הי כולן, חזרנו מאיטליה

רחלילי

New member
הי כולן, חזרנו מאיטליה

והיה מדהים הקטע הוא שהיתה לנו טיסת לילה ואני גמורה מעייפות אבל הייתי חייבת להכנס לכאן להגיד שלום. אז זהו, שיהיה לכולם יום טוב וחג שמח מחר..

רחלילי

New member
מתה לישון פחד

לא ישנתי בטיסה ובעצם אני ערה מאתמול בחמש וחצי בבוקר (זוכרים עם החתולים? מסתבר שאני קמה מוקדם בלעדיהם גם) אז אני באמת אלך לישון מסכן אייל הוא הלך לעבודה ישן שעה וחצי אחרי הטיסה וישר לעבודה מזל שאני לא עובדת היום. אבל מלאה מלאה בחוויות ואושר. מומלץ בחום.

אתי@

New member
רחלי יקירה ../images/Emo24.gif ברוכים השבים ../images/Emo98.gif

לכי לישון, וכשתקומי, ספרי חויות ונשמח גם לראות תמונות
מקווה שנהניתם...

רחלילי

New member
אולי אני באמת אולי אני אלך לישון בא

באמת פשוט מאד מסקרן לעבור על ההודעות שלכם בשבועות האחרונים אבל אני באמת אלך לישון. אני אנסה לפחות. כן אתי תודה אני אלך לישון ..

Ronnie*

New member
שלום לך...

אנחנו גם חזרנו לפני כמה ימים מאיטליה ומשוויץ... והיה נפלא... אשמח לשמוע את החוויות שלכם. אבל קודם - לכי לישון!

רחלילי

New member
אבל קודם (מה לעשות - מכורה)

רק תדעי שאני קולטת ישראלים לפני שהם מדברים. כמעט ולא ראינו ישראלים בטיול אבל כשראינו, כל פעם חשבתי אולי זו את האם היא דומה לרוני מהתמונה של המפגש??? ולא. זו לא היית את. אני מניחה כלומר כי כמובן לא בדקתי.

יעלי2

New member
מה אתם מכריחים אותה לישון ../images/Emo6.gif

לבחורה יש יום חופש אחרי הטיול, היא מכורה ומתה לקרוא בשקיקה את שלל הודעותינו. תנו לה לספר משהו! רחלילי, אני לא משכיבה אותך לישון בכוח אם את לא רוצה

Ronnie*

New member
גם אנחנו כמעט לא ראינו ישראלים

אז כנראה שלא ראית אותנו... אבל ביום הלפני אחרון, כשהיינו בסירמיונה, היינו בחדר שלנו במלון ושמענו מבחוץ יללות צווחניות "אבאאא!!!" אז ידענו שיש ישראלים... אבל חוץ מזה יצא לנו לראות ישראלים רק פעמיים-שלוש (בשבועיים זה לא הרבה), ולרוב אנשים מבוגרים ותרבותיים, לא מהסוג שעושה בושות
לעומת זאת, ראינו הרבה יפנים עם הרבה מצלמות
אז איפה טיילתם?

שמופית

New member
איזה קטע ../images/Emo13.gif

בדיוק היום חשבתי עליך בבוקר ואמרתי לעצמי - מעניין מה קורה איתה... לאן היא נעלמה... ואז נזכרתי שאת באיטליה ושאלתי את עצמי מתי את חוזרת (כמו שניתן לראות, א. אני מדברת עם עצמי הרבה ב. אני מתגעגעת אליך
) יש תמונות ???

