בטח שיכולה אני גם מצחיקה ללא קשר לבקשתך
ת תוקע יתד New member 18/3/15 #21 ניסיון קודם זה דבר חשוב רק במה בדיוק לא הבנתי ?   וברוכה הבאה כמובן ! גם אני חדש פה, אולי שבוע ואפילו קיבלת כבר מסר אחד מתפוז שהמכונית שלי חוסמת את היציאה מהחניה...
ניסיון קודם זה דבר חשוב רק במה בדיוק לא הבנתי ?   וברוכה הבאה כמובן ! גם אני חדש פה, אולי שבוע ואפילו קיבלת כבר מסר אחד מתפוז שהמכונית שלי חוסמת את היציאה מהחניה...
ת תוקע יתד New member 18/3/15 #32 כל אחד והפטיש שלו... יש לי מיכל צבע כחול ולבן ואם אני מגיע למקום שהחניה מותרת אני צובע אותו בכחול/לבן ומקווה לטוב...
כל אחד והפטיש שלו... יש לי מיכל צבע כחול ולבן ואם אני מגיע למקום שהחניה מותרת אני צובע אותו בכחול/לבן ומקווה לטוב...
N NAונימיT New member 18/3/15 #37 אתה ממש קרימינל בטח אתה גם בוגד וזה ההארד קור שלך? הצחקת עם הצבע חחח
ת תוקע יתד New member 18/3/15 #45 A Smooth Criminal אין לי במי לבגוד כי גם אני בסטטוס שלך אבל ההארד קור שלי מתרחש אם אני עירום במקרר...   תודה - הבנתי שאת אוהבת מצחיקים
A Smooth Criminal אין לי במי לבגוד כי גם אני בסטטוס שלך אבל ההארד קור שלי מתרחש אם אני עירום במקרר...   תודה - הבנתי שאת אוהבת מצחיקים
S stranger lover New member 18/3/15 #23 הפורום הזה הוא הפורום הכי כיפי בתפוז כל אחד יכול להשתלב בו ולהרגיש בבית והמרפסת והנוף הם משהו נדיר ביותר וברוכה הבאה
הפורום הזה הוא הפורום הכי כיפי בתפוז כל אחד יכול להשתלב בו ולהרגיש בבית והמרפסת והנוף הם משהו נדיר ביותר וברוכה הבאה
B bartzvi New member 18/3/15 #25 איזה צירוף מקרים ...גם אני מנוסה ... עוד רגע ואני אזכר במה בדיוק ...