הי עידית

ossis

New member
שלום וערב טוב

אני בת 37 גרושה מזה שנים רבות ללא ילדים וגם אני למרות ניסיונות רבים לדייטים וגם טיפולים למיניהם ואימון אישי וכל מיני שינויים שעברתי לא ממש מצליחה לממש זוגיות. כרגע החלטתי לקחת הפסקה מהכל אמרתי שאולי מראש ניסיונות אני יוצרת לחץ וכדאי להפסיק ודווקא אז אמצא... בינתייים כמו שאומרים גורנישט אני ממש מתחילה להתייאש ...HELP

מרגישה מהודעתך את התסכול../images/Emo140.gif

למרות שניסית דייטים, טיפולים למינהם את לא מצליחה לממש זוגיות. זעקת בקול: HELP לאיזה עזרה את מצפה כאן בפורום? אשמח לעזור.

ossis

New member
אומרים שכשהתלמיד מוכן המורה מגיע

אני מוכן ופתוחה לעזרה לאיזה שהם כלים להתבוננות שונה לדיון אחר אני פה כדי לשמוע וללמוד וליישם. תודה

רוצה התבונות שונה? קיבלת..

כתבת כמה המון ניסית ועשית על מנת למצוא זוגיות..ולא מצאת ואז אמרת " אני אעשה הפסקה וכאשר החלץ יירד אני אמצא אותה"..אך ברגע שאמרת לעצמך את זה.. את יצרת ציפיות אפילו מההפסקה.. כאילו ההפסקה הזו תביא לך את הזוגיות המיוחלת.. בעצם "ההפסקה" הזו היא עשייה לשמה עם ציפיות שהיא תעבוד כפי שכל השאר לא עבד.. כשאני מאמן לזוגיות באופו אישי או בסדנה אני תמיד מסביר את הקטע הזה.. אנשים חושבים שזהו מעייו טריק למצוא זוגיות.. אני אעבוד קשה ואז אפסיק ואז תגיע לי הזוגיות.. כאילו הם יכולים לשקר לעצמם.. "הפסקה" כזו אינה באמת הפסקה..היא ניסיון מניפולציה על עצמנו.. הרעיון האמיתי עוסק בשיחרור.. שחירור ה"צורך" שלנו בזוגיות.. ממש לשחרר את הצורך .. מעשה שדורש מאסטרי מכיוון שאנו נדרשים לשחרר באופן מלא.. אני מציע לך לעבוד דרך כיוון אחר.. שינוי ההוייה שלך.. כאמירה ראשונה לתהליך אומר רק לעולם לא יכול להיות לך את מה שאתה רוצה..רק את מה שאתה אסיים כאן לעכשיו אור ואהבה

ברשותי ארגז כלים גדוש

איזה כלי עלי לשלוף, כדי שיאפשר לך להיות מחוייבת לעשייה כדי למצוא את הזוגיות שלך?

מחוייבות אישית

ossis יקרה מההודעה הקודמת שלך אני הבנתי, שאת בשחרור. שקבלת החלטה שאת משחררת ולדבריך " מה שיקרה יקרה" לשם מה את זקוקה לכלים? האם את מוכנה לקחת על עצמך מחוייבות לעשייה? זמני מאד יקר לי. ברגע שתגיעי להחלטה שאת מעוניינת בשינוי, ותתחייבי לעצמך על כך. אמשיך לצעוד איתך. להחלטתך.

rafagav

New member
כמעט הגעתי לאותלו מצב אך...

החלטתי על כיוון אחר: יצרתי קשר עם מאות בחורות, דרך אתרי האינטרנט של ההיכרויות. פגשתי רבות, התחיל קשר עם כמה עד ש... עד שמצאתי את זו, איתה החלטנו יחד למסד יותר את הקשר... זה לא זבנג וגמרנו - הרבה עבודה, יפה ומהממת בד"כ. וההתחלה - בלי לוותר - למהשיך ולנסות!!

ossis

New member
אני עשיתי הכל וניסיתי הכל

ופשוט התעייפתי מכל הנסיונות. יש כאלה שניסיון אחד מספיק כאלה ואני מכירה את כל הסיפורים של אנשים שמצאו לי זה פשוט לא קרה ובאמת ניסיתי הרבה. אז כרגע אני נחה וזורמת עם החיים ומה שיקרה יקרה.

