הי בנות נעים להכיר! אני קצת בהיסטרי

מן הסתם...

אכן מצב קשה
מקווה שדברים ישתפרו ובאמת זו לא תהיה הבעיה שתמנע מאיתנו להפגש

אתי של ירדן../images/Emo24.gif

תבורכי ושיהיה בהצלחה... לגבי החשש הלגיטימי מתי להגיע ואיך לדעת באיזה שלב את,אז ככה.: דולה מקצועית תדע להעריך את ההתקדמות שלך בעיקר לפי שפת גופך הלך רוחך שילך וישתנה ככל שהלידה תתקדם. אני מביאה את זה מתוך העבודה שלי (אני מלווה יולדות בשלב הביתי) ובאמת הנוכחות של המלווה מפנה ליולדת את הספייס "לשקוע בתוך עצמה" כן צריך לקחת בחשבון שזו לידה שנייה. פתיחה טובה ?אידיאלי 6-8 ס"מ. 5 דקות לא תשפענה לרעה המלצה? קחו מונית זה משחרר הרבה לחץ חניה ושאר דברים טכניים. גם באוטו אפשר לשבת עם הגב לכיוון הנסיעה(איטית) לשמור על מנח פתוח. בהצלחה נשימה תנועה ושינויי תנוחה.

אם פי 3

New member
כפי שענו לך

תומכת לידה מנוסה, תוכל להעריך את השלב שבו את נמצאת. אולי לא להגיד מה בדיוק הפתיחה, אבל האם את עדיין בשלב הלטאנטי (עד פתיחה 3-4), בשלב הפעיל, בשלב המעבר (מפתיחה 7 בערך) או בשלב הלחיצות (פתיחה מלאה).... אני באופן כללי לא רואה בהשארות בבית סיכון. אם כי נכון שבהעדר מיילדת, לא מתבצע ניטור של דופק העובר (מיילדות הבית בודקות דופק בערך פעם בשעה, ובמקרה הצורך גם יותר), וגם לא ידוע עד כמה הדולה יודעת לעזור במקרה של צורך בטיפול (לכן אולי כדאי להעדיף דולה שמנוסה בלידות בית). כמו שאמרתי, אם מתכננים לעבור לבי"ח בפתיחה מתקדמת, כדאי לקחת בחשבון את האופציה שבסופו של דבר הלידה תתרחש בבית, כי לפעמים בשלב הזה דברים מתקדמים במהירות רבה. אני מעריכה שכשהלידה כבר פעילה, ההשפעה של 5 דקות נסיעה היא לא גדולה. אם את מפוחדת ולחוצה מהמעבר - ההשפעה עשויה להיות גדולה יותר.

האם דולה תוכל בבית לדעת

דולה מיומנת תדע לכוון אותך לצאת מהבית ברגע האחרון שאלת כאן מספר שאלות ראשית כדי להגיע בלידה שניה לחדר לחידה בפתיחה גדולה, עלייך להכנס לתהליך הלידה בטוחה בעצמך שאת יודעת מה לעשות ואת יודעת לחוש את התינוק שלך ובכלל להיות בטוחה שגופך בריא ולכן כך גם תינוקך. אם הגעת ללידה בריאה בגוף ונפש מעקב הריון תקין ופחדים קיצוניים מצויים רחוק ממך, רוב הסיכויים שכך גם תסתיים הלידה. ומכאן לניתור העובר תינוק נע בבטן גם בשלבים אקטיביים של הלידה ואפשר לחוש בו. לגבי יציאה מהבית : שימי לב למיקום הכאב- שיהיה כבר גם בגב, ומשך ההתכווצות, אני חוזרת משך ההתכוצות הוא מעל דקה והמרווח ביניהם הוא שלש דקות . כשהאמא רגועה מפחדים תהומיים, התכווצויות כאלה יביאו אותך לחדר לידה בפתיחה גדולה מאד. הכי חשוב להאמין בגופך ובכושר שלך לדעת מה נכון לך . ואם עדיין יהיו לך שאלות אשמח לענות בטלפון 0528491616

וואו תודה!

אני מרגישה שככל שאני יודעת יותר ברמה הטכנית אני יותר נרגעת כי בפנים אני באמת מאמינה ומרגישה שהוא ואני בריאים ויכולים וכל המידע הראציונאלי מאוד עוזר לי (כי אני אדם די ריאלי וטכני באופיי) לתת לתחושות הבטן (הטובות) אישור ותמיכה... באמת תודה על העזרה ואשמח לשוחח איתך בטלפון ולשמוע עוד

ImaAvaza

New member
בנוגע לפתיחה

אני רציתי ללדת בבית חולים, אבל ילדתי בהולנד שם מחכים עד 7סמ בבית. בין 7סמ ל10סמ לקח 10 דקות. וזאת הייתה לידה ראשונה (ועשיתי יוגה לפני) פשוט במקומך הייתי מחליטה לכאן או לכאן והולכת על זה, כדי שלא יווצר מצב שתלדי בבית ללא עזרה מתאימה (במקרה שלי לידות בית בהולנד מאד מקובלות והמיילדת שבדקה אותי ילדה אותי ללא בעיות עם הציוד המתאים)

דברי איתי, אשמח לעזור.אני מיילדת

בית ומלווה נשים בלידתן-בעיקר בהדסה עין כרם, שם עבדתי, והוא, על פי נסיוני, המקום המאפשר והפתוח ביותר באיזור. 02-5340065

למעלה