הי, פתאום אני פה

purplegiraff

New member
הי, פתאום אני פה

סינגלית אחרי 8 שנים שלא.... לא חשבתי שאי פעם אשב ליד מחשב בשעות כאלו ואכתוב בפורומים אבל פגשתי את חלקכם במפגש בת"א ואתם לא נושכים... אפילו נחמדים מאד, אז הנה אני, סינגלית ליד מחשב ב3 לפנות בוקר, ואתם יודעים מה. בכלל לא רע להזכר בעצמי כמו שאני לבד אחרי 8 שנים שלא. יחי הסינגליות! (לפחות לבינתיים)

הו שלום ג'ירפה סגלגלה! ../images/Emo6.gif

אז הצליחו לך ההתכתבויות עם תפוז לבסוף?
ברוכה הבאה, ותני לי לצייד אותך בעצה מקדימה: אל תתפתי לעיסקאות בשטח, במיוחד לא כשמזמינים אותך לפייסבוק
יום נעים מתוקתי.

purplegiraff

New member
הי! לא בדיוק...

התיאשתי והשתמשתי באימייל החדש של 012, שיהיה נו... ומה זה זה? לא מבינה אתכם, יש כאן איזו שפה לא ברורה בפורום זהז, טוב, לאט לאט... מה הקטע עם פייסבוק? ולמה לא?

magenta73

New member
אנחנו לא נושכים רק בהתחלה

בשביל לעשות רושם טוב... מחכים בשקט בשקט שהקורבנות יתרגלו, ירגישו נוח... ואז... הא-הא-הא!
ברוכית הבאית ג'ירפה.

ססססאמאמק (אני? מקלל?! אני?!)

התכוונת לומר, אני מאמין, שאנחנו (מה אנחנו? את) לא נושכת כאן. בשביל זה יש את פייסבוק. :) :) :)

לא, לא...

את ערפדה! דארק-סייד זה אביר סית' שזה בכלל שייך לאפליקציה של ג'די וסית' שאותה איו לך... אם כי מדובר באפליקציות מאותו בית-יוצר כך שאת בהחלט יכולה לנשוך אביר ג'די אם נופל עלייך הרצון. לדעתי כמו שעכשיו מחפשים מדענים את "התאוריה המאחדת הגדולה", זו שתחבר בין כל ארבעת הכוחות האלמנטריים בטבע, כך צריכים מדעני פייסבוק להמציא מן "אפליקציה מאחדת גדולה", כזו שבה כל אחד הוא בעצם ערפד שבלילות ירח מלא נהיה איש-זאב אבל בכל זמן אחר הוא למעשה סלייר וכל זאת בזמן שהוא בעצם גם אביר ג'די אבל מכיוון שאנחנו מדברים על ימי הביניים הוא כל הזמן נמצא על סירת הפירטים שלו והולך מכות א-לא "פייט קלאב" עם כל מיני בחורות מהאפליקציה היפנית שאני לא זוכר איך קוראים לה אבל יש שם ציורי-מנגה כמו שרק היפנים יודעים לצייר, איף יו נואו וואט אי מין... חוץ מזה אפשר גם ליצור אפליקציה שמתוך ביצת הפתעה בוקע צמח שגדל וגדל עד שהוא נהפך למתנה חינמית. וככה בקטנה לך ולגברת אחותך... עוד בעיטה אחת, אחת, ובי נשבעתי שאני מתקין את כל התשעת-אלפים פלוס אפליקציות שיש שם בטמטום הזה ושולח לכן כל יום, לפחות פעם אחת ביום (אם אני אהיה נחמד, אם לא אפילו יותר) הזמנה לכל אחת מהן! זה ואני גם אזרוק עליכן כבשים כל הזמן ואשתמש עליכן בכוח! נה! נה נה! (ולא, ממש לא אכפת לי שאני נשמע עכשיו כמו, ויהיו כאלו שיגידו "למה כמו?!", אידיוט. זה פייסבוק, זה כמו של ג'יימס בונד יש רישיון להרוג, פייסבוק זה רישיון להיות אידיוט!) :) :) :) :) :) :)

אין כזאת אפליקציה בפייסבוק...

או במילים אחרות: User request denied. Insufficient data. (אוי כמה שאני משעשע את עצמי היום... לא הרבה בתכל'ס).

../images/Emo3.gif אבל אותי גם קצת...

ואולי עוד כמה קצת, ביחד זה יהיה הרבה, אל דאגה. המידע לא מספיק??! נראה לי שיש בידיך את כל המידע הדרוש כדי להחליט שאתה עושה לי ילד... חולמת על חיבוקים תוכיים בכלל...

Fire Of Heaven

New member
שמועה גונבה לאוזני שדוקא יש כזו

אפליקציה בחיים האמיתיים. היא גם הרבה יותר מהנה (לפחות הפעולה עצמה, לאחר מכן זה כבר נתון לויכוח
)

ברוכה הבאה לג'ונגל ג'ירפה...../images/Emo205.gif../images/Emo119.gif../images/Emo19.gif

סתם, זה לא באמת ג'ונגל, יותר פינת חי...

aviavram

New member
ברכות על חזרה לעולם השפוי והרבה יותר

כשתחזרי לזוגיות כי זה טבע האדם לא כן

אישון36

New member
אני לא מאמין

את שנותיך היפות השחטת בזוגיות ? לפחות עכשיו הגיע הזמן להיות ולגלות מי את באמת. בהצלחה בדרך. אישון. גם מסע בן 1000 גברים מתחיל בגבר אחד קטן.

למעלה