הי לכולם, אני חדשה

ניצניצ

New member
הי לכולם, אני חדשה

פה בפורום, קראתי קצת ונראה שממש כיף פה. מזל טוב לכל המתחתנות הטריות יותר והטריות פחות
אני מתחתנת בעוד שבועיים וחצי, הכל כבר סגור (כך אני חושבת) אשמח לתת המלצות, בעיקר לכלות לא מהמרכז וירושלים (גם בפריפריה יש כלות ויש נותני שירות - ופשוט הידע שלי הוא משם...).

shelycat

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo117.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo55.gif

ניצניצ

New member
קוראים לזה התרגשות ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

אני לא מפסיקה לחלום בלילה על כל מיני תרחישי בלהות... אבל כשאני רואה את השימלה יש לי דמעות בעיניים נראה מה יהיה היום אצל מדריכת הכלות

שמופית

New member
טבעי לחלוטין ../images/Emo13.gif

גם לי יש מידי פעם חלומות זוועה מוזרים (כמו למשל שחתכו לי את ההזמנות בגודל של כרטיס ביקור...). אני לא יודעת אם זו התרגשות, אבל זה ממש טבעי
אצל מי עשית את השמלה

shelycat

New member
זה טיבעי הסיוטים שלי היו... ../images/Emo105.gif

שאף אחד לא יקום לרקוד (רקדו אצלנו עד 01:30 ). ושאני קמה ביום של החתונה ואין ספר, אין מאפרת, אין כלום ואני לא מספיקה לעשות כלום וכל מיני כאלה (היו לילות שקמתי בבוקר עם זכרונות מהחלומות האלו...פשוט בהההה...). מיותר לציין שהחתונה היתה נהדרת, כולם נהנו ובמשך יותר מחודש כל יום(בלי צחוק) קיבלנו פידבקים חיוביים ממנה (עדיין מדברים עליה אבל פחות בכל זאת עכשיו תורם של הזוגות הטריים).

שמופית

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo39.gif

גם אני מהפריפריה... ב-סאברבס של תל אביב...
מאיפה את ואיפה מתחתנת

ניצניצ

New member
מיקומים ../images/Emo112.gif

אני מתחתנת בגני ברקאי (מישהו היה שם
) בחרנו במיקום בתור מרכז בין המשפחה (עמק יזרעאל, חיפה והצפון) לבין החברים (מרכז-ת"א)

dorlim

New member
מזל טוב ../images/Emo125.gif

תספרי קצת פרטים על החתונה - איפה? מתי? מי נותני השירותים?

ניצניצ

New member
פרטים נוספים ../images/Emo118.gif

קודם כל רציתי לומר (בתור מי שאוהבת פיצ´יפקעס) שהאייקונים פשוט מ ד ל י ק י ם!!! השימלה נתפרה במיוחד בשבילי (ומוחזרת אחרי החתונה) אצל המעצבת אירית בסטודיו סילואט בעפולה. אני חייבת לומר שלא ממש הסתכלתי על השמלות הלבנות אצלה כי ידעתי ששמלה לבנה- אני לא רוצה. אירית קלטה את הראש שלי וצ´יק צ´ק בחרנו בדים, גזרה וכו´ והשמלה (הלא לבנה ) פשוט מטריפה- ממש שמלת חלומותי.
. אולי זה חולני אבל כבר נגמרו המדידות ואני עדיין באה לבקר את אירית (והשמלה) פעם בשבוע
הדי ג´י הוא אלעד ממקסימום התסרוקת והאיפור (צמוד למעצבת השימלה) אצל רוחמה. הציפורניים אצל אשה יקרה ומקסימה בשם חיה (שאצלה אני ואמא שלי בונות ציפורניים כבר שנים...)-היא חלק מהמשפחה וכמובן מוזמנת לחתונה. את מי שכחתי? בגדי חתן בחנות קולית מקומית -סיימון
ונעלי כלה (מגפיים בורדו כמובן) ב WIZ. עוד משהו

ניצניצ

New member
השמלה ../images/Emo39.gif

למעלה היא בורדו (עד מתחת לציצים) אח"כ פנינה (בתפקיד ה"לבן" של הערב) ולמטה מציצה תחתית בזהב- נשמע גרוזיני אבל זה מדהים ועדין (כן כן עדין) ומגפיים בורדו-כפי שהזכרתי

dorlim

New member
סיקרנת אותי .... ../images/Emo41.gif

ואני כבר מחכה לתמונות....

אתי@

New member
אני ראיתי כלה במחוך אדום וחצאית

לבנה וזה היה מאוד מיוחד ומלכותי. נשמע אחלה

לי יש שמלה כזו..הנה אני מצרפת

החלק העליון קטיפה בורדו הפס מתחת לציצי רקום בזהב והחלק התחתון שתי שכבות שיפון שקוף לבן הנעליים בקטיפה בורודו עם פס זהב ממנגו(נעלי אלינור לפראיירים...)

למעלה