הי, מה שלומכם?

alon114

New member
קרמבו

זו כנראה הדרך הטורונטואית להתנקם בוונקוברים. לכם יש קרמבו ומילקי, ולנו אין... סוביס עושים משלוחים לחוף המערבי?

סובייס? לא יודעת אבל אם מישהו יוצא

מכאן לשם שיכתוב. מוכנה לתרום מילקי ואריזת קרמבו לטובת המתגעגעים רק מי שחסר לו מבין .

alon114

New member
הקרב על המילקי

האמת היא שהייתי בארץ בדצמבר ואכלתי כל טוב וגם הבאתי חצי מזוודה של נשנושים ומתוקים, אבל נראה לך שנשאר משהו אחרי חודש?? תודה לך על ההצעה לתרומה לתושבי ונקובר הנזקקים. אני בתמורה מוכן לתרום קצת מעלות (צלזיוס).

מעלות טובות,

כלומר כאלה מהצד הנכון של הסקאלה תתקבלנה בברכה. חסוך שלא יחסר. חבילה ממוגנת (להגנה על הקרמבו שלא ימעך) תוכן במועד המתאים. אז מי אמרנו נוסע? או שאולי אפשר לבחור נציג מיוחד שיהיה שליח של רצון טוב וגם יהנה ממלוא המעלות הטובות. אגב אם זה סובל דיחוי, נציג מטעמי יבקר בוונקבר לקראת תחילת חודש מרץ. על פרטים נוספים תבוא הודעה.

חלום רטוב: סלט חצילים טבעי ../images/Emo14.gif

תוצרת כחול לבן.... מממממממממממממממממממממממממממ !!!!

alon114

New member
כן.

אם אתה מוצא לך פרייאר שיסיע אותך לראש העלייה...

alon114

New member
יש לי הרבה תכניות לשבת

נא להכין ממחטות: ללמוד למבחן בפיסיקה ללמוד למבחן באנגלית ללמוד למבחן במכניקה למהנדסים ללמוד למבחן בחדו"א - כולם בשבוע הבא! אה כן, להוציא את הראש מהחלון, לראות את השלג, מסלולי האופניים יערות וים, ואז להכניס את הראש חזרה הביתה וללמוד!!!!

drz400e

New member
האמת היא שיש

יש לא מעט הרים,בשתי קצוות היבשת שבהם אתה יכול לעלות במעליות סקי עם האופניים בקייץ ואז לררררררררררררררדדדדדדדדדתתתתתתתתתתתתתתתת.......

drz400e

New member
דרך אגב,רכילות פורומים...

פורטל תפוז נוחל עוד הצלחה.פורום אופניים בואלה עבר בשלמותו,מנהלים,משתתפים ושאר ירקות- לתפוז. בתגובה מחקו ואללה את כל התכנים של פורום האופניים שם וחסמו את כל המשתתפים....ואנחנו חשבנו שלמה נט היו בפאניקה.

Dry Martini

New member
שאלה לרוכבים האמיצים

איך עוברים את הטרשים? כואב לי התחת וזזים לי הדיסקוסים רק מלחשוב על זה

drz400e

New member
את מה?

זה לא אקסטרים אם אין סיכוי סביר לשבור משהו.את האופניים או איזו עצם...

blondini

New member
מדהים!!!

מאיפה התמונות האלה - זה קנדה זה? אולי גם אני אקנה אופניים לקראת הקיץ הממשמש ובא?

drz400e

New member
BC אבל גם לנו יש שבילים לא רעים

אולי התמונה הזאת תזכיר לך משהו...

למעלה