הי, מה שלומכם?

Go West

New member
הי, מה שלומכם? ../images/Emo24.gif

בדיוק הזמנתי כרטיסים לישראל לחופשה ארוכה. אני אגיע כבר בסוף מרץ כדי להשתתף באליפות ישראל בניווט אופני הרים. האשה תצטרף שבועיים מאוחר יותר ונצא לטיול ארוך בישראל, קפריסין ותורכיה. האמת היא שאני נורא מתרגש.

AmandAm

New member
בהצלחה בדיוושים!!!! ../images/Emo8.gif ו...

אפשר לשאול היכן בארץ מתקיימת התחרות?

Go West

New member
תודה

בטח אפשר לשאול, רוצה להצטרף? אולי נבוא כנבחרת הישראלים מקנדה
התחרות ביער הזורע ב- 29 במרץ. עוד פרטים באתר הרים ובאתר ניווט.

Sundancer

New member
COOL!

תביא מדליה! (הייתי מצטרף אבל הצירוף של גלגלים בלי מנוע נוגד את העקרונות שלי
)

Go West

New member
he he ../images/Emo6.gif

לא הייתי רוצה שתעשה שום דבר נגד העקרונות שלך
מדליה? הלוואי אבל אין סיכוי. אני לא מספיק טוב. גם אל תשכח/י שהמקומיים מכירים טוב את המקום ואני לא. ישראל זה לא קנדה, מישהו רציני מכיר בקלות את כל המסלולים. יהיה אבל כיף, זה בטוח!

sweet pita

New member
נשמע שווה במיוחד!!

אתה מטורונטו? רוכב ב Pottery Rd.?? אחלה מסלול

Go West

New member
הלוואי, הלוואי ../images/Emo140.gif

כרגע אני מטורונטו
בקרוב (אחרי הטיול) עוברים לוונקובר
הנחמה היחידה זה שיש מלא מסלולים מדהימים שם בסביבה.

lucky5

New member
ונקובר

אהלן רציתי לשאול מדוע לונקובר וזאת מפני שאני ומשפחתי מתלבטים בין שתי המקומות תודה

drz400e

New member
וואו!

נשמע מה זה סבבה. אני מסתכל על האופניים בערגה...(אבל אז הסנובורד מקנא..)ומחכה לאביב. דרך אגב,המערב יציע לך את השבילים מהטובים בעולם לאופני הרים.לא שבאזור טורונטו הם רעים,אבל שם,כמו הסקי,הם בכמה רמות יותר טובים. תהנה במרוץ,וד"ש לרפי ,מנהל פורום האפניים שבטח גם יהיה שם...וכמובן-אל תשכח לצלם בשבילנו

alon114

New member
בונקובר איילנד

יש שבילי אופניים עם נוף מדהים. חלקם ממש ליד קו המים (איזור NANAINO-VICTORIA) וחלקם חוצים את האי דרך ההרים. מומלץ ביותר!

alon114

New member
לא כמוך

בתור סטודנט להנדסה אני בעצם רק לומד וישן. אני יותר הולך מאשר רוכב אבל אני מעוניין לחקור פה את אפשרויות הרכיבה עד תום. נשמע לי שלפי התחביבים שלך אתה ממש חייב לקפוץ לביקור פה. אני לא יודע אם מותר לקחת סנובורד ואופניים בתור carry-on בטיסה אבל תביא את שניהם!

drz400e

New member
הלואי והייתי יכול לרכב ולגלוש כמו

שאני רוצה. תאמין לי, אני כמו כולם....בעיקר עובד הרבה. ואני מבטיח לבוא לרכב בקייף וגם לגלוש בחורף הבא. ככה גם יהיה אפשר לעשות שני מפגשי פורום של החוף המערבי

alon114

New member
אתה יודע שאפשר לגלוש גם בקיץ?

השלג בהרים מסביב הוא לתוך חודש יוני. בוויסלר בכלל אפשר לגלוש כל השנה. דרך אגב, לפני שאתה מגיע, אכפת לך לקפוץ לסוביס ולהביא כמה דברים?

drz400e

New member
דייייי!!!!../images/Emo2.gif מה אתה רוצה מסוביז?

קרמבו?מילקי? רק תגיד....כי אני בדרך
(ובאמת,לא הגיע הזמן לאיקון של קרמבו?)

drz400e

New member
זה היה בהתרגשות../images/Emo13.gif

דרך אגב,את הווסט קואסט והאיסט קואסט כולם מכירים, על הלפט קואסט שמעתם?ותזהרו פעם הבאה שאתם מבריזים לסקי...

alon114

New member
טוב שידידנו

torontonian בחופשה. הוא כבר היה מוצא לך איזה שבר גאולוגי/הר געש/שבר ענן וכו' בוונקובר כדי שלא תעזוב את טורונטו לרגע...

למעלה