הי לכולםםםםםםםםם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

רינתבי

New member
מבולבלת

התכוותי לספרד אך יצא איטליה,קורה לפעמים.ואם מדברים על בלבוליה שותפה שלי מתקשרת אליי באמצע השיעור למה?שכחתי את הגז פתוח!אני?פעם ראשונה בחיי,באמת.אני זוכרת שאנו צריכות להפגש,מה לגבי יום חמישי השבוע אני אהיה בצפון,אפשר למשל בחיפה או אפילו אצלך בחדרה,אם יש שם מה לעשות-לא מכירה את העיר.ואם לא אז שבוע הבא יום כיף בעיר הגדולה,פתוח לשיקולך אחריך באש ובמים.חלומות פז,רינת

ל3

New member
רינתי

יום חמישי הזה אני לא אהיה בבית אבל שבוע הבא בהחלט אפשר- אני אשמח שלך, שירי

lupland

New member
אין כמונו

ולסיכום טיולה של שירי.ולפני שנרד מכאן סוף סוף ונצפה באיזה סרט טוב כל מה שנשאר לי להגיד הוא שהאמת...היא האמת. אין על הגבר הישראלי

lupland

New member
השחקנית ואני

הוי שירי היקרה.את מעלה בי נשכחות. היה זה לפני כמה שנים.אני.בחור צעיר ונאה.מתוקף תפקידי כמנכ"ל חברת ACM,ראשי תיבות של Asaf Capital Management יצאתי לברצלונה על מנת לבדוק השקעה בחברה מסויימת.יעלי המזכירה שלי.הזמינה לי מקום במלון Grand marina.אמנם זה אחד המלונות היקרים ביותר שם אך ביננו...ההוצאות מוכרות. היות וכאיש עסקים זמני קצוב ומדוד.אך כנאמן לתפישת עולם כי אין דבר כזה "ההשקעה האחרונה" כלומר השקעה באה השקעה הולכת ומה שצריך להיתפס ברשת...יתפס הודעתי ליעלי מבעוד מועד כי אשאר שם ימים נוספים מעבר לפגישה.קצת לנוח כמו שאומרים האנשים הרציונלים סביב לי."זה טוב לנפש" אמר חבר טוב.קולגה.שמאז פשט את הרגל ולעולם לא אדע אם היה זה מעודף מנוחה לנפש.בכל אופן הגעתי לפנות בוקר כיאה לאיש עסקים חרוץ שדואג לסגור כל פינה עד לרגע האחרון לפני שעוזב את הארץ.גלשתי קודם כל לפורום הלופוס על מנת שאוכל להתעדכן בכל דבר שהתחדש מאז בדקתי כמה שעות לפני ולאחר מכן המשכתי בגלישה לאתרים פיננסיים שונים כדי שאוכל להתעדכן במסחר שהיה ונסגר בניו יורק.נרדמתי בשעה 5:00 וכבר ב 8:30 התעוררתי.התקלחתי והתלבשתי לקראת הפגישה שנקבעה לשעה 10:00 בבניין המשרדים של אותה חברה אך מכיוון שאינכם בקיאים ברחובותיה של ברצלונה אוותר על תאורים משמימים אלו.הפרזנטציה שהוצגה לפני הייתה "יותר מדי טובה".מה שהעלה חשד בליבי כישראלי עם עבר קרבי כי יש לבדוק זאת שוב לעומק...אך ביחידות.לטובת הנימוס הערתי הערות מסויימות בטון הנכון עם חיוך רוב הזמן וביקשתי בנימוס עותק שאוכל לקחת עימי על מנת לבחון זאת שוב עם אנשיי בארץ.על מנת שנוכל להשלים את "הטקס" כהילכתו יצאנו הבכירים ואני לארוחת צהריים באחת המסעדות היוקרתיות בעיר. בבואי למלון יצרתי קשר עם יעלי.העברתי לה דו"ח מצב והתעדכנתי בהודעות שהושארו לי ואמרתי לה כי בימים הקרובים אצור אני קשר אך אם יש דבר דחוף שתשאיר הודעה אצל פקיד הקבלה. נכנסתי שוב לפורום הלופוס על מנת להתעדכן ולאחר מכן הורדתי את החליפה.