הי לכל חברי הפורום היקרים

הי לכל חברי הפורום היקרים ../images/Emo140.gif

ש-נ-י-ם שלא הייתי פה....
אבל עכשיו אני רואה שזו לא רק אני. כולם קצת מנומנמים (כנראה זה החום...) אז... מה קורה איתכם? יש חדש? טיולים? עבודות? לימודים? עדכונים? שיהיה אחלה סופ"ש
מתגעגעת
אירית

ל3

New member
הי אירית

מה ניש? באמת הרבה זמן לא דיברנו. איך מתקדם עניין הלימודים שלך? מה שלום הקטנה? יש תוכניות לקיץ? שירי

הי שירוששששששש !!!

אוי.. הלימודים, הלימודים.... עניין כאוב במיוחד... לא תיארתי לעצמי עד כמה ההגדרה שניתנה לניסיונות להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית - כ"מסלול ייסורים" או "שבעת מדורי גיהנום" - אכן נכונה (לא מומלץ לנסות בבית...
) השנים האחרונות שהוקדשו להצטיינות אקדמית ומעשית לא ממש עוזרות, כהביקוש כה גדול וההיצע כה מצומצם...
עד כה קיבלתי דחייה מאונ' ת"א ומאונ' בר אילן וכרגע אני מחכה לתשובה ממכללת ת"א (הייתי שם השבוע בראיון) מקווה לטוב, למרות שקשה לשמור על אופטימיות... בינתיים אני ממשיכה בעבודה עם המשתקמים ומאוד נהנת ממנה מה איתך? יש חדש?
אירית

אה! ושכחתי את הדבר הכי חשוב...

הקטנה גדלה והיא עולה לכיתה א'... איזו התרגשות... !!!!!!!!

ל3

New member
יאווו, איזה התרגשות

אז מתי הולכים לקנות מחברות, טושים, צבעים, קלסר והכי חשוב תיק וקלמר? איזה כיף -אני עדיין זוכרת את ההתרגשות של כיתה א לגבי הלימודים שלך, אל תתיאשי , אני מאמינה שבסופו של דבר מה שצריך לקרות יקרה הכי חשןב שלא תרימי ידיים בהצלחה מתוקה

תודה, חמודה ../images/Emo24.gif

אני רק לא בטוחה מי מתרגשת יותר, היא או אני....
ומה איתך? לא כתבת....

ל3

New member
מה איתי?

סיימתי תואר ראשון לפני חודש בערך. עכשו אני בשיא הלחץ של עבודות סמנרינות שהם עבודות הגמר ועוד כל מיני עבודות קטנות ואז יהיה אפשר להגיד שבאמת סיימתי. כרגע אני מנסה בין העבודות גם קצל לנוח, לבלות עם חברים ולבדוק אופציות להמשך לימודים וכמו שאומרים :never a doll moment...

קאריני21

New member
דובדבנילית ../images/Emo99.gif

מה שלומך בובה יפה? צטערת לשמוע על הדחייה מהלימודים. הפסד שלהם
לא יודעים מה הם הפסידו. כן אני אישית מנומנמת בגלל החום אין ספק זה לא המזג אוויר האידיאלי שלי. איתי יש עבודה. טיול כבר עשיתי. הייתי שבוע ברומניה. וזהו. עוברים דירה לקראת ה 1.8 ....
התגעגעתי
ו ...
לנסיכה

קארינושששש !!!!

טיול בלי תמונות??? את??!??
יש עבודה? מגניב! ושפה??
עוברים דירה... לבד? המשפחה? פרטי, נמקי והדגימי...
תגעגעתי גם נישוקים

קאריני21

New member
../images/Emo3.gif

תמונות? מה זה?
סתם סתם
יש עבודה. אין שפה. קשה. קשה. לעבוד עם ישראלים זה קשה מאוד. לרין בא לדפוק ת'ראש בקיר
עוברים דירה עם המשפחה אחרי שנעבור נעשה לכן מפגש אצלי בבית החדש
מה אתן אומרות?
תמונה מרומניה להמחשה

מה, את עובדת עלינו???

מביאה לנו תמונה של רומניה... תביאי תמונה ש-ל-ך (!) ברומניה... לא מאמינים לך שנסעת....
חוצמזה... מה הזכרת את המילה "מפגש"..?? לא שמת
שבכל פעם שהמילה הזאת מוזכרת פה, פתאום כולם נעלמים להם...

קאריני21

New member
../images/Emo12.gif

ואללה באמת שמתי
אולי נגיד במקום מפגש ... נגיד "מסיבה" ??
טוב טוב הינה תמונה שלי ברומניה

יפה שלי!

עכשיו מאמינים לך
"מסיבה"? עוד יותר מלחיץ אנשים...
יותר בכיוון של "התכנסות אקראית.."

gaia20

New member
לי יש עידכון ../images/Emo101.gif

טוב, אז זה לא סגור, אני צריכה לעשות רשימת בדיקות...זה יותר נכון מגילה של בדיקות כלומר, הרופאה שלי שלחה אותי לבדיקות מקיפות שהכל יהיה מסודר...החל מבדיקת בי 12 דרך חלבון בשתן ועד תפקודי כבד...הכל ממש הכל....אני מחכה לראות כמה מבחנות יצאו לי (ואחר כך כמובן שיתלוננו שאני אנמית...
) קיצר, אחרי כל הבדיקות, אם יתברר שהמצב סביר...אני מסיימת עם הכימו!!!! היא החליטה לחסוך לי את הטיפול הבא שאמור להיות ב 4.8 ולהעביר אותי לכדורים אבל זה כמובן אם הכל יצא סביר בבדיקות...אז...תחזיקו אצבעות...

ל3

New member
יאוווווווו הדרי

אני מחזיקה לך אצבעות- הלוואי שהכל יהיה בסדר ואפשר יהיה להגיד בי בי ולא להתראות לכימו
. מבטיחה לעדכן אותנו? שירי

gaia20

New member
ברור שמבטיחה

זה יהיה הדבר הראשון שאני יעשה אחרי הבשורות...מה שהן לא יהיו

gaia20

New member
רגע רגע, עוד לא לשמוח

בסוף אני אתאכזב...
מה שיהיה, יהיה....

למעלה