סקר שמעלה את מדד האושר
כמה אתם מאושרים בחיים באופן כללי מהחיים שלכם מ1 עד 10 ? 10
כמה אתם מאושרים מהמשכורת שלכם מ1 עד 10 ? 10
מה הסיכוי שאתם עוברים לחו"ל ב.. 5 שנים הקרובות מ1 עד 10 ? 1
במה אתם עובדים ? סקרים. אבל החודש כמעט שלא עבדתי. (יש לי עוד צ'אנס אחרון ביום שני הקרוב, אחרי ההעצמה בפלא)
מה עושה אתכם מאושרים במשך השבוע ? להיות במחשב. לבדוק חשבונות, ולבדוק את המייל שלי, וגם לכתוב בבלוג שלי בסופי השבוע, אחרי לילה לבן, וגם לכתוב בפורום הזה
(אלון מכור לתפוז).
מה עושה לכם את היום .. במשך היום ? ספלי קפה
, והלילה: הפיצה של ח'
ושלי
.
מה מעלה לכם חיוך במשך היום ?
. הרגשה טובה, מחשבה חיובית, מחשבה מצחיקה, בראש שלי.
תגדירו לי רגע מושלם בחיים ? נופש. סקס טוב.
אתם נעזרים עם ההורים מבחינה פיננסית ? כן. אמא. ג'...

.
ורק בשביל לשנות אווירה...תתארו את הסוף שבוע המושלם עם הבן\בת זוג (גם אם אין ..)? היו לי :
היו לי שבועות כאלו. בבלוג שלי מתועד שבוע כזה עם החברה, שכלל סוף שבוע של מפגש בתפוז ראשון, 6.3.2009. בדיזינגוף סנטר.
ואחרי זה ישיבה בבית קפה ליד הבית, שעוד גרתי כשנתיים וחצי במרכז תל אביב, ליד ככר רבין.
המערכת יחסים עם ע', היתה הכי רגועה, והכי ארוכה, בערך שנה, שנה פלוס כולל מאז שהתחלנו לצאת. יצאנו לבתי קפה הרבה, וגם לגלידה באייסברג
, ולסרט בסינימטק.
סוף שבוע אצלי, כלל הרבה שינה, יציאה לבית קפה, והיה לי גם חבר שגר קרוב, אז היינו יוצאים איתו להרבה בתי קפה, כולל החברה, הבת זוג, ועוד כמה חברים. היתה תקופה יפה.
הסוף שבוע כלל הרבה שינה, ואני קמתי מוקדם, ועוד הספקתי להיות במחשב, וגם לכתוב הודעות בפורום הזה, וגם לכתוב בבלוג שלי, בשבת, שכבר היינו ביחד. כתבתי על היציאות שלנו, והחיים שלנו בבלוג שלי, גם באותה תקופה,
מאז תחילת ספטמבר 2008, עד סוף אוקטובר 2009

.
א.א.
=]