הי לכל חברי הפורום היקרים

הדרוששש !!!!!

מחזיקה לך אצבעות, ילדה!
לכי תשוויצי בתור לבדיקות דם עם סליל המדבקות (רשימת הבדיקות) הארוך ביותר בכל הקופ"ח... מכירות?
אני, באופן אישי, מאבדת כל קשר עם המציאות ברגע שמתחילים להכין את סדרת המבחנות האינסופית... אז, מתי תוצאות?? מחזיקה לך אצבעות חזק חזק!!!!
אגב, ד"ר אלקיים הודיעה לי אתמול שהיא מפסיקה לקבל בסניף שלי
אבל במקומה תקבל שם ד"ר ליטנסקי - עליה שמעתי, אם אני לא טועה, מכן... נכון? איך היא?
ו-
לכולם

gaia20

New member
ד"ר לטינסקי היא הרופאה שלי

קבלת לך אחלה רופאה, אכפתית, יסודית, סבלנית (עונה על כל מה שאתה שואלת בניגוד לרופאים אחרים חסרי סבלנות...) ומאוד מאוד אנושית ומבינה למרות שיש לי איתה פגישה ב 4.8 אם תראי אותה לפני, תמסרי לה ד"ש.
ועכשיו כמה הודעות משמחות.... מזה שנה וחצי, השקיעה שלי גבוה מהנורמה, גם אם ממש בקצת אז אני שמחה להודיע שהשקיעה סוףסוף נכנסה לנורמה ולא סתם נכנסה לנורמה, אלא עומדת לה יפה יפה בדיוק באמצע- 16 כמוכן....החלבון בשתן (לא האיסוף, אלא השתן שנותנים בכוס) יצא תקין לגמרי!! ועוד- ההמוגלובין, שהיה בבדיקה האחרונה 7...חזר לו במפתיע ל 10.6!!! טוב, זה בנתיים התוצאות שיש...בקרוב יגיעו עוד
שיהיה לכולם יום נפלא נפלא נפלא קחו פרח

ל3

New member
יששששששששששששששששששששש

הדר, אני כל כך מאושרת בשבילך. זה מסמן תקופה חדשה עבורך אז יאלה, בריצה לרמסיה . ומה זה פה? מי אמר שמותר לעקוף את שירי? חמודה יש לך 2:0 בנוגע לשקיעה ולהמוגלובין. השקיעה שלי החליטה שיציבות זה משהו שהיא אוהב רק היא התמקמה לה די בפיסגה ולא בתחתית החוצפנית. באשר להמוגלובין, הוא דווקא החליט לבדוק איך זה באיזור הדימדומים וסנק לו למטה. מה שכן לפחות בחלבון אנחנו תיקו, כבר הרגשתי ממש מושפלת
יו, אני כל כך שמחה בשבילך. יוצאים לחגוג את המאורע? שירי

gaia20

New member
שירי נשמה, הצחקת אותי עם ההודעה שלך

"השקיעה החליטה..." "השקיעה אוהבת..." "ההמוגלובין החליט..." בסוף הם יפתחו דיאלוג משלהם אחלה...עוד מעט כל מרכיבי הגוף שלך יהיו בשיחה וישאירו אותך בחוץ.... תאמיני לי....הכי טוב, מה קרה, כבר קרוב ל 8 שנים אני מנסה לסדר אותם, לחנך אותם...והם...נאדה...עושים מה בראש שלהם...אז שיסתדרו בניהם לבד הכונפים!!!! ובקשר לחגיגות...וואלה, בשבילי תוצאות טובות זה לא מספיק, אני רוצה לשמוע את הרופאה שלי אומרת "סיימנו עם הכימו'" ואז....וואלה אני מכונה לסוע עד אילת לחגוג כשזה יקרה... הלוואי
שיהיה לכולם סופשבוע מדהים אוהבת אוהבת

ל3

New member
טפו טפו טפו

וכמו שאומרים : |חמסה
עם המילים האלה של הרופאה אני אהיה הראשונה לחגוג איתך. יאלה מתוקה, תתחלי לחשוב על מקום כי יש לי הרגשה טובה ובכלל האצבעות שלי מסוכלות כבר יומיים ( גם של הרגליים) אז תודיעי לי מתי אני יכולה לשחרר אותם...
שירי

למעלה