הי, האם גישור הוא הכתובת לנושא זה?

מצב
הנושא נעול.

rolada7

New member

שלום,
אני ואישי קיימנו חתונה רפורמית למרות התנגדותה והחרמתה של משפחתי אותנו.
בקרוב תהיה שנה מאז החתונה ואנחנו בקשר מאוד צונן עם המשפחה עם חלק זה מתבטא בניתוק.
הקשר עם משפחתי מאוד חשוב לי, ומצב זה בלתי נסבל עבורי.ונראה שהכיוון הוא לקראת ניתוק.
מתוך המקום שאני שלמה עם בחירתי ויודעת מה טוב לי, חשוב לי כן לשמר את הקשר ולפעול למען השגת צרכיי לשנים הבאות.
אני מרגישה צורך באדם מקצועי שיסדר רק לי ולאישי את כל מה שקורה לנו לגבי המשפחה.
לא טיפול רגשי, אלא טיפול בתאכלס.

גישור

שלום,
אני ואישי קיימנו חתונה רפורמית למרות התנגדותה והחרמתה של משפחתי אותנו.
בקרוב תהיה שנה מאז החתונה ואנחנו בקשר מאוד צונן עם המשפחה עם חלק זה מתבטא בניתוק.
הקשר עם משפחתי מאוד חשוב לי, ומצב זה בלתי נסבל עבורי.ונראה שהכיוון הוא לקראת ניתוק.
מתוך המקום שאני שלמה עם בחירתי ויודעת מה טוב לי, חשוב לי כן לשמר את הקשר ולפעול למען השגת צרכיי לשנים הבאות.
אני מרגישה צורך באדם מקצועי שיסדר רק לי ולאישי את כל מה שקורה לנו לגבי המשפחה.
לא טיפול רגשי, אלא טיפול בתאכלס.
גישור
rolada7 היקרה, גישור הוא בהחלט הכתובת. בגישור אנחנו בודקים מה באמת חשוב לכל אחד ומה הדרך הטובה ביותר להגשים את רצונותיכם. כמו שכתבת - אנחנו עוסקים בתאכלס.
&nbsp
יניב שוורצמן - 'המגשר'

rolada7

New member
שאלה

גישור
rolada7 היקרה, גישור הוא בהחלט הכתובת. בגישור אנחנו בודקים מה באמת חשוב לכל אחד ומה הדרך הטובה ביותר להגשים את רצונותיכם. כמו שכתבת - אנחנו עוסקים בתאכלס.
&nbsp
יניב שוורצמן - 'המגשר'
שאלה
מה ניתן לבדוק בגישור?
מה הכוונה מה חשוב לכל אחד? זה כללי.
מה בודקים בגישור?

מה עושים בגישור

שאלה
מה ניתן לבדוק בגישור?
מה הכוונה מה חשוב לכל אחד? זה כללי.
מה בודקים בגישור?
מה עושים בגישור
לשאלתך, כשאת ובן זוגך מגיעים לגישור, אנחנו מזהים מה הדברים שחשובים לכל אחד מכם, הן האחד ביחס לשניה (ולהיפך) והן ביחס למשפחות שלכם, מתוך ראיה פרקטית שתיצור מציאות טובה יותר לשניכם. לכן, אם את מבקשת למצוא פתרונות מעשיים, הן מול בן זוגך והן מול המשפחה, גישור הוא הכתובת. מניסיוני מדובר בדרך כלל בתהליך קצר. אשמח לסייע בכל שאלה נוספת.
&nbsp

מצב
הנושא נעול.
למעלה