רחלילי

New member
איך היה באיטליה

היה ממש מעניין כלומר החלקים *המעניינים* היו מעניינים. ובעיקר, היה לנו טוב בשניים שלנו ואני שמחה שחיכינו את הזמן הזה עד לטיול הזה ושלא נסענו מוקדם יותר. היינו ברומא שבה קרענו את הרגליים ואותה פחות אהבתי. גם בוותיקן. הרבה נופים מויזאונים הסטוריה ועוד הסטוריה. ועוד אובליסק ועוד פיאצה. וגלידה. אווו איזה גלידה... שם היינו שלושה ימים ומשם כתבתי לכן. אח"כ נסענו כבר עם רכב לשבוע בבית כפר בטוסקנה. זה מקום ששכרנו עוד מהארץ, דרך הרשת כמובן ודרך תמונות ואחרי המון חיפושים. טוסקנה יפיפיה, עשירה בירוק ובצמחים אך המקום בו גרנו היה מאכזב, לא קיבלנו את בית הזוג שביקשנו אלא דירה שמיועדת ל5 אנשים שהיתה גדולה יותר ומרווחת אבל חסרת אווירה, חסרת תחושת ה-coziness שרצינו. דווקא הגודל גרם להיעדר אווירה, וחסרת נוף. אז עברנו לישון בסלון כדי להרגיש את ה"קוזיות" הזו, וכעסתי על עצמי שלא התעקשתי איתם לקבל את הבית הספציפי שהזמנו. רוב השבוע טיילנו בעיירות מקסימות וציוריות, אכלנו פיצות מעולות. ניסינו מזלנו בבישולים והבננו שעדיף לנו לאכל בחוץ...אחד הימים נסענו למגדל פיזה, הגענו ממש לפני רדת החשכה ואני חייבת לציין שלמרות שחשבתי מראש שזה יהיה ממש סתמי ותיירותי הרי שבפועל הייתי מאד מרוגשת להיות ליד המבנה הענקי הזה ולחשוב כמה שהוא עקום ואיך הוא כל כך הרבה מאות שנים נותר עומד ככה... והקטע הוא שאחרי שנסגרים הסיורים בתוכו, פשוט אין שם אנשים יותר. אייל ואני עמדנו שם למטה, מסתכלים כלפי מעלה וממלאים את הריאות במלא מלא אוויר. זו היתה תחושה מדהימה שחלק ממנה נבע דווקא מהיעדר התיירים בשעה זו. ושוב - טוסקנה מדהימה ביופיה. מרחיב את הלב. אח"כ וונציה שהפתיעה אותי ובגדול. חששתי מפני מקום קטן וצפוף, הודעתי מראש שנהיה שם "Rק שעתיים שלוש" ובסוף בילינו שם יומיים. פשוט יכולתי להשאר ולנשום את העיר הזו עוד ועוד. מדהימה, ושום תיאור לא יעביר את החוויה. מין לונהפארק, רק שהכל שם אמיתי, עתיק, עיר ילדים שלא נגמרת. יפיפיה. אגב ישנו לא בתוך העיר אלא בישוב סמוך. עבורי וונציה היא מקום בו מרגישים הכי רחוק מהמציאות, הכי רחוק מהיום יום. הרגשתי שאני מתהלכת בתוך ציור למשך יומיים. ולסיום-אגם גארדה ליומיים האחרונים. צד אחד של הדרך מיים וברבורים, צד שני בחלקו הרי הדולוממטים, גבוהים והשילוב מרגש. התאכסנו בעיירה שנקראת סרימיון, וכל יום טיילנו בה ועשינו עם הרכב טיול מסביב לאגם, כבר בלי תכנונים, בלי לקרא בספר שלקחנו איתנו, בעיקר נרגענו. קנינו כל מיני דברים מקרמיקה, חששנו מעודף משקל במטוס, למזלנו הבחור שבדק משקל היה עסוק בטלפון... היה נהדר. ובמרחק של זמן, אפילו האובליסקים ברומא וכאבי הרגליים לאחר הליכה ממושכת, והעליה של 300 מדרגות לגג הכיפה בוותיקן, נראים לי מקסימים. הקיצר-מומלץ בחום. אגב המון אנשים באירופה מטיילים שם עם תינוקות ען הגב מה שקצת כזה עושה חשק... ולסיום: היה נהדר.

רחלילי

New member
ושכחתי את פירנצה

מעניין למה כמובן מוזיאונים למזלי היה אחד לא ארוך מידי רק מה התור אליו לוקח בין 2-3 שעות אז היינו צריכים לחזור יום אחר מוקדם בבוקר ולחכות "רק" שעה. פירנצה יפה, אבל מה, רחלילי מעדיפה כפרים ומקומות יותר קטנים פחות סואנים פחות מכוניות יותר נופים וחללים. אבל מרשימה. ותו לא.

שמופית

New member
נשמע שהיה אחלה טיול ../images/Emo99.gif

הזכרת לי את הטיול שלי באיטליה... מסכימה איתך לגבי פיזה - גם לנו ייעצו שלא להגיע כי סתם תיירותי, אבל מאוד אהבנו
אגב, יצא לכם להיות בקולודי (הכפר של פינוקיו) ?

רחלילי

New member
כן!

בהתחלה לא הבנתי מה אני עושה שם. היה כמעט ריק וכאילו אין שם כלום. התחושה השתנתה כשהגענו למעין מבוך הזה עם כל החיות ולמבוך הפנימי...כל הזמן עשינו "פינוקיו קלק קלק קלק " (נו את יודעת כמו שהיה בטיוי) ותהינו אם המקומיים מבינים מה זה הרעש הזה או שרק בארצינו עשו אותו.

שמופית

New member
נשמע פשוט מדהים וחלומי ../images/Emo99.gif

הזכרת לי את הטיול שלי באיטליה... מסכימה איתך לגבי פיזה - גם לנו ייעצו שלא להגיע כי סתם תיירותי, אבל מאוד אהבנו
אגב, יצא לכם להיות בקולודי (הכפר של פינוקיו) ?

למעלה