הי עידית

ossis

New member
הי עידית

אני מניחה שדבריך נועדו על מנת לעזור לאדם שכל הזמן נמצא בשליטה לבוא ולומר אני משחררת זה דבר מאד קשה ולגבי מחוייבות ואחריות אני נולדתי כזו.. אני גם באה מהתחום האימוני כך שהאחריות נישאת רק על כתפיי ואינני מאשימה אף גורם חיצוני וניסיתי הרבה דרכים שונות ולכן החלטתי שאולי התאמצתי יותר מדי ולכן עדיף לנוח לנשום ולזרום לשחרר ולראות מה יקרה כעת

ossis עזבי מה הייתה כוונתי

את זאת שחשובה. את זאת שהחלטת לשחרר ולדבריך מה שיקרה יקרה.... כאחת שהגיעה מהתחום האימוני, את בודאות יודעת שלשחרר זה נפלא. אני ממש לא מאמינה בלהזיע...להיות בלחץ...ההפך. לשחרר לחץ זה נפלא, לחכות שיקרה...זה להישאר פסיבית. אימון הוא אקטיבי. שמחה ששאלת
אני חוזרת לשאלתי בהודעה הקודמת: האם את מוכנה לקחת על עצמך מחוייבות לעשייה?

ossis

New member
ותשובתי היא בהחלט כן

במידה ויש שוני ממה שעשיתי עד כה

כל הכבוד על המחוייבות ../images/Emo140.gif

שתפי מה עשית עד כה, כדי שננסה לצעוד בשבילים אחרים.

ossis

New member
חשיפה אמיתית

דייטים מפה ועד הודעה חדשה - רישום במס' אתרי היכרויות כולל מנוי בJDATE. בקשה להכרות מחברים/אנשים בלי עקבות ובלי ביישנות. השתתפות בתוכניות רדיו/טלוויזיה. העמקה והעשרה אישית כולל לימודי אימון ואימון שעברתי, גישור וטיפול אצל מטפלת. יועצת ...בשנה האחרונה חפרתי עמוק בנישמתי ובעקבות כל מיני תהליכים שעברתי עשיתי בדק בית וניקוי פנימי וחיצוני מול חברים ומשפחה... היום אני מרגישה שאני אדם שלם ומאמינה בעצמי וביכולותי מה שלא היה בחזקתי קודם. נראה לי שכיסיתי הכל.

למעלה