אני כל-כך מבינה אותך גם אני לצערי איבדתי את סבא שלי (אמנם לא עכשיו אבל עדיין) תדע לך שהוא תמיד שומר עליך מלמעלה ומתי שרק תרצה תדע תמיד שאני וכולם פה איתך
משתתפת בצערך, תהיה חזק
ואודליה, חופשי ריגשת וכתבת דברים נכונים...איזה מקסימה את...
ואווו אין לכם מושג כמה ריגשתם אותי ואווו באמת אני קורא ומתרגש ברמות איך כל מה שכתבתם פה מחזק אתם לא מתארים לעצמכם ...פשוט תודה ענקית לכולכם ...כל אחד ואחד ממכם מקסים!!! אריאל דיבר איתי היום שוב ועידכן אותי לגבי מה הולך בפורום ..אז נכנסתי עכשיו לקרוא הכל תודה פשוט אתם מקסימים!!! אין לי מילים ....ויוסי התקשר גם לנחם וגם ניקי אתם מדהימים אין מילים לתאר עד כמה אני מעריך את זה וכולכם כל כך מעודדים ..אני לא ישקר ויגיד שעכשיו הל בסדר כי לא אבל זה בהחלט נותן כח להמשיך ... זה עוד יותר כואב גם שאתה ממש קרוב לסבא שלך אני הייתי ממש קרוב אליו וזה עושה את זה יותר קשה הוא גם גר לידי אז ככה שזה קשר כמעט על בסיס יומי ..ועכשיו אין זה עוד לא הכי נתפס אבל אלו החיים וזה הדרך של כל אחד בסוף...אבל גם זה עדיין לא נתפס שאני רואה בשבעה אלבומים של תמונות ורק תמונות אחרונות מיום העצמאות ואני לא קולט כל כך שיותר אני לא יראה אותו,לא יחבק וינשק והכל .... אבל כן עדיין קשה לי אבל כולכם עוזרים תודה רבה באמת לא האמתי שיהיה פה כזה דבר אתם מדהימים בעיני !!! תודה תודה תודה אוהב אותכם אחד אחד ! ריגשתם אותי עד דמעות ... נשיקות ...
אני לא בארץ, ורק היום יצא לי להגיע למחשב שמחובר לאינטרנט וראיתי את ההודעה של אריאל, אז ניר, תהיה חזק. אנחנו מנסים לעודד עד כמה שאפשר, ויודעים שזה ממש קשה. תחזיק מעמד אנחנו אתך. דוד