחרונה חוגגת עם צמר כבשים שאותו הכרתי לפני 20 שנה כשצבעתי וטויתי צמר לסריגה ולאריגה. וכיייייייייף לי עם כל הבנות החמודווווווות מפורום הליבוד.

שרונאל

New member
עכשיו אני

בת 35 אמא של רותם בת ה 7 מחר ותומר בן השנתיים. עבדתי בתחום המשאבי אנוש לאחר שתומר נולד עברתי לעבוד איתו וכך עברו להן שנתיים מקסימות. עכשיו הוא נכנס לגן... מאז ומתמיד אני יוצרת מציירת, תופרת, תכשיטים ובטח עוד תחומים. ועכשיו גיליתי את תחום הליבוד המקסים כל כך מעניין ומרתק... כייף פה האווירה פה חמה ומפרגנת.

תילתול

New member
ועוד אחת לאוסף אבל עם "שריטה" בראש

שמי ליאת בת 31 + בונבון בן שנתיים מראשל"צ , ולי יש שריטה בנושא אומנות שהיא גם בעיה גדולה , אני פשוט מהאנשים שחייבים לדעת הכלללל ושאני רואה משהו שאני אוהבת בתחום היצירתי , אני חייבת אבל חייבת לדעת לפחות בבסיסי איך עושים את זה ככה יוצא שאני נוגעת במלא חומרים ( שעולים מלא , כי אני חייבת שיהיה ... חיוך ... לפחות לכל מקרה ,שרק יהיה ) ככה יצא שראיתי שרשראות מפימו למדתי את הנושא .. אותו דבר עם שרשראות החרוזים והויטרז והיעיצוב בנייר והתפירה עכשיו זה הליבוד , שאני מאוהבת כרגע בנושא ומאוד הייתי רוצה לדעת את " הסוד".

ואני תום בריינס../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

אמא לבר ועמרי (9,7) מציירת, כותבת, מפסלת ויוצרת בהמון תחומים עוד מינקות ונהנת מכל רגע

nbrosh

New member
עכשיו תורי - נעמה

שמי נעמה, דר' לביולוגיה ממכון ויצמן. מהפך בחיים בשנתיים האחרונות.ממדענית ליוצרת. לאחרונה עברנו לקיבוץ (!) כפר גליקסון (איזור בנימינה/פרדס חנה). עוסקת במגוון תחומים: אימון, אנייאגרם, ומממשת אהבה רבת שנים לעבודות יד, בעיקר חרוזים ותכשיטים בטכניקות מעורבות. מזדהה עם מי שכתבה'רוצה לדעת הכל'! הכל! תפירה, סריגה, צורפות, לבד לבד לבד,נהנית בעיקר לעבוד ולהכיר נשים שעוסקות ביצירה. עונג שלם. מחפשת דרך להתפרנס (בכבוד) מהאהבות שלי.

למעלה