התקלחתי עברתי ללבוש ספורט אלגנט וירדתי לבר. לא היה לי שמץ של מושג כי באותם ימים עמד לצאת סרטו החדש של פדרו אלמודובר-הכל אודות אמא או בשמו הספרדי-Todo sobrem mi madre.וכחלק ממסע יחסי הציבור שנערך לסרט לפני צאתו לאקרנים בחרה אחת המשתתפות ללון באותו מלון.אי אפשר שלא היה להבחין בנוכחותה שם בבר עימי.טוב.למען ההגינות ראוי לציין כי חוץ ממבטי אליה היו עוד כמה זוגות עיניים שננעצו בה.ואז.ברגע מסויים.היא תפסה אותי כשמבטי אליה...וחייכה.כגבר.בן לשבט ולמשפחת הגברים המהוללת ידעתי כי בשפת הקודים שהתפתחה במהלך אלפי שנות האבולוציה כי הנה ניתנה לי "הרשות" לגשת.אך כצבר גיזעי.שאולף חושל וחונך על שורשי הצבריות.זן נדיר שגדל ומתפתח רק במדינה קטנה ושמה ישראל חייכתי אליה...והסרתי את מבטי למען תדע כי יש לה כאן עסק עם זן מובחר שלא בה בקלות...ואשר דורש כי יבואו אליו. לאחר כמה שניות קראתי למוזג וסימנתי לו לרכון לכיווני.משמע אני לוחש לו סוד.כל מה שאמרתי לו היה כי ירשום משקה זה ששתיתי על חשבון החדר שבו אני מתאחסן.אך ידעתי.ולימים הוגדתי כי לאחר שקמתי ויצאתי החוצה קראה לו מייד אותה שחקנית ושאלה אותו מה אמרתי לו.משמע חשבה כי ביקשתי דרכו למסור לה דבר מה.אך אבוי למסכנה.לו ידעה כמה קורסים ב -כיצד לענות בנות נלמדנו במהלך שרותינו הצבאי במסווה של אימון חורף/קיץ כזה או אחר. יצאתי לטייל ברחובות.אין כמו להכיר עיר דרך הליכה ברחובותיה כשאין יעד מועד לפנייך.הינך מתרשם מהאנשים סביב.מהגנים או אפילו ממבנה הארכיטקטורי של הבניינים המעיד על תקופות שונות שעברו על אותה עיר.כך שוטטתי שעות ובערב תפסתי מונית שתחזיר אותי למלון.כשפתחתי את דלת חדרי הבחנתי במעטפה על הרצפה ובתוכה הזמנה להערב לארוע השקה נוסף של אותו הסרט באולם המפואר ביותר במלון.ראיתי שיש לי שעה עד התחלת הטקס.וכישראלי מצוי.אשר רגיל לקבל הזמנות לארועים כמו חתונות אשר בהם כבר נדוש העניין של השעה "החופה בשעה 19:30" אך לא מתחילה אף פעם לפני 21:00 הוספתי לעצמי עוד שעה ובשעתיים הבאות גלשתי שוב לפורום.ולאחר מכן גלשתי לתוך הג'אקוזי שבחדרי אשר שכן בפינה שממנה ניתן לצפות על ברצלונה. הגעתי לבוש בחליפה השחורה באיחור כמובן אם המעטפה וההזמנה שבתוכה בידיעה כי כאן באירופה.כיסא מוזמן ישאר ריק גם אם הגיע אורח נוסף שאין לו היכן לשבת.ואכן אף אחד לא ישב בו.למרות שלא הבנתי הרבה על מה מדברים חייכתי יחד עם כולם כשחייכו ומחאתי כפיים כשכולם מחאו.ראיתי אותה פעמיים.את השחקנית שלי כשעלתה לבמה ואמרה את שאמרה בספרדית.לאחר שהסתיים הטקס הוזמנו לאולם אחר שבו הוגש כיבוד רב ומשקאות.הסתובבתי לי עם כוסית יין אדום ועשיתי עצמי מתרשם מהמקום מציורים וכמה פסלים שהיו מפוזרים כשלפתע היא הופיעה מולי.....

