הי לכולםםםםםםםםם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
הי לכולםםםםםםםםם

אז זהו- חזרתי היום מברצלונה שטופת השמש והיופי. אין מילים בפי לתאר את הכיף שהיה. המקום פשוט מ-ש-ג-ע!!! האווירה היא צעירה, החברות שהייתי איתם בטיול מקסימות והיסתדרנו כל כך טוב, הנופים מהממים וההרגשה הייתה נפלאה. אני חייבת לציין שהסתובבנו שעות רבות בשמש וטפט טפו לא קרה שום דבר. מה שאומר שכשנהנים באמת מרגישים טוב וזה אכן גם פסיכולוגית. השבוע עבר לי כל כך מהר ועכשו צריך לחזור לשגרה. התגעגעתי לכולכם מאוד ואני מנסה להשלים את החסר ע"י קריאת ההודעות. קארינוש, איך חגגת את היום הולדת? חברות שלי הפתיעו אותי בחדר בקישוטים ומתנה והוציאו גם מתנה שאמא שלי שלחה לי דרך אחת החברות- זה היה אחד מהימי הולדת הכיח יפים שלי. אני מאושרת שנסעתי ומאושרת גם שחזרתי. וכמו שאומרים: " גם כל דבר טוב מגיע לסיומו". שירי

champ

New member
../images/Emo12.gif כבר חזרת? מה הבאת לי? ../images/Emo9.gif

אה... וברוכה השבה!!

lupland

New member
"הבאנו שלום עליכם"

היי שירי. טוב לשמוע שנהנית. היות ואבי כבר לקח את זכויות היוצרים על "מה הבאת לי" אומר רק נשתמע. נב: אבי.היא בטח תכחיש אבל תפתיע אותנו במתנה בכנס הקרוב...הנה כבר סיבה אחת טובה להגיע...

champ

New member
איזה כנס קרוב?

חשבתי שתכננו לערוך מפגש פורום / קומזיץ כששירי חוזרת... והפעם אין שיחרורים!!

ל3

New member
חחחחחחח

רק למתנות חיכתם נכון? חחחחח. אספי- אני שמחה לראות אותך פה שוב.

gaia20

New member
הי שירי!! חזרת!!

איזה כיף לראות אותך כאן שוב! ברוכה החוזרת אני שמחה שנהנת, מאוד חסרת לנו כאן טוב, אז עכשיו את יכולה להוציא את כל מה שקנית לי מהמזוודה, אסף, לפני שהוא יקפוץ אלי לנס קפה, יאסוף את כל המתנות ויביא לי אותם (אסף, לא אכפת לך שאני מנדבת אותך, נכון?....) ואם כבר בדברים שמחים עסקנין, אני רוצה לציין שהיום זה כבר 17 יום ללא סגריות........וואי, איזה ילדה טובה אני... משהו.....

ל3

New member
הי הדריייייי

גם אתם חסרתם לי מאוד. מה קורה עם המפגש שתככנו? אולי שבוע הבא- מה אתם אומרים?

lupland

New member
הבאת לי מגבת או ברז מהמלון?כפכפים!!

אחותי היקרה. לא זכור לי על איזה קפה את מדברת.בכל אופן.היות ואני חולה בלופוס כנראה שמדובר בתופעת לוואי.כלומר שכחה. או שאולי מדובר בתופעת לוואי אצלך!!! כלומר המצאה
בכל אופן.שבת שלום שתהייה לנו.

gaia20

New member
אתה מאשים את הלופוס????

יופי אסף... ממש בוגר מצידך... להאשים מישהו שבכלל לא אשם..... בכל מקרה, עכשיו, רק בגלל ההערה הזאת- אתה מכין את הקפה! וגם מביא עוגיות!

ritosh

New member
../images/Emo140.gifהיי שירי! ברוכה השבה!

שמחתי לשמוע שנהנת.

רינתבי

New member
היי שירי

חוויות חוויות ,שמחה שנהנית,לא היה חם מדי שם בברצלונה? פגשת איזה גבר שחום,שרירי ושרמנטי-האיטלקים ידועים בתור GODS מהפרסומת לכרטיס האשראי....אני כבר צריכה להתכונן לצאת לשיעור-אחרון-קצת מפחיד,נדבר רינת

ל3

New member
הי רינתוש'

לא הייתי באיטליה אלה בספרד ( ברצלונה) וגם שם " הסחורה" מעולה. יש שם חתיכים מדהימים והמבחר רב מדי. היה חם מאוד והסתובבנו הרבה בשמש אך כלום לא קרה בהצלחה בשיעור. התגעגעתי. מתי את קופצת לביקור? שירי

gaia20

New member
רגע רגע רגע...

אפשר להבין מדוע לא הבאת עימך קצת מה"סחורה"?? מה אנחנו? עזים?? גם אנחנו רוצות!!!

ל3

New member
חחחחחחחחח

אבל כמו שאמרתי- המבחר היה גדול והיה לי קשה לבחור ואת כולם לא יכולתי להכניס למיזוודה. אך בנות, אני אומרת לכם - דודי בלסר קטן על הספרדים האלה. הדרי, איך את מרגישה?

gaia20

New member
מה לבחור??

פשוט שולפים אחד מכל הערמה, ומכניסים לתיק.... וואלה, אני מרגישה בסדר... קבעתי היום תור ל 18/8 לטיפול נוסף בציטוקסן (לכליות) אוף, אני שונאת את הטיפולים האלו, במיוחד את התרופה שצריך לקחת אחרי, זו התרופה הכי מגעילה בעולם....יצר ההקאה מיד מגיע אחרי זה...

ל3

New member
אויייי הדרי

מקווה שתסיימי כבר עם הטיפולים האל ותרגישי טוב חיבוק, שירי

gaia20

New member
שרק יגמר

שזה רק יהיה מאחורי... אני מוכנה להתמודד עם כל דבר אחר, שזה רק יעבור..

למעלה