הי! עלה לי רעיון!

g l o r y

New member
הלכתי על זה

היי, זה כמו never have I ever בלי אלכוהול!

מה הכיף בזה?

סתם, האמת שזה נשמע ממש מגניב. מזמן לא היו פה תרגילים מוכווני-מטרה! לצערי הרב עדיין אין לי זמן לחיות ולכן כהרגלי אני מתכוונת רק לרבוץ מהצד, לעשן את הסיגר שלי ומדי פעם לאפר על ראשם של כותבים נחשלים ולצעוק "בוז!" אבל בכל זאת רציתי לבצבץ ולהצהיר שזה אחלה רעיון, קצת כמו שסלבים אומרים "אני תומך ביערות הגשם" בלי שהם באמת עושים משהו בנדון, אבל עצם האמירה גורמת לאנשים לחשוב שיערות הגשם זה in ולעשות משהו בנדון בעצמם. אז, הממ, תשתתפו, אנשים.
וסתם בשביל הקטע, כמה דברים שמעולם לא כתבתי:
מעולם לא כתבתי סיפור שעירב פיות באופן כלשהו
מעולם לא כתבתי סיפור שעירב ערפדים באופן כלשהו
מעולם לא כתבתי פנטזיה נוסחתית (אתם יודעים, עולם ימי-ביניימי, אלפים וגמדים and all that shit)
מעולם לא כתבתי סיפור שכלל נושא שאני לא בקיאה בו והייתי צריכה לתחקר לגביו (פשוט עקפתי דברים כאלה באלגנטיות. אני חתול עצלן)
מעולם לא כתבתי סצינת סקס מפורטת, או סצינת סקס מנקודת מבטו של בן המין השני (מה שמשתמע מחלקו הראשון של המשפט, אבל רציתי לציין את זה במפורש כי זה נשמע לי כמו משהו מעניין לעשות)
מעולם לא כתבתי סיפור אהבה נורמלי (אני מתכוונת, כזה שיש בו אשכרה שתי דמויות שאוהבות זו את זו, בניגוד לאהבות חד-צדדיות שבהן אני נהנית מאוד לענות את הדמויות שלי)
מעולם לא כתבתי הומור (לא בקטע של דברים מצחיקים בתוך הסיפור, בקטע של ז'אנר קומי)
מעולם לא כתבתי "טוב, די, אני חוזרת ללמוד עכשיו" ובאמת עשיתי את זה
אוקיי, אולי עם זה הגיע הזמן להתחיל.

ויימס

New member
עשיתי הכל. אני זוכה להשתכר או משהו?

פיות:
הייתה לי אובססיה לא בריאה לגביהן כשהייתי ביסודי. לא חושבת שאני יכולה למצוא משהו שכתבתי עליהן, אבל אני בטוחה שהוא התקיים.
ערפדים:
נושא שאני לא בקיאה בו:

אני כמעט תמיד מוצאת את עצמי נאלצת לחפש בויקי דברים. אולי אני סתם אוהבת לקרוא בויקי.
אני זוכרת שהייתי צריכה לקרוא על ילדים חיילים, על קוקאין, ועל... וודו.
סצינת סקס מפורטת, או סצינת סקס מנקודת מבטו של בן המין השני
כן וכן. אני לא אעלה אותן לכאן. הן נכתבו מזמן והן די מטופשות. רמז: השם של שתי הדמויות מתחיל באותה אות. והאות היא ו'.
אה, רגע, בעצם יש לי את זאת:
הו! ...אני לא אוהבת את זה.
פנטזיה נוסחאתית: (כן, טוב, סתמו, זה היה מזמן)
הוא הופיע בכפר לפני כמה שנים. היה ברור שהוא אביר שברח או הודח. הם הניחו לו להישאר ותמיד היה מישהו שנתן לו לאכול או לישון אצלו, בגלל שאף פעם לא מזיק שיהיה אביר בסביבה. אפילו אביר עריק ושיכור. חוץ מזה, היה מאוד נוח לחבב אותו. למרות שהיה קל דעת, כמעט שוטה, הוא התנהג בידידות אל כל מי שפגש והייתה לו את אותה התכונה החמקמקה שגורמת לאנשים למצוא חן בעיני אחרים כמעט מיד.
סיפור אהבה נורמלי
תגדירי נורמלי. יש לי דמויות שאוהבות זו את זו באופן הדדי ב... די הרבה סיפורים. אבל מי מאיתנו באמת נורמלי, הא? מי מאיתנו לא מצא את עצמו ער בארבע לפנות בוקר, מביט במראה עירום בעודו אוחז צנונית, ובדמיונו רבבות של אפשרויות?
טוב, זה ממש ישן ומביך:
אני לא ממש מכיר אותך, הוא חשב לעצמו. אבל מההתחלה יכולת להביט בי ומיד לראות כל מה שניסיתי להסתיר. את מזייפת חיוכים מצוין. אני מתכוון להבין איך למדת לעשות את זה. אני מתכוון להכיר אותך יותר טוב. אני מתכוון לגלות מה יש בך שגורם לי לרצות לשמח אותך.
מעולם לא כתבתי הומור:
מעולם כתבתי הומור.

g l o r y

New member
בדיוק!

ויש בזה משהו יותר טוב מאלכוהול
תחושת הישג של סופרים. (טוב, נו, אני מודה. אנלא אוהבת אלכוהול.)
נו, חתולי, רק פסקא אחת! אני אשחד אותך בסלמון המעושן שאת אוהבת!

למעלה