הי רותי

הי רותי

עשיתי חושבין ויש כמה תחומים בחיי שאני מעוניינת להתמסר אליהם: יצירה, ידע מסוג מסויים, אנשים ופחות יהיה לי פנאי לפורום אני מעדיפה להתמסר לדברים שנכונים לי.
בכל אופן שמחתי לראות את ההתקדמות שלך בשיטות הטיפול בתקשור כבר הרבה זמן שאת מדברת בתיאוריה על שינוי הד.נ.א ושמחתי שזה יצא לפועל .
אני אשמח לשמוע ממך עדכונים על התפתחות הטיפול/שיטה בטלפון וואטאפ וכדומה כי זה תחום שמעניין אותי.
בכל אופן בגדול חוץ ממידי פעם חלומות(כדי לשמור על כושר), אני די נדרשת להשתקע בהתמסרות לחיים
ופחות בקטע של פורומים בכללי.
אז שיהיה לך שבוע נעים ותעדכני אותי ברזי השיטה שקיבלת��

ואם תרצי להפגש לקפה גם אשמח

שבוע טוב

pynokyo

New member
אין דבר כזה לשנות את ה- DNA בטיפול רוחני

זה קשקוש גמור
DNA הוא החומר התורשתי הנמצא בגרעין התא
ציטוט מויקיפדיה:
DNA היא מולקולת ענק של חומצת גרעין הבנויה כשרשרת נוקליאוטידים. כל המידע התורשתי הדרוש לבניית החלבונים בתא אצל כל האורגניזמים הידועים, מחיידקים ועד לבני אדם, מוצפן באחת או יותר מולקולות DNA.

רק בהתערבות רפואים ניתן באופן חלקי להשפיע על גנים מסויימים.

למה להטעות אנשים?

קישור לויקיפדה המסביר על ה- DNA - ועד כמה יומרני ואפילו טפשי לחשוב שאפשר לשנות אותו - בטח לא בטיפול רוחני כלשהו.
[URL]https://he.wikipedia.org/wiki/DNA[/URL]

pynokyo

New member
והרפואה נגררת מאחור... אה?

זה קשקוש גמור - אי אפשר לשנות את ה- DNA או שפשוט אינך מבינה מה זה DNA
אפילו הרפואה לא יכולה לעשות זאת - בטח לא לאחר שאדם נולד.
ה- DNA הוא החומר התורשתי - האם את מבינה מה המשמעות לשנות אותו לאחר שאדם נולד?
אפשר להשפיע על גנים פגועים ע"י התערבות רפואית - אי אפשר לשנות את כל ה- DNA.
אילו מישהו לאחר טיפול היה מתלונן עלייך לאור הבטחות לא מציאותיות, בבית משפט היית מואשמת בהונאת הציבור.
&nbsp
DNA הוא חומר תורשתי ייחודי לכל אדם - טוב יותר מטביעת אצבע שהיתה נהוגה בעבר.
מידע רוחני מדוייק יכול להגיע רק לאדם שמתמצה ולמד את התחום - כתוספת לידע שלו לא במקום ידע לוקה בחסר.
&nbsp

pynokyo

New member
אני לא צריכה לדעת כלום - אני לא מטפלת באנשים

ולא מתיימרת להגיד להם שאני יכולה לרפא את תאי הגוף שלהם.
האם יש לך הסמכה לטפל באנשים? האם יש לך הסמכה לטפל בהם מבחינה רפואית?
לקחת לעצמך את הזכות למכור לוקשים לאנשים - בסיפורים ומעשיות של מידע רוחני.
מידע רוחני למטרות אישיות בשביל העשרה עצמית - זה נפלא, אך בשביל לטפל באנשים צריך גם ללמוד על גוף האדם ולקבל הסמכה לכך.
אני מקווה שלמרות היומרנות כאשר מגיע אלייך אדם עם בעיות אמיתיות את מפנה אותו לגורמים מקצועיים - אם לא כן, הנזקים עלולים לעלות על התועלת.
במקרה של תביעה נגדך - בבית משפט תצאי אשמה.
&nbsp

pynokyo

New member
תיכף תגידי שאת יכולה להפוך קוף ללטאה, חתול לעכבר

עץ לבעל חיים, אדם לכלב - והכל בטיפול רוחני.
קודם כל זה מעיד על בורות, שנית על יומרנות.
ועוד הסכמת עם הפוסט שהבאתי מרשת אחרת - שבו נאמר שמתקשרים בעלי אגו נפוח מתיימרים כביכול לעזור או לטפל או להעביר אינפורמציה בדברים שאין להם מושג בם, או שהידע להם בנושאים בהם הם מתיימרים להