הי לכולם,
מחפשת לפרוק...אפשר ?

לומר לך בכנות?

הוא היה גר אצל חמותו במשך 3 שנים וזה גרם למריבות וסכסוכים עד למצב שאשתו העיפה אותו מהבית, עכשיו הוא בא אליכם, ובכנות? זה גם מה שיקרה אצלכם אם לא תמצאו פתרון מהיר, שילך לבית מלון לכמה ימים, למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

hillti

New member
אני חושבת (מקווה) שנחזיק מעמד

עד יום שני - יואו זה מחר !!!!!

אם זה לכמה ימים...

אז אין מה לעשות, צריך לעזור.... ללכת לבית מלון, כמו שכולם פה הציעו, קצת יקר מדי... בזמן שהוא אצלכם, תצאי יותר עם חברות, ותשתדלי לא לריב עם בעלך!!!! צריך גם לדעת לתמוך באנשים בשעות קשות. מה המשפחה אומרת???

אנילה1

New member
hillti מה איכפת לך שהאח של בעלך

יגור אצלכם עד יום שני. כמה זמן זה?. אז עד יום שני תהיי קצת בצד. תארי לעצמך שאת במצב כזה, ואחותך זורקת אותך מהבית? לא היית מתבאסת? אז הם משחקים יחד קצת פלייסטישן אז מה? נכון שאת מרגישה קצת זנוחה, אבל תעשי את זה בכייף. תראי את כל הטלנובולות, תבשלי דברים טעימים, תעשי להם כייף. הוא כל כך מסכן. אני הייתי מאמצת אח כזה. ועוזרת לו קצת לצאת מהברוך. הוא יודה לך על כך כל ימי חייו. תצאו כולכם לחגוג ביום חמישי את יום הנישואים. ומזל טוב לכם.

hillti

New member
אני לרגע לא חשבתי להגיד לו ללכת !!

והינה היום יום שני, אין מצידו שום תזוזה - ואני סותמת את הפה ! ממש כואב לי עליו, ואין סיכוי שאני ייתן לו הרגשה שהוא צריך ללכת, הדבר שהעלה לי את הסעיף זה שכבר שבועיים הוא אצלנו כל הזדמנות, והוא חושב שזה בסדר, ושהוא יכול לבוא מתי שהוא רוצה (מבלי להתקשר) וזה ממש לא ככה ! לא תמיד יש לי חשק לאנשים !

ל א ו

New member
הוא ממש חוצפן

אבל כנראה שממש לא טוב לו בבית אז הוא בא אליכם. אין לי איזו עיצה חכמה כי הוא עושה את זה כנראה ממסכנות מסויימת, אבל בכל מקרה זה צריך להיות עם גבולות!

דקל נור

New member
זה מה שנקרא דייר מוגן../images/Emo16.gif

אני חושב שצריך להעיר את הבעל. בדרכי נועם . שהיה בהצלחה

hillti

New member
איזה כייף שכולכן בעדי ../images/Emo99.gif חשבתי

שאולי אני מתנהגת כמו אגואיסטית !! טוב הנחמה שלי היא שביום רביעי בלילה אנחנו בסיני - דהב נכון שזו אחלה נחמה ??

hillti

New member
יואו ../images/Emo5.gif עכשיו חשבתי...שלא יבקש

בטעות להיות אצלנו בזמן הנסיעה !!!!!!!!!!!! יואו אני חייבת להיות מוכנה מראש עם תשובה !!!!! HELP

תשובה לקרציות ושאר טפילים

אנחנו מרססים אי אפשר להיות בבית ............ בהצלחה.

נשאלת השאלה איך את היית

מרגישה או מתנהגת אילו זה היה קורה לאחיך או אחותך? כל הכבוד לבעלך!! על זה שבמצב קשה של אחיו הוא מקבל אותו! הוא בטח היה מקבל את אחיך באותה מידה!! לכן נאמר עד שאתה לא בתוך הסיטואציה הזו אתה לא יודע מה ההרגשה. אני באותו מצב החזקתי את אחי עם 5 ילדים בבית ואחד מהם תינוק ולבעלי מגיע הכבוד על זה שהוא לא קיטר ולא דיבר מילה אלא עזר לאחי כמה שיכל. ותחשבי על זה!!

ל א ו

New member
מילקי תות את צודקת

אבל צריך לשים לזה גבולות מסוימים. ובטח לא לזוג צעיר. הילה, כשתיהיו בדהב תבקשי מאחיך שיגיד לו שאתם רוצים לרסס את הבית (כמו שהצעת) או פשוט שיגיד לו שאת לא מרגישה בנוח עם זה שיש אצלכם מישהו כשאתם לא בבית.

hillti

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif איך אני אוהבת את

התשובות שלכן !!!

../images/Emo62.gifאני במקומך ההפך האיתי מציעה

לו את הדירה שיזמין את אישתו לבד לסוף שבוע אצלכם שיכין לה ארוחה רומנתית ושישלימו בינהם [שתשאיר את הילד אצל אמא ] עם זאת אני מציעה לך לרפד את המיזרון הסלון הריצפה בנילון בשביל ההיגינה חחחחחחחחחחחחחח וכך בטוח הוא יחזור לבית של חמותו עם אישתו

אנילה1

New member
hillti כשגיסך מגיע אליכם לישון, אז

הבעיה שלו הופכת להיות הבעיה שלכם. השאלה כמה אתם רוצים להיות מעורבים בבעיות שלו. אם את נותנת מקום לגיסך אז גיסתך תהיה ברוגז איתך, כי את עוזרת לו להפריד ביניהם. את צריכה להסביר את זה לבעלך שזה יגרום לפירוד במשפחה שלו. לגבי האוכל תגידי לו שאין לך חשק וכוח להכין אוכל ב11 בלילה. עדיף שיאכל משהו בחוץ. תציעי לזוג הצעיר לחפש דירה בשכירות ולעזוב את הוריה. כי אחרת הם עלולים להתגרש אם המצב ימשך כך.

למעלה