הי לכולם יש כאן מישהו???????????

coffe to go1

New member
את רצינית? איזה טיפול זה היה? אני בחיים לא

נתקלתי בטיפולים שמתחילים להתפשט חוץ מעיסוי וזה רק המטופל שמכוסה כמובן עם סדין מעליו וכמובן עם תחתונים.. והמעסה לבוש מכף רגל ועד ראש..

אה ברור.....

הכוונה היתה לסוג של קורס עיסוי. כשדיברתי על להתפשט לא התכוונתי שהמעסה מתפשט, אלא שמישהי מהתלמידות נשארה עם תחתונים וגופיה, והמורה הראה לכולנו איך הוא מעסה לה איזורים בתחת.... אני הייתי נבוכה מהסיטואציה, גם ציינתי את זה בשיעור, בכל מקרה דיברנו על זה כולנו, אח"כ בבית עשיתי חושבים, ולא רק על המקרה הזה, והחלטתי שזה לא בשבילי

תחתונים וחזיה הכוונה

אוף כל הזמן אני לא מדייקת

coffe to go1

New member
אוקיי הבנתי אותך... תראי יש את הקטע של החשיפה

הזו אני זוכרת שאני למדתי עיסוי גם היינו צריכים להתפשט אבל הבנות היו באות עם מכנסי טייץ קצרות כמו מכנסונים כאלה.. וכמובן חזייה אבל אני לא זוכרת שעבדנו
על ה"תחת" ממש
על כל הגוף את יודעת עיסוי זה עיסוי.. הפלוס הענקי של הקורסים האלה שאחת לשבוע את מקבלת עיסוי בחינם ואם זה משולב עם שמנים ארומטיים אז את מרוויחה בגדול, גם טיפול לנפש וגם גוף משוחרר וגם עור מקסים בגלל השמנים.. אך אני מתגעגעת לזה

גם לך

גם אני חשבתי ללכת לדרכי...
את תמיד מוזמנת לשתף בעניייני רפואה אלטרנטיבית, אני מתעניינת בדברים האלה (גם קוראת על זה פה ושם ברשת...)

בקשר ללהבריא - אני יודעת למשל שאקליפטוס

או אקליפטוס לימוני בדר"כ עובד על דרכי הנשימה

coffe to go1

New member
בגדול אקליפטוס עובד על הריאות אבל

זה מאד תלוי מה הבעיה ובאיזה גיל הבן אדם.. לדוגמא: לתינוק אסור אקליפטוס, ואם הבעיה היא ליחה אז גם אסור כי אקליפטוס מייצר ליחה, לכל שמן ארומטי יש את הסגולות שלו וצריך התאמה אישית למצב ולאדם... זה על קצה המזלג

דווקא הבנתי שאקליפטוס לימוני

מיועד ואפילו מומלץ לתינוקות. יש לו גם ריח ממש נעים בעיני! (את האקליפטוס הרגיל אני לא אוהבת, חזק מדי)

coffe to go1

New member
האקליפטוס הרגיל מאד חזק אבל יש לו תכונות

מדהימות והוא עובד מעולה למקרים מסויימים על אדם בוגר, לגבי תינוקות אני אישית לא ממליצה להתקרב עם שום סוג אקליפטוס אלא עם התחליף שלו שזה הדס- עוד פעם זה לדרכי הנשימה, הדס הוא מאד מאד עדין ויש לו תכונות דומות לאקליפטוס, אז עד גיל שנה אפילו שנתיים ( זה תלוי בילד) לא ממליצה אקליפטוס או אקליפטוס לימוני...

arieshor

New member
אני

בוקר טוב .
אני כאן .
שהיה יום שמח עם הרבה צחוק וחיוך .

arieshor

New member
חייבים להיות כייף להיות

אני גם בן אדם בודד
שמחפש חברה ידידה
שאני לא היה בודד

coffe to go1

New member
אתה מוזמן להישאר פה, ולשתף במה

שבא לך ואני מבטיחה לך שכאן לא תהיה בודד ומי יודע אולי תמצא את מה שאתה צריך , בקרוב יהיה מפגש פורום ואתה מוזמן...תפנה לעוזי טל

פריאל12

New member
נוכחת

קפה, תענוג גדול לראותך כבימי קדם.
במקרה שלך - ככל שנרבה לראותך, הרי זה משובח

למעלה