הי לכולם, אני חדשה

ניצניצ

New member
עוד על השימלה שלי../images/Emo48.gif

איזו שמלה יפה- השימלה שלי די נפוחה, החלק התחתון הוא לא ממש לבן (פנינה , כלומר קצת צהבהב יחסית ללבן) ולמטה היא מורמת 5 פעמים (כמו הוילונות של פעם - סליחה על הדימוי אבל אני לא כל כך יצירתית כרגע), בכל פעם שהשמלה מורמת יש פרח בורדו ומלמטה, נחשפת התחתית- בזהב!!! אה שכחתי גם אצלי יש סרט בזהב רקום מתחת לציצי. יחי אוהבי הבורדו

רגע בובה את חדשה כאן..זו לא שמלת

הכלולות שלי זו סתם שמלה שאני מאוד אוהבת ולא ממש רואים אותה תיכף אצלם אותה ואעלה אותה לפורום. כמו שאת מתארת את השדמלה שלך היא יותר בסגנון שמלות מהמאה השש עשרה. כדי להמחיש את הדימוי זה כמו ורד שעליעליו פתוחים והוא מונח הפוך נכון? זה נשמע מלכותי לאללה.. ובגני ברקאי יש למעלה מרפסת כזו שאם את עומדת שם ולוקחים תמונה שלך חסר רק שלושה שישירו לך סרנדה למטה ממש רומנטי אוי איזה כיף לך .... אגב, גני ברקאי זה מקום מקסים. את נושא המרפסת אני זוכרת מאוד טוב משום שכלה שלי שהתחתנה שם לפני חודש בערך נכנסה לחופה כשהחתן שר את השיר של גידי גוב כל היום אני כמו משוגע.. והיא מציצה מהמרפסת ואז הוא פשוט חטף אותה למטה להתחתן.....

מופרעת אני. מה אתם חושבים. אני לא צ

צריכה להתחתן כדי להנות מהפקה של בגד תואם שמלה ותחתון תואם חיטובית ומפת שולחן תואמת דיג´י.... איי וכך שיהיו לי כל החיים הצרות ושאתעסק כל היום בשטויות האלו של נעליים ושמלות ..

ניצניצ

New member
אמן ואמן

ועכשיו אני הולכת-ביי היה לי נורא כיף, כולן נשמעות חמודות, אחזור בשימחה

שמופית

New member
גדולה מהחיים את...

איזה סט מקסים - הנעליים והשמלה
ואל תשכחי לשלוח לי באימייל את התמונה של השמלה המדוברת השניה...

ניצניצ

New member
נכון ../images/Emo127.gif נכון ../images/Emo127.gifנכון ../images/Emo127.gif

היא באמת בסגנון המאה 16, ואין ספק שורד הפוך הוא תיאור מתאים יותר מוילון ישן, זה באמת מלכותי ומשגע (שמלת חלומותי--כבר אמרתי את זה?)
על החיזוקים בנושא גני ברקאי, גם אנחנו זממנו משהו על המרפסת שם. שכחתי לציין את הצלם (איך שכחתי): זהו יוסי מסה כמובן - אשמח לשמוע אם למישהי יש נסיון אצלו, העבודות שלו--פשוט ברמה אחרת, לא ראינו כזו אומנות אצל אף אחד אחר

ניצניצ

New member
השמלה ../images/Emo39.gif

למעלה היא בורדו (עד מתחת לציצים) אח"כ פנינה (בתפקיד ה"לבן" של הערב) ולמטה מציצה תחתית בזהב- נשמע גרוזיני אבל זה מדהים ועדין (כן כן עדין) ומגפיים בורדו-כפי שהזכרתי

שמופית

New member
גם אנחנו לקחנו את אלעד ממקסימום

הבנאדם פשוט גדול
אל תשכחי לחזור ולספר איך היה ...

ניצניצ

New member
בנתיים... ../images/Emo113.gif

אחלה. בפגישה הוא היה ממש מתוק ומקצועי, במסיבה שלו הוא הקפיץ עד השמיים, ובנוגע לחתונה, ימים יגידו (בעצם שבועיים ויום)

למעלה