הי לאן נעלמה

• פותח הנושא betya
  • פורסם בתאריך

TWEETY =^.^=

New member
שיחזור ההודעה של במבה במבי

היי בתיה אני מצטערת לשמוע על החוויה הלא נעימה שהיתה לך. אני לא מבינה למה המחיר גבוה כל כך?הוא כולל את מחיר ההשבחה? את מקבלת את ההזרעה בבית החולים או אצל רופא פרטי? אילו פרטים מוסרים שם על התורמים? תודה במבה

TWEETY =^.^=

New member
שיחזור הודעתה של betya

שניהם חביבים עלי גם במבה וגם במבי ולשאלתך: המחיר כולל השבחה, אבל גם באיכילוב ושם המחיר כפי שכתבו הבנות 280 ש"ח ולכל מנה נוספת באותו טיפול 250 ש"ח. אני מקבלת את הזרע במבחנה שמה אותו בחזיה ( כדי שישמר ע"י חום הגוף), ורצה לרופא שלי מטעם מכבי. לפעמים הוא בביה"ח ואז אני לא צריכה לרוץ רחוק, ולפעמים הוא במרפאת הנשים וצריך גלגלים כדי להגיע ובזמן. הפרטים על התורמים - תיאור חיצוני - צבעים וצורה, מוצא, גיל, תחום לימודים (מכיוון שכולם סטודנטים). לצערי לא חשבתי לשאול מה מס´ התרומות שהאיש סיפק, והאם מגבילים אותם במספר (את יודעת - אחים פוטנציאלים), אבל אעשה זאת בהזדמנות הקרובה. נדהמתי עם זאת לגלות שיש להם רק כ 8-9 תורמים !!!!! מקווה שעניתי על הכל

TWEETY =^.^=

New member
שיחזור הודעתה של במבה במבי

עוד פרטים אז ככה בתל השומר אמרו לי שעל ההשבחה צריך לשלם בנפרד בטופס 17 מהקופה........ 330 ש"ח לא כוללים בתוכם השבחה. יש שם 20-30 תורמים בערך. אני חושבת שבאמת כדאי להפנות מכתבים למשרד הבריאות ולבדוק איתם מה ההנחיות שלהם לגבי המחיר האיכות ובכלל.. אני מבינה שאין כאן פיקוח..הכל סודדדדדי כזה.

TWEETY =^.^=

New member
שיחזור הודעתה של LimorNimrod

מילה טובה על איכילוב
גם בהריון הקודם וגם בניסיון הנוכחי אני מטופלת במסגרת המכול לריון באיכילוב. שלושת הפקידות במכון, מקסימות! מוכנות תמיד להסביר בסבלנות ולייעץ איך לטפל מול הקופה ולפקסס ולקבל התחייבות לתשלום אם עדיין לא סידרתי טופס 17ובכלל. גם מנהל המכון ושני הרופאים העובדים איתו מצויינים ונחמדים. אני יודעת שלא כולן מסתדרות עם הגישה של אחד מהם שאינו טיפוס של "מוצי פוצי" אבל לי זה מתאים. אפשר לעשות את האולטרה סאונד בכל ימות השבוע והזרעות גם ביום שישי ללא כל סידור מיוחד. לגבי שבת אני חוששת שגם להם אין פתרון. בכל תקופות הטיפולים לא נתקלתי מעולם במצב שבו לא היה מי שיטפל או שהתרומה לא הייתה זמינה. עלות התרומה היא 280 לכל מנה (ללא הנחה למנה נוספת בחודש נתון). ידוע לי שאם לוקחים זרע החוצה משלמים יותר אבל איני יודעת בדיוק כמה ומקווה שלא אצטרך להגיע למכון בחודש הבא כדי שאוכל לברר). לדעתי באיכילוב מבצעים השבחה לכל מנה כי כך רשום בבקשה לטופס 17. אין לי מושג מה הכמות בכל מנה. הפרטים לגבי התורם לא כ"כ עניינו אותי וביקשתי דברים כלליים בלבד, כגון צבעים הדומים לשלי. לאחר שנכנסתי להריון הראשון פנה אלי מנהל המכון ושאל האם אני מעוניינת לקנות מנות מאותו תורם להריון נוסף והשבתי בשלילה, כך שהים הנסיונות שלי הם מתורם חדש. יחד עם זאת מנהל המכון עשה מאמץ ניכר על מנת למצוא תורם שיידמה ככל האפשר לקודם ואף נעזר בתמונה של נמרוד על מנת למקסם ככל האפשר את הדמיון החיצוני. לפי מיטב ידיעתי לאחר שנולדים 3 או 4 ילדים לתורם משמידים באיכילוב את יתרת המנות (זה לא בדוק). קופת חולים מכבי לעומת זאת חא%$^&**ות אמיתיות אבל על זה כבר כתבתי. מהנסיון שלי בכל מגע איתם נדרשת אסרטיביות ועקשנות ולפעמים גם צעקות (וזה לא ממש שגרתי אצלי לצעוק כמו שצעקתי במשרדי הקופה לפני מספר חודשים). נדמה לי שמיציתי אם יש שאלות נוספות אשמח לענות.

