הי למי שעוד מציץ כאן

שריק 7

New member
הי למי שעוד מציץ כאן../images/Emo9.gif

יש לי כמיהה להידברות כנה וחמה כפי שהיתה פעם בואללה וגם כאן לזמן קצר... מישהו עוד מוכן להגיב כאן? מודה מראש, ובמיוחד אם יעלה נושא "נקי" מתככים..... ממתינה- שרי

sayv

New member
../images/Emo23.gif היי שרי´לה

האם שמת לב, שהמטרידן של הפורום, לקח על עצמו להמשיך לכתוב כאן בדבקות, בכדי שהפורום לא ימות? כנראה שהוא תומך ממש רציני של תפוז! ממש אוהב להטריד כאן- אפילו אם זה אומר לדבר אל עצמו! :) אני אשמח להיות בפורום "נקי" ותומך באמת- מקווה שיהיה לנו פתרון בקרוב!!

נאן

New member
לסיון

אבל תודי שזה מצליח לו והוא משמר את הפורום..........

sayv

New member
לגמרי... ובעל תושיה כזו!

לא מתייאש גם כשהוא לבד! מתמיד!
אני מאוד נרגשת!

שריק 7

New member
סייבי- הפורומים שלנו יכולים../images/Emo108.gif

לשמש כר נרחב של כותבי מחקרים על התנהגות האדם. ספרי נא כמה בחינות נותרו לך? אצלנו עבר יום מאוד נעים וחמים יחסית לגובה כאן. אני מתענגת על פיסות האביב המציצות בחורף. שרי

sayv

New member
"קן הקוקיה"../images/Emo163.gif

היה די קר כאן היום, ערפילי בבוקר - או בצהריים המאוחרים- אז התעוררתי... ועכשיו די סוער, כך שאני מוותרת על נסיון הצעידה שלי- אולי מחר כשאקום. ימריץ אותי וימקד אותי ואולי יקל עלי ללמוד למבחן. אנסה לעשות קצת מתיחות לפני השינה... כדי להזיז את הגוף... יש מבחן אחד עוד ואח"כ מבחן בית שאני אצטרך לכתוב, באנגלית... ואז מתחיל הסמסטר ואצטרך להשלים את המבחן שהחמצתי היום- לפחות אני לומדת רק יומיים וחצי בסמסטר הבא, ויהיה לי זמן ללמוד.

sayv

New member
אבל עדיין... ממשיך לקלל...

נו שויין... זה לא ימשך זמן רב.

נאן

New member
../images/Emo24.gifלשריק

היי אם אני כאן סימן שהמשלוח עבר שריק נאנוש

שריק 7

New member
היי נאן- אני רואה באייקון../images/Emo42.gif

אצלך סימני התקררות. שמרי על עצמך! מקווה שאת בסדר למרות ועל- אף.

sayv

New member
על האף? מה על האף?? ../images/Emo2.gif

לא מוצא חן בעיני שאת מדברת כך על האף של נאנוש. נראה לי שמאגרי רוח השטות שלי מלאו עד אפס מקום, עם רוח הקרב שנשבה לאחרונה.. תסלחו לי אם אפרוק אותם עליכן...

שריק 7

New member
על האף נשבר ענף../images/Emo185.gif

הוא נשבר פתאום לחצי- וגרם לנאנוש האפצי. נאן היא גבורה גדולה ותביס ת'מחלה. לא נורא צינון של חורף רק שלא יהיה בעודף! והגוף יפנה לו עורף... כך מייד תחלימי נאן ונשמח פה כמובן. שרי- המתגעגעת לחריזתו של תומר..... ונא לקחת דבריי המיטפשים בקלילות. מרגישה צורך לראות חיוכים,או להרגיש...

נאן

New member
אויררררררררררררר../images/Emo121.gif

לא אמרתי לכן לא להצחיק אותי ושאין לי אויררררררררררררררר... ככה עושים לחברים אה? בלי בושה בלי לב? אז אני מעשנת לי אינלציות חופשי חודשי ולוקחת כמו הספורטאים סטרואידים בסוף אני אהיה רמבו סטלונה בפעולה... נוסף לכל נתנו לי כדורי פיגוז בשם זינט וזה לא לא שרי זה לא הכדורים החולים באי סי קיו..... צריך ללמד אותה מזה... שמתי אייקון של רוח אולי תפחדו ממני קצת... נאנוש

sayv

New member
שלא תכריחי אותי לשלוח לך איזה כדור

כחול הא????

sayv

New member
אני מציעה שנקרא לתומר דחוף...

או שתפסיקי עם החרוזים... :)

נאן

New member
ומה עוד?../images/Emo68.gif

חרוזים כדורים................... מה עוד?

נאן

New member
השתגעת......./images/Emo12.gif

לא חושפים סודות מה....................

נאן

New member
../images/Emo98.gifעקומה...

תתישרי כבר אני רואה שאת עקומה מכאן

למעלה