הי כנסו בבקשה

הי כנסו בבקשה

בגלל שאני יודע שנוצרו כאן קשרים קרובים, אפשר לומר, אני כן מוצא לנכון לספר לכם שניר שלנו לא נכנס לפורום כבר כמה ימים, מהסיבה שסבא שלו, ז"ל, נפטר ביום חמישי בערב. אני מאמין ויודע שאתם תעודדו אותו, בכל דרך אפשרית, כי הוא בטח צריך תמיכה מכל מי שיכול לתת אותה. וזה חשוב. למרות שזו באמת חברות שהיא יותר וירטואלית, אבל אני יודע שיום יום ההתכבתבות כאן גורמת לכם להיות אכפתיים למי שכותב כאן. אני דיברתי עם ניר היום בבוקר, התקשרתי אליו ודיברנו. אתם יכולים לעשות מה שנוח לכם, להתקשר, סמס, מסר או אפילו כאן לכתוב מה שבא לכם. תרגישו חופשי. אז ניר משתתפים בצערך, ותהיה חזק. אוהבים אותך, הפורום.

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifניר, משתתפת בצערך../images/Emo201.gif

תהיה חזק!

ניר!

תהיה חזק אני איתך! אל תיתן לייאוש ולעצב להשתלט עלייך! ידי שלי נפטר במוצ"ש שעבר והייתי בטוחה שעולמי חרב עליי אבל עם התמיכה של כולם הרגשתי יותר טוב! תדע שעכשיו הוא במקום הרבה יותר טוב!! והוא שומר עליך מלמעלה ומצפה שתמשיך בחייך ללא יאוש ועצב ותגשים את כל חלומותיך!

1מאיוש

New member
מרגש ביותר

[אני הייתי חלק מהעזרה של אודליה] וגם בערך בתחילת השנה סבא של ידידה שלי נפטר ועם כל העזרה והתמיכה וכל היחד וזה שהיא לא הייתה לבד היא חזרה למוטב

ירינייי

New member
אני משתתפת בצערך

ולמרות שאני לא מכירה אותך כי אני חדשה בפורום. אני לגמרי מבינה אותך גם סבתא שלי נפטרה לפני שנה וזה היה הרגע הכי קשה בחיים שלי.. אבל מבינים שמה שהכי הם היו רוצים זה שאנחנו נמשיך בחיים שלנו. אני משתתפת בצערך ושלא תדע יותר צער

ניר

אני משתתפת בצערך מכו כולם כאן אני יודעת שאתה חזק ואתה תתגבר...ואני בטוחה שהוא שומר עליך מלמעלה ומאחל לך רק טוב כמו כולנו כאן אבל כמו שאומרים...החיים ממשיכים...והכאב יעבור...

sarit lang

New member
משתתפת בצערך...../images/Emo201.gif

2 אחיות שלי נפטרו ...ומה שיכול לחזק אותך זה רק התמיכה זה מה שחיזק אותי..! אנחנו איתך תמיד!!!

למעלה