אוסי

את אומרת שאת עייפה וכרגע לוקחת פסק זמן. לגיטמי ואף רצוי. כמה זמן את צריכה בשביל לאסוף את כוחותייך ולהרגיש מרץ מחודש ליצירת זוגיות?

ossis

New member
אני מעריכה ש..

בחודש הבא יש לי נסיעה לחול וכשאחזור בוודאי עם כוחות מחודשים אוכל להתעמק ולהתחזק

מצויין

את אומרת שאחרי הנסיעה תחזרי עם כוחות מחודשים ואז תתעמקי -האם הכוונה להעמיק בעיניין? אם כן,איך תעשי שהדבר יקדם אותך? תתחזקי. איך זה יראה כאשר תתחזקי,מה תעשי אחרת מהיום?

rafagav

New member
א) מחזק ידייך. ב) מכיר כאלה שנואשו...

מציע לך כיון שונה, עליו כבר כתבתי - הרי את מעוניינת בקשר. את מעוניינת בזוגיות ו - מקווה שלא הופתעת מזה, שטענתי ש - 36 (וגם לא 56) אינם גיל מבוגר מדי. אתמול טיפלתי בגבר בן 60 (!!), שיצר זה עתה קשר חדש משהתאלמן. אם כך - לפחות ב - 24 השנים הקרובות זה עדין לא מאוחר בשבילך!!

ossis

New member
ראשית רציתי להודות לך

על האכפתיות ותשומת הלב זה מאד מחמם את הלב. הכיוון שלך הוא לא שונה ממה שאני עשיתי עד כה - המון דייטים בהתמדה ועקשנות הכרויות דרך חברים, טיולים לפו"פ באמת ניסיתי הכל לי פשוט עד עכשיו לא ממש הצליח. אז אני לא כ"כ רואה את הכיוון האחר אלא פשוט לעשות איזו שהיא הפסקה מנוחה ולנסות להתנהל מכיוון אחר.. אני בוחנת לפי מבחן התוצאה אם זה לא עובד צריך לנסות משהו אחר. שיהיה יום נפלא ושוב המון תודה

rafagav

New member
אל תתייאשי...

נסי ב - lovey.co.il / copidon חלקם נשמעים נורא אך - יצרתי דרכם קשרים נפלאים, גם אם נמשכו רק חודשים ספורים. פגשתי רבות, שכל מה שהן חיפשו זה sex... ורבות, שטענו שזה מה שמחפשים שם הגברים. אני חיפשתי זוגיות ולכן אף נאלצתי לברוח מכמה, שכמעט ניסו לאנסני.. (וזה לא כל-כך קל - אני לא מהחלשים ביותר)... אולי הכי טוב - http://www.look4love.co.il/Login.asp בהצלחה ואשמח לנסות לסייע!! זכרי - חוסר ההצלחה אינו רק בגלל מי שאת. אם נוצר קשר של חודש - כנראה שגם לשני היה עניין. הסתיימות הקשר - אולי בגלל חוסר מוכנות שלך...? אולי צריכה את לעבוד על בחינת אופן ההתקשרות? (אם כי - גם למנוסים בקשר = לאלה שיצאו ממערכות יחסים ממושכות, אם / בלי רבנות ונישואים - זה לא ממש ברור).

ossis

New member
הי שוב

אני בטוחה שהכוונות שלך נפלאות אבל אני רשומה בכל אתר אפשרי מכירה את כולם יצאתי לעשרות דייטים באמת אני לא מרחמת על עצמי אבל אני לא מכירה אף אחת/ד מסביבי שעשו כל כך הרבה למען זוגיות. לאור העובדה שאני אדם מעמיק ומודע אני כל הזמן עוברת כל מיני תהליכים ומשתדלת רק להשתפר ככה שהיום אני במצב באני יודעת שאני באמת אחלה ובהחלט מוכנה אז אף אחת מהסיבות שמניתי אינן רלבנטיות במקרה שלי אבל אני מעריכה את הניסיון לעזור, באמת כל אחד והניסיון שלו ואי אפשר להכיל ניסיון שלך על מישהו אחר רק משום שלכל אחד הדרך שלו אותה צריך לעבור.

Master Stav

New member
במקום אחר הגבתי ....זוה מתאים גם לך

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1920&msgid=109856222

למעלה