../images/Emo18.gif שיחזור השירשור לאיסוף מידע
מיקצת הדברים שאני נתקלתי בהם
מחירים ששלמתי העמק- 400 ש.ח. מחיר גלובאלי לסך המנות שצריך למחזור טיפולים אסף הרופא- 280 ש.ח. למנה הראשונה, ולכל מנה נוספת באותו החודש יש הנחה של 30 ש.ח. רמב"ם- 400 ש.ח. מידע שקיבלתי העמק- מילאתי טופס עם הבחירה שלי ובהתאם לזה קיבלתי, ללא שום פרט נוסף שקיבלתי, מעבר למה שאני בעצמי רשמתי. רמב"ם- כנ"ל,,,רק שפה כבר קיבלתי אינפורמציה לגבי מוצא ומקצוע נוכחי. אסף הרופא- כנ"ל,,,בנוסף ליאמבה פרטים שנובעים מההתרשמות האישית של המנהלות שם - וזה אומר, מוצא מקצוע תחביבים והתרשמות אישית שלהן. לין- כנ"ל,,,לפי בקשה בלי שום פרט נוסף מעבר. יש תחושה של בסטה בשוק, ההנהלה שם מאופיינת בחוסר סבלנות ואטימות לרגישות שבעניין. השבחה ואינפורמציה העמק- עושים השבחה ומקבלים פרטים על איכות הזרע שניתן. רמב"ם- אומרים שעושים, אני קצת בספק בגלל צבע הנוזל שקיבלתי, אבל אולי אני טועה. לין- לא עושים ולא מבינים מדוע זה חשוב - שוב, התחושה היא של בסטיונרית בשוק ואטימות מעורבת בחוסר סבלנות. ***לפי מה שאני יודעת, זרע קפוא הוא לא כמו זרע טרי ובהפשרה נהרסים מספר תאי זרע לכן חשוב לעשות השבחה. יש הטוענים שזה תלוי לאן מוזרק הזרע - לרחם או לצוואר הרחם. בהשבחה מפרידים בין נוזל הזרע לזרע עצמו, ונותנים להם "קפאין" על מנת להשאיר אותם עירניים ופעילים כדי שלא ירדמו בדרך (תאור שטחי ביותר). והנה שוב אני נתקלת בשיטות שונות והסברים מנוגדים. בלין טענו, שהם משתמשים בזרע מובחר ולכן אין צורך לעשות השבחה,,,אני באופן אישי לא שמעתי על בנק זרע שלא משתמש בזרע מובחר ושלא בורר ובודק את התורמים שלו בזכוכית מגדלת. חוצמיזה שנראה לי מצוץ מהאצבע ההסבר לחוסר השבחה שלהם - כאילו שהפשרה לא פוגעת בתאי זרע מסוג מובחר כמויות אסף הרופא- חציCC העמק- אחדCC רמב"ם- 1-1/2CC **השאר לא רצו לומר. אז נכון שצריך רק זרעון אחד, אבל למה אין אחדותולמה יש כאלו הבדליםחוצמיזה שההגיון שלי אומר, שככל שיש יותר זרעונים, הסיכוי שאחד מהם ישרוד ויגיע למפגש עם הביצית בעודו עירני ומוכן להסתערות הוא גדול יותר לא לגבי כמות הילדים שנולדים לכל תורם, קיבלתי תשובות שונות ממקומות שונים כך ששוב נתקלתי בחוסר אחדות. העניין שכל הנושא שרוי בערפל ואפ אחד בעצם לא יודע כלום באופן וודאי. בנוסף לכך שבאסף הרופא נאמר לי,,,שקשה לעקוב הרי הריונות ולידות כי מי שלוקחת החוצה לא תמיד מדווחת, הנה שוב פירצה שניתן בקלות לחסום אותה ע"י חובת הדיווח מרופא לרופא אולי וכו´. אני מניחה שיש עוד נקודות שברח לי כרגע מהראש או שפשוט עדין לא נתקלתי בהם, לכן אנחנו צריכות את הדיווח של כל אחת ואחת מאיתנו, על מנת שנוכל לאסוף ולהצליב אינפורמציה ולהתחיל לפעול לשינוי המצב. תודה