lupland

New member
השחקנית ואני 2

"היי" אמרה ושלחה חיוך שיכול היה להמיס את הקוטב הצפוני והדרומי יחד ולגרום להצפה של העולם כולו (למעט אזורים מסויימים כגון האוורסט בהימלאיה)."היי" עניתי גם אני וחייכתי."אני מאוד שמחה שהצלחת להגיע" אמרה לי באנגלית מטובלת בסגנון ספרדי ומליבי נגולה אבן כשהבנתי כי למעט חיוכים ישנה שפה שבה נוכל לתקשר."עשיתי קצת שינויים בלוח זמנים שלי והצלחתי להגיע" השבתי לה בחיוך למען לא תחשוב כי בקלות הגעתי.לפתע הבזיק פלאש וצלם תפס את שנינו ברגע של חיוך. לא אלאה אתכם בהמשך השיחה המנומסת שהייתה ביננו.כל שאוכל להוסיף הוא כי לאחר שעה כבר מצאנו עצמנו מטיילים רחוק מהמלון ונמנעים מכל קירבה למקום שבו תזוהה בת זוגי לערב זה.סיפרתי קצת על עצמי.היא סיפרה קצת על עצמה.על הסרט והבמאי האהוב עליה.והוסיפה כי קיבלה את הצעת החלומות שלה.לבוא ולהשתתף בסרט בבירת הסרטים העולמית שבלוס אנחלס (טוב.ככה היא אמרה זאת בצחוק).היות ואני אדם דיסקרטי לא אוכל לשתף אתכם באשר עבר על שנינו בימים שאחרי.ימי "ההבראה הנפשית" שלי בברצלונה לצידה חלפו מהר אך באושר רב.לצערי נמנע ממני באותם ימים מלהיכנס ולהתעדכן בקורה בפורום אך הנחתי כי הכל בסדר.רגע הפרדה היה לא קל בלשון המעטה למרות שידענו שנינו כי אין עתיד כי אם הווה בלבד ולפיכך מיצינוהו עד תום. ועד היום.באחת המגרות שבמשרדי.ישנה תמונה שלי איתה באותו אולם.ומאחור הקדשה באנגלית:לאסף.בתקווה להיפגש שוב בעתיד לאחר שנסיים לכבוש כל אחד את שאיפותיו וחלומותיו.שלך לעד.פנלופה קרוז אם איבדתם את האמונה כי דברים מסוג זה יכולים ומתרחשים בחיים...צר לי שלכם אסף. נב:את רואה שירי.לכל אחד זכרונות מברצלונה...

קאריני21

New member
שירי!! ../images/Emo23.gif

היייי מותק!! ברוכה השבה לארץ! איך היה בברצלונה? ווווואיי איך אני מתגעגעת. הייתי שם שנה שעברה
היום הולדת שלי היה חפיף. לא משהו כזה שאפשר להתפאר יותר מידי. הייתי עם ההורים בארוחת צהרים ובערב יצאתי עם חברות לפאב. סתם. לא היה מי יודע מה. שמחה לראות אותך שוב פה!
קאריני.

ל3

New member
הי קראניייייייייייייייייי

התגעגעתי. המון מזל טוב מתוקה ורק בריאות ואושר. ברצלונה הייתה נהדרת והיה לי כיף אדיר. עכשו חוזרים לשיגרה ולמטלות אוהבת, שירי

למעלה