הי למי שעוד מציץ כאן

sayv

New member
זה לא אני זה המשקפיים שלי,

תפסיקי להשמיץ!

sayv

New member
שרי, כנראה שהפיברו' פגעה גם ביכולתי

זו... עמך הסליחה. אני מציעה שלא תשימי ליבך לדעתי ותבקשי ביקורת של אדם בעל כישורים ספרותיים באמת..

שריק 7

New member
סייב- נענית להצעתך המלומדה../images/Emo163.gif

יש בקומות העליונות כאן משורר, אפנה אליו.

שריק 7

New member
../images/Emo187.gifתומר- בוקר טוב!!!

אני רואה מעבר לאסכולת המינימאליזם
אני חייבת לך תשובה על זני הג'ינסנג. אחפש את המידע שבידי, ואכתוב... אלא אם כן מצאת? אם קראת עוד בספרך על תחזוקת המוח- אנא, ספר לנו. אני ממתינה. אגב, גם אני לוקחת ג'ינקו בילובה. אך לא בהתמדה.... מפני שיש לי הרבה מדיי משימות של לקחת..... לעשות...... גיליתי לאחרונה, מזה 3 שבועות, את שיטת פלדנקרריז. אני מקבלת שיעורים פרטיים, וזה שיפר לי את יכולת התנועה. זו הפעלה פסיבית של הגוף, רק המורה מזיזה את אבריי. הדואבים... גם תחום הרגש השתפר בהתאמה. פיזיותרפיסטית קופ"ח ממליצה על הגישה הפלדנקרייזית בחום. יום טוב, נטול אבק ואובך ככל שניתן. בצפון מתחיל כעת הגשם..... שרי

נאן

New member
היי שרי../images/Emo186.gif

היי יש רוחחחחחחחחחחחחח עוד אין גשם הגשם שלך עוד לא עבר דרכי.... היום קבלתי פטור המכונה של השיזוף מקולקלת... לה לה לה היתי סטודנטית חופשיה ביליתי בקוסמוס בקניות וסידורים... עלה יותר מיום נסיעה זה בטוח... תעברי את הגשם לפה מהר... למה הרוח עושה אותי לנוע כמו דוב סיברי מסורבל נאנוש

שריק 7

New member
../images/Emo39.gifנאן- שמחה שנהנית

מיום חופשה..... סידרתי שהגשם יגיע אלייך אחר- הצהריים
אני נהנית לי משהותה של החיילת שלי בבית. כיף. עכשיו היא עוזרת לי בבישול ואנחנו מכינות ריזוטו בוואריאציה בריאותית - עם אורז מלא. זה יוצא נהדר!!! ועוד בתוכנית הכנת קיש עם קישואים. מקמח מלא... שהבריאות תתנפל עלינו- ועל כל חולי התשישומיאלגיה- שרי

למעלה