TWEETY =^.^=

New member
שיחזור הודעתה של keren5

ביה"ח תל-השומר לפני ארבעה חודשים עברתי פעם ראשונה הזרעה בביה"ח תל-השומר. מנת זרע אחת עלתה 320 ש"ח, אין לי מושג לאיזה כמות מדובר. השבחה עלתה 225 ש"ח והזרעה 125 ש"ח. עלות ההשבחה וההזרעה מומן ע"י קופ"ח מכבי. בחודש זה אני אקנה את המנה מביה"ח והטיפול של ההשבחה וההזרעה ייעשו ברמת מרפא תמורת 17 ש"ח בלבד. לידיעתכן קרן

TWEETY =^.^=

New member
שיחזור הודעתה של במבה במבי

איך התרשמת? מהיחס? מאפשרות הבחירה? ומי עושה שם את ההזרעה? ההזרעה לרחם ? או לצואר הרחם? תודה ובהצלחה

keren5

New member
הם נהדרים , מאוד מקצועיים,

אחרי השיחה עם הרופא שעיין בכל הבדיקות, הוא נתן לי קטלוג. היו שם קרוב ל-40 תורמים עם המון אינפורמציה, כגון גובה, משקל, צבע עיניים, צבע שיער, סוג שיער, גוון עור, מבנה גוף, סוג דם, עיסוק והאם יש הריונות ממנו ומאיזו תאריך הוא נכנס לרשימה. ביום שהגעתי להזרעה, התקשרתי בבוקר להודיע שאני מגיעה כדי לחסוך זמן המתנה(ההשבחה לוקחת כשעה), הם מיד הסכימו להכין את המנה למרות שעוד לא שילמתי עליה. ההזרעה היתה לא נעימה חכיתי יותר משעה עם המבחנה ביד, והם התנצלו מראש ומסרו לי שיש בעיה ביום הזה.... היחס בטלפון מאוד אדיב וסבלני. קרן

TWEETY =^.^=

New member
קרן,,,,,הבלאגן שעשיתי בשרשור גרם לי

לבלאגן במוח
את מתכוונת על תל השומר נכון?????

TWEETY =^.^=

New member
קרן,,,,,יש לי עוד שאלה ../images/Emo9.gif

כמה עלה לך מנה כשקנית החוצה? ומה זאת אומרת ההפרדה במחיר וההשתתפות הקופה, ממי את דורשת החזר, ומה מביאה לו בתמורה?

keren5

New member
בנק הזרע תל-השומר

אין לי מושג אם יש הבדל במחיר המנה אם לוקחים החוצה או לא. עשיתי הזרעה פעם אחת אצלהם לפני חמישה חודשים ואלו הסכומים ששילמתי. יש הפרדה במחיר של מנת הזרע, ההשבחה וההזרעה, כי על תשלום מנת הזרע אין החזר מאף אחד כמובן, את ההשבחה אפשר לעשות בביה"ח או ברמת מרפא רמת-גן כמו כן גם את ההזרעה. את ההחזר על ההשבחה וההזרעה דרשתי וקיבלתי מקופ"ח מכבי, הדרישה שלי בשלב ראשון נדחתה על הסף, ואז כתבתי מכתב למנהל המחוזי ותוך כמה ימים קיבלתי תשובה חיובית. בית החולים הסכים לקבל צ´ק דחוי על ההשבחה וההזרעה, הם נתנו לי אורכה של חודש ימים להמציא להם טופס 17. לאחר שקיבלתי תשובה חיובית ממנהל המחוזי, נשלח טופס 17 בפקס מקופת חולים לתל-השומר והם אישרו לי טלפונית שאכן קיבלו את הטופס המאושר והצ´ק נקרע על ידיהם. (יש לי אמון מלא במזכירה של בנק הזרע בתל-השומר) כפי שכתבתי קודם הם פשוט נהדרים. קרן

keren5

New member
התשובה מופיעה למטה

אבל לא עניתי לך על עוד שאלה, ההזרעה היתה לרחם. קרן

TWEETY =^.^=

New member
קרן המון תודה על האינפורמציה

אני אבדוק אצלנו אם היה לי יותר זול לו הייתי עושה ללא השבחה - כי אני שלמתי 400 ש.ח. על כל מנה שזה ממש המון לדעתי.

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo26.gifלמקומו החדש של השירשור המקורי

מאחר ולא ניתן לשחזר הדגשות ואמוטקונים ליחצו פה לשרשור המקורי. ושוב,,,איתכן הסליחה על כל הבלאגן

בנקים לתרומת זרע

אז ככה ההודעות נמחקו ושוחזרו. למי שלא היתה כאן בימים האחרונים דיברנו כאן על הבנקים השונים ודרך עבודתם והמחירים שמבקשים בעד המנות. מי שרוצה לשתף מוזמנת.....

TWEETY =^.^=

New member
לא נמחקה, שורשה לעמוד קודם בטעות

אני עדין מנסה להחזיר אותה באיזה שהיא צורה.

למעלה