הי לכולם יש כאן מישהו???????????

NEO83

New member
ME

NEO83

New member
NEO זה לא ההוא

זה ה"אחד" ממטריקס

וברצינות אם את שואלת מאיפה בא הכינוי הוא בא מהסרט, אבל הכינוי הזה איתי כבר הרבה הרבה שנים מאז שעוד הייתי צעיר.

NEO83

New member
אני אענה לך בשמחה

ברגע שאחזור הבייתה, כרגע חייב לצאת

NEO83

New member
אומנם אני לא בבית עדיין

אבל יש לי גישה לאינטרנט עכשיו אז אני יכול לענות :)

לפני כמה חודשים נכנס לחיי בן אדם שתפס הרבה נפח מזמני ולאחרונה הוא יצא מחיי עקב סיבות מצערות כאלה ואחרות, ונשאר הרבה זמן פנוי כמו שהיה גם לפני שהוא נכנס לחיי, אבל הריקנות והבדידות מאוד מודגשת עכשיו כי זה מעבר חד מאוד...

באופן כללי אני אוהב את השקט שלי ולבלות עם עצמי אבל אני גם אוהב וצריך תקשורת אנושית וזה דיי סותר את עצמו אני יודע אבל ככה זה. ולרוב אני מוצא את עצמי במחסור של חברים, רק חברים קרובים יותר שיש לי אבל גם הם גרים רחוק.

בפורום נתקלתי ממש בטעות בראשי אבל הוא מאוד מוצא חן בעיני ונראה לי מתאים לי :)

הנה כבר הרמת, לא?

איך עבר עליך השבוע? חוץ מהקושי עם החזרה לביה"ס של הילדים....

coffe to go1

New member
הי לך תה .. מה שלומך? לגבי הרמת הכפפה

התכוונתי שצריכים לעשות משהו לגבי פירסום הפורום , כי הדברים לא זזים כאן.. wake up עוזי ומשה

מה איתך? איך את מבלה?

מה, לא שמת לב ששמו מאתמול

בעמוד הראשי של תפוז פרסום? למרות שדווקא אתמול היה קצת שומם פה

coffe to go1

New member
אה באמת? לא הייתי כאן אתמול ואני בחיים לא

נכנסתי דרך העמוד הראשי.. סבבה מקווה שזה יניב תוצאות אז אם זה כך משה ועוזי אתם יכולים לחזור לנמנם

coffe to go1

New member
לא נראה לי שהוא אוהב להיות בעמדת

תצפית פשוט הוא בן אדם עסוק , את זה אני יכולה להבין , אני כל יום נכנסת דרך הפלאפון לפורום וקוראת (אם יש מה לקרוא) אבל אני לא יכולה להגיב דרך הפלאפון ובשעות הערב שהילדים כבר נרדמים לא תמיד יש לי זמן לגשת למחשב ולהתחיל להגיב ולכתוב כי יש לי עוד דברים לעשות.. אז אני משתדלת להגיב שיש זמן.. אני מקבלת תחושה מהפורום שאנשים לא באמת משתפים , מעלים פה דברים על הא ודא אבל אין שיתוף של מה עבר עלהם במשך היום או כל שיתוף אחר, וזה קצת מבאס, כי הרי מה שם הפורום? ואת האמת אוהבת תה את משתפת פה הכי הרבה

צודקת בעניין העיסוקים

ותודה
גם אני אוהבת שיתופים של אנשים. אפילו שבמקרים לא מעטים אין לי מושג איך להגיב

coffe to go1

New member
תראי לא על כל דבר צריך להגיב

אם את מתחברת למה שנכתב ויש לך מה לומר בנושא אז תגיבי ואם לא אז לא קרה שום דבר.. אבל תמשיכי לשתף את אשר על ליבך ואת עלילות יומך

למעלה