הי לכולם...

שלום-לום דניאל!! קוראים לי........

דרור ואני רוכבת בחוות הפארק ברמת גן עוד מעט 6 שנים!! יש לי סוס מדהייים בשם אפולו!!! ואני הולכת להתחרות איתו בעונה שתפתח מטר!!!.. אהה אני בת 15 ו-9 ימים!! חח... ואני יודעת מי זאת אחות שלך.. יש לה סוסה אפורה בשם פסקל נכון?? לפני שקניתי את הסוס שלי הלכתי לראות אצלכם סוס בחווה(אנטרקס אם את מכירה..).. ופגשתי את אחותך.. אני גם רואה אותה בתחרויות מתחרה..

danielle 2004

New member
הי דרור....

אני ראיתי אותך! שבאת לחווה לראות את ג'ימי (שינו לו את השם)... אני זוכרת אותך... וכן אחותי זאת דורון, ויש לה סוסה שקוראים לה פסקל אפורה!

הי דניאל ברוכה הבאה../images/Emo80.gif

אני אלה רוכבת בנצר סירני חוות נועם רוכבת שנתיים והרבה עוד מעט 3 שנים אין לי סוס ואני חולה על שלומצי ועל סוסים בכלל

ברוכה הבאה..

קוראים לי אלינור ואני רוכבת חמש שנים עם הפסקות ווסטרן.. עכשיו אני רוכבת שנה וחצי רצוץ.. אממ אני רוכבת בגליל ים למרות שאני מתכוונת לעזוב.. השלבות נעימה..

krin88

New member
ברוכה הבאה!

הי קוראים לי קרן אני בת 15 (עוד לא התרגלתי,פחח) אני וכבת במרכז רכיבה דני היי קיסריה. יש לי פנסיון מלא על סוס בשם אדי (מצורפת תמונה)... העונה התחריתי 70-80, עונה הבאה יותר... את מתחרה? את רוכבת על הסוסה של אחותך? מאחלת לך התמכרות נעימה.... קרן!

Sweet SuGaR

New member
אוי! ביום חמישי עברנו בחווה שלך

כי לאבא של דרור היה פנצ'ר ועצרנו בתחנת דלק מול החווה שלך... אז באנו לחווה שלכם וראינו את עמית ודין... אבל את לא היית והוא סוס ממש חמוד...

krin88

New member
תודה...

עמית אמרה לי שהייתם ושאת ממש התלהבת מאפאצ'י (ערסים לשלטון! פחח) מתי אתן תבקרו אותנו עוד פעם?

Sweet SuGaR

New member
חח מהפעם הראשונה שראיתי אותו

התלהבתי ממנו הוא פשוט יפיוף! ואני מקווה שבקרוב.. חיחי

krin88

New member
את הילדה הכי צבועה בעולם!!!!!!

העיקר את מנהלת פה שיחות על בית ספר ועל המורים שלך עם אנשים והיא סך הכל הגיבה על סוס ואת ישר קופצת....ולדבר שרשורים שלמים על הפונים הגמדיים שלך זה מענין מישהו??? אני מבינה שאנחנו לא חברות אבל שוב, תנסי להיות בוגרת ולהתייחס ביחס שווה לכולם... הרי כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי (שנמחקה ללא שום סיבה, היא הייתה כתובה בשפה מנומסת ביותר), זה לא הפורום שלך ואת עכשיו מנהלת פורום ואת צריכה להיות אובייקטיבית.... הבנת?

דבר ראשון....

את השיחות שלי אני מנהלת בשירשורים הנכונים..... או בשירשורי אוף או בשירשורים שנפתחו במיוחד בישביל זה! לא מחקתי את השיחה שלכם! את רואה נכון!? אני רק אומרת שאם אתן ממשיכות אז במסרים! כי זה לא בשירשור הנכון! וחוץ מזה כן גם אני לפעמים שוחכת אבל אני מוחקת

danielle 2004

New member
לא...

התחרתי, פעם אחת או פעמיים ב-60... אני לא אוהבת את הקפיצות, אני הפסקתי, עברתי לדרס'ז, ואני לא רוכבת על הסוסה של אחותי.

דניאלה, ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

שלום דניאלה, ברוכה הבאה לפרומנו הקט...!
אני פיצי, מנהלת הפורום במשרה חלקית בגלל וירוס מעצבן כרגע... אבל בהמשך אני אכנס יותר! ~שבועת צופים~ חי חי חי... מקווה שתהני כאן, פיצי.

למעלה