הי יקרים, אולי מישהו ירגיע אותי

רגש לא צריך רצף לוגי

משום שהוא סוג של לוגיקה בפני עצמו, לוגיקת-על מעל כל לוגיקה. הרצף הלוגי נחוץ רק כדי להוכיח שהלוגיקה הזו אינה בכלל לוגיקה, אלא רק סוג של לוגיקה. ולמה התפוזיפת הזה לא זז היום.

לא הבנתי

אם הלוגיקה הזו היא לא לו(גיקה), אז איך היא גם כן סוג של לו(גיקה) אבל כנראה שאני יותר מדי עיפה ואתה נהגת יותר מדי שעות היום..

noor נור

New member
אתם חושבים שאני יכולה לתבוע את

המדינה כפגועה ריגשית מפיגועי טרור ולקבל אספקת ווליום לכל החיים???

כן. אני מתכוונת

לתבוע גם על המנעות מהאזנה לחדשות והפסקת הצפיה במבט איזה מזל שיש "את" ו"לאשה".

על זה לבד - שוב עוד 36 שעות!

והפעם עזרא רציני!

מה?

על פתק? הנ"ל רוצה לדחוף את הראש לחול למספר ימים לא מוגבל 36 שעות?!! מה אני יעשה בלי סיגריות?

יביאו לך, יביאו לך

יביאו לך סיגריות, יביאו לך קרטון שלם, יביאו לך לאשה, כל מה שצריך. תכיני את השעות.

לא צריך. אני לא מעשנת.. ../images/Emo57.gif

מתחילה להכין את השעות. כמה ביצים מוסיפים? קמח רגיל או תופח? ובסוף אתה רוצה את זה עם או בלי?

noor נור

New member
טוב חברם, אשאיר אתכם פה לספור ../images/Emo133.gif

ואני אלך לספור
ומקווה לקום ליום שקט ורגוע בלי
, ושיהיה לכולנו
עמוק ו...
טוב...
. (ואם שר הבריאות קורא את ההודעה הזו- אז בבקשה- זה מה שהווליום עושה לי בשעה זו בגלל שר הביטחון שלך!!!!!)

לילה טוב עזרא ורחלי

ולכל מי שעוד ער/ה ו.. עזרא נראה לי שהסתבכתי עכשיו עם בלימה בכביש רטוב או תלוי על בלימה

רחלי27

New member
כוס שתיה קרה --לך נור...

הפחד וההיסטריה שלך פשוט הגיוניים...אפילו בלב אטום ככל שיהיה.. אני משגרת לך כוס שוקו קר מקוה שהיא תעזור לך במשהוא.... ואני הייתי משאירה את הילדים שלי בבית ליתר ביטחון ומיצטיידת במלאי מישחקים ומצב רוח. יום חופשי על חשבון המערכת.... מאחלת לכם אחרי היום הזה רק שימחה ורוגע! ושלא תחשבו -גם פה כבר מפחדים לצאת לרחובות בלילות-אבל לא מטרור אלא מאלימות הרעבים-כך כמו ששמעתם.. עזרא-אוהבת את ה"פנינים שלך"- יברך אלוקים באלף פעמים ככה ויותר... רחלי.

למעלה