הי חברים

שני 4

New member
הי חברים

יש לי שאלה, אמרתי לכם אני קטועה מתחת לברך,+דלקת פרקים (אני מוכרת על שניהם 55%) שאלתי: אני מעונינת לקבל הפניות ממשרד הביטחון למסגים. מוכר לכם? אתם חושבים שיכולים לתת לי? ביי ביי שני נ.ב- אני יודעת שלא עולה כסף לבקש, אך אני שואלת האם זה מעוגן בחוק.

רינו

New member
מתפלא עלייך......./images/Emo101.gif

את קטועה ולא הולכת לטיפולים? אוי ואבוי לך,בסוף גם רגלך השניה תיפגע. לגביי שאלתך:ברור שאת זכאית לטיפולים,במקרה ששאלת שאלת לגביי מס"ג,אז מבקשים פיזוטרפיה מרופא המטפל האורטופד ןבמכון הפיזוטרפיה תבקשי שיעשו לך מס"ג. אבוי לך אני הולך לטיפולים לפחות 3 חודשים בשנה,אחרת אני אתנוון לי מזמן. והכל לפי חוק.

שני 4

New member
רינו- אני הולכת לטיפולים רק

בחמי מרפא, מגיע לי 21 יום בשנה. לא הבנתי מימי אני מבקשת פיזיוטרפיה? מהרופא במשרד הביטחון או מהרופא בקופת חולים? איפה יעשו לי מסגים? כי לא מתאים לי ללכת לבית הלוחם זה רחוק מימני. רינו תודה לך הרבה הרבה הרבה

smile2life

New member
אז ככה

ראשית את מבקשת מהמרפאה הפניה לאורטופד. מהאורטופד את מבקשת המלצה לפיזיוטרפיה ועם זה שולחת למרפאה של אגף השקום. ואז פעם בחודש את מבקשת הפניה לפיזיוטרפיה (או לפי הסדר אחר).

שני 4

New member
תודה לך מני, ולרינו, ובעצם לכולם

אני אעשה זאת יום ראשון, כמה טוב שיש פורום כזה. אוהבת אתכם

רינו

New member
אוהבים גם אותך.../images/Emo23.gif

ומה שמני אמר אכן תעשי. כמו כן את לא חייבת ללכת למרפאה לבקש הפניות,לפי ניסיון עדיף בטלפון ,יותר קל ויותר מהר.

למעלה