הי לכולם...

danielle 2004

New member
הי לכולם...

שלום! אני חדשה פה, ורציתי מאוד, להכיר כאן כמה, אם יש לכם משהו לספר לי, ולעדכן אותי בכל הדברים שקורים פה... אתם מוזמנים! אני רוכבת במושב קדרון, בחוות רועי לשם אני בת 12, קוראים לי דניאל, יש לי אחות שיש לה סוסה... וזהו...

הי דניאל! ברוכה הבאה!

אני סתיו! אני בת 14 וחצי ואני רוכבת בבית חנניה לאחותי יש אחות (אני!) שיש לה סוסה וקוראים לה מיסי חח אני קופצת ומתחרה 70 80 גם על הסוסה שלי וגם על סוסים אחרים מהחווה!.......... אני מקווה שתשתלבי בפורום (אנשים חסר לכם שתתחילו עם השטויות שלכם!)

danielle 2004

New member
תודה...

שלום! תגידי, יש לך איסיקיו?! אם כן, המספר שלי זה: 178544757!

GrEeNwOmAn

New member
הי דניאל. ברוכה הבאה.../images/Emo29.gif

אני אבישג! אני בת 12 ואני רוכבת בעמק זוהר אימפריה. אין לי סוס פרטי אבל אני מתחרה על הסוס הזה, 60-70 אינגליש, קפיצות ודראסז'. דראסז' על גלי אבל לומשנה. אוהבת את כולם. ותתקבלי בברכה. אה ואני רוכבת שנתיים וחצי. ויש לי מחר יומלדת. (בת מצווה)!!!

GrEeNwOmAn

New member
הי דניאל. ברוכה הבאה.../images/Emo29.gif

אני אבישג! אני בת 12 ואני רוכבת בעמק זוהר אימפריה. אין לי סוס פרטי אבל אני מתחרה על הסוס הזה, 60-70 אינגליש, קפיצות ודראסז'. דראסז' על גלי אבל לומשנה. אוהבת את כולם. ותתקבלי בברכה. אה ואני רוכבת שנתיים וחצי. ויש לי מחר יומלדת. (בת מצווה)!!!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

אני יערה, רוכבת בערך שלוש שנים בהיפודרום ויש לי סוסה שקוראים לה רמה ה-
ה
...

Shai Felton

New member
היי דניאל ברוכה הבאה../images/Emo174.gif

שאלום! אני שי, אני בת 15 ואני רוכבת באינגליש במשמר העמק. אין לי סוס
אני מתחרה בקפיצות 80-70....

טוי בוי

New member
מה המצב?!

חצב? צב? גב? היי אני אלה! אני רוכבת 6 שנים אינגליש... קפיצות ומתמקדת בדרסאג'... אני רוכבת ברשפון ג'וקי קלאב! 99% שהיה לי חצי פנסיון בחופש הגדול.. אני לא מתחרה... הסוסים האהובים עליי הם: ג'רי קלייד טוי בוי והאי סי קיו שי הוא: 2185595

niko girl

New member
הי דניאל!!!../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

ברוכה הבאה. אני צאלה אני בת 12 ואני רוכבת בחות איתן בקיבוץ אילות. תהני בפורום.

gal616

New member
היייי דניאל

מעניין מאוד מי הביא אותך לפורום הזה חחח תיזהרי זה פורום ממכר (מהמובן הטוב כמובן)-שיהיה לך כיף פה

היי דניאל...

את לא דירת איתי באיי סי קיו ואמרת לי שאת מדריכה בקדרון ושאת בת 18..?? למה את שיקרת לי??!?!

gal616

New member
זו בטח אחותה רשמה לך

אחותה זו דורון והיא מדריכה בקדרון

danielle 2004

New member
היי...

אני רוצה להגיד לך, זאת לא הייתי אני שדיברתי איתך באיסיקיו, זאת היית אחותי, קוראים לה דורון והיא בת 19 וחצי, והיא מדריכה.... ואני לא אמרתי לך כלום, לא ידעתי גם מי את. אז, אני לא שיקרתי לך! באמת שלא! ואני מצטערת בשם אחותי, אם היא הציקה לך...

הי דניאל ברוכה הבאה!

אני טל! אני רוכבת אינגליש שנתיים וחצי מתחרה בתחרויות קפיצות 70-80 אין לי סוס פרטי אבל בעיקרון אני מתחרה על הסוס הזה

RoNy S

New member
היי דניאל ברוכה הבאה!!!../images/Emo140.gif

אני רוני! אני רוכבת בחוות הפארק אינגליש כבר 5 וחצי שנים...אין לי סוס... אני בת 13 וחצי וזהו...

S H I L G I

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo29.gif

אני נטע, בת 13 וחצי מחיפה רוכבת 3 שנים וקצת אינגליש, מתחרה קפיצות, 70 על נורה (וואי התרגלתי להגיד לאדה..פחח) מקווה שתשתלבי

למעלה