הי, פתאום אני פה

גזרים, גזרים רצית לומר...

מלאים בבטא-קרוטן ועושים רק טוב לעיניים וליציאות (נו, אלו שמהצד השני למקום שממנו הם נכנסו). אבל בוא ננתח את הפליטת פה הפרוידיאנית שלך... מה זה אומר שאתה מדבר על גבר אחד, קטן(!!!)?

אישון=איש קטן....

ראית את האישון. אמנם הוא לא גדול כמוך, אבל הוא בהחלט בהחלט לא קטן
חולמת בארץ הנפילים

תגיד, אישוני, יש איזה חסך ענק שמתפתח אצלך?

ההורמונים שלך מציפים את הפורום, לא נעים. חולמת. שלפני רגע ביקשה ממישהו לעשות לה ילד

אישון36

New member
אישוני בתקופה

שתוגדר מורכבת. האומנם ההורמונים ? יכול להיות, למרות שהכוונה כאן לא הייתה שכזאת. הכונה הייתה לומר, יו מסכנה את השנים הטובות העברת בזוגיות ? את חייבת להיות מעט סינגלית על המורכבות של זה. אני מאמין שצריך מכול דבר כחלק מהליך הצמיחה האישית. אישון. לא הבנתי איך עושים ילד, את רוצה להיות חלק מהתהליך או חלק מהתוצאה ?

Barvazoom

New member
ג'ירפה!! ברוכה השבה ארצה!! ואלינו לפורום!!:)

אני שמחתי לפגוש בך בזמנו ושמחתי לשמוע שטסת להנאתך. עוד יותר שמחתי לשמוע ששבת אלינו! פורום סינלגס והסטטוס הזה דינמי ונראה לי שאת יודעת את זה.. אבל בינתיים, שבי בנח, דברי איתנו, תצחקי איתנו ויהיה טוב.
ובוודאי ש -
גדולה!!

purplegiraff

New member
הי הנה ההודעה...

אז התבלבלתי, את סולחת לי נכון? בקיצור- תודה על הברכות, ואני יודעת שהסטטוס דינמי וטוב שהוא מופיע מדי פעם עד שאזדקן ואתחתן ויהיו לי ילדים...
ובכל מקרה- אין ספק שאני מאד אהנה לשבת בנוח ולצחוק כאן איתכם!!

Fire Of Heaven

New member
סגולה ../images/Emo35.gif ג'ירפה ../images/Emo35.gif

אומנם יש לי חולשה לצבע סגול אבל מעולם לא ראיתי ג'ירפה סגולה. אז ברוכה הבאה

ופילים ורודים ראית?

בכל מקרה, אל תחשוב עכשיו על פילים ורודים! אמרתי אל! לא לחשוב על פילים ורודים! אני יודע שאתה חושב עליהם כן וביקשתי שלא! :) :) :) (ואם בכל זאת יתחשק לך לראות אותם אתה מוזמן לשים את הידיים על "פנטזיה" מאת וולט דיסני. יצירת אמנות ממש ולהנות מקלאסיקה חסרת-גיל. ופילים ורודים. תפסיק לחשוב עליהם!) :) :) :)

Fire Of Heaven

New member
פה דוקא כן

והנה הההוכחה יחד עם ינשוף ודג זהב. במחשבה שניה למה הפיל ורוד
מילא פילה ורודה אבל למה גם הפיל
ומה תעשה הפילה שנשארה עכשיו לבד

whasuuuuuup

New member
../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה!! אין פה אייקון של ג'ירפה בואי לפייסבוק אני אתן לך ג'ירפה מתנה אני בטוחה שאני אמצא לך אחת סגולה :) ברוכה הבאה!!

1Shir

New member
ברוכה הבאה! במפגש ישבתי לידך חלק מהזמן, נכון?

בכל אופן אחרי 8 שנים זה לא נורא קצת לטעום מהצד השני :) עד הפגישה הבאה
(הפגישה הבאה שלנו הכוונה)

purplegiraff

New member
נראה לי שכן

את המקסימה שישבה לידי עם החבר? באמת לא מזיק לטעום מהצד השני - אפילו להפך...

למעלה