הי כולן, חזרנו מאיטליה

Ronnie*

New member
נשמע מקסים...

גם אנחנו מאוד אהבנו את טוסקנה היפהפיה, והייתי ממש עצובה לעזוב... (היינו שם רק יומיים). וגם אנחנו התפעלנו מפיזה - באמת שווה להגיע לשם, זה יותר מסתם מגדל עקום... הוא מאוד מרשים, וגם המבנים סביבו. למרות שזה מאוד "תיירותי" וממוסחר, זה כיף... וגם אנחנו התפעלנו מאוד מוונציה, שטנו בגונדולה למרות המחיר המטורף והיה נפלא - וכיכר סן מרקו פשוט יפהפיה. נורא נהננו להיות שם, למרות שהיינו רק חצי יום... בטח גם אתם ישנתם במסטרה. וסירמיונה גם מאוד חמודה, למרות שכבר היינו קצת שבעים מאגמים אחרי הנופים של שוויץ... בקיצור, אני מזדהה עם התיאורים שלך ועם ההתפעלות שלך - איטליה ממש כיפית ויפה.

רחלילי

New member
האמת

לא שטנו בגונדולה! זו היתה אחת ההצהרות שלי לפני שהגענו לשם. כי חשבתי שזה נורא תיירותי ושנהיה היחידים ששטים שם. בפועל כשראיתי איך זה נעשה ראיתי שזה ממש מקסים ויפה ובכל זאת החלטנו לוותר. ה"חגיגה הכספית" שלנו שם היתה על ארוחה מדהימה של דגים ומאכלי ים שם.

רחלילי

New member
והפואנטה (שכחתי)

שאמא שלי בטלפון שומעת שהבת שלה בוונציה "נו שטטתם בגונדולה?" אני "לא" היא "לא שטטתם בגונדולה^&*$#@" (זה סימן שאינו סימן קריאה ולא סימן שאלה). מאותו רגע אייל אמר לעצמו שבטח היא חושבת שאיך יתכן ש"בעלי לא לקח אותי לשיט בגונדולה" ושבטח הם יפתיעו אותנו עוד בשדה ויקחו אותי ישר לרבנות!... בכל מקרה גם אנחנו בעאגם היינו שבעים בכללי למרות שהוא היה האגם היחיד והתמקדנו בלהרגע. אגב הצצנו לעבר ההרים והבטחנו לעצמנו שהטיול הרציני הבא יהיה לאזור שווייץ והאגמים...(או ארה"ב).

לא נורא, גם אנחנו לא שטנו

ובכ"ז הגבר לא נגרר ע"י המון זועם לרבנות... [כתבתי תשובה והיא נמחקה, עיקרה בקיצור] - העיקר שנהניתם, נשמע אחלה טיול שבעולם- ויוה איטליה !

רחלילי

New member
הבהרה: גם את שלי לא לקחו לרבנות!

(מן הסתם) חשבתי עליך כשעברנו ליד העיר פדובה, זכרתי שאמת לי שישנתם שם וכל הזכרונות האישיים שלי מהשם הזה).

מזל גדול, באמת, אחרת

היינו צריכים לפתוח פורום גרושים טריים (הודעה לדוגמא: הסיבות הכי מוזרות שההורים שלכם רצו שתתגרשו)... וברצינות - לפני שבועיים התגרשה חברה שלי, הראשונה במעגל שמתגרשת... היא התחתנה לפני ארבע שנים, חודש לפני שפגשתי את הגבר... לפני זה היא הייתה עם הבחור כמה שנים והיה סבבה- ופתאום, פצצה... זה הכניס אותי ללחץ... זוגיות זה לא צחוק, זה הרבה עבודה קשה... והרבה מזל...

אתי@

New member
מדהים! רק אתמול היו אצלנו זוג חברים

שחזרו מאיטליה עם חויות דומות, ועוררו בי חשק לטיול ארוך במדינה שלי נשמעת כמו המדינה הכי מיוחדת באירופה. אני שמחה שנהניתם מהטיול והנופים, מהאוכל ומהאוירה, ובעיקר מהחגיגה לזוגיות...

הילית*

New member
עושה חשק גדול !

פעם הבאה אני רוצה טוסקנה !!! וכן, לראות מטיילים תינוקות במנשאים או על הגב זה משהו מדהים...באמת עושה חשק !

הילית*

New member
ברוכים השבים ! גם אנחנו חזרנו

מהניכר... כייף לחזור הביתה ולפנטז על הטיול הבא, נכון?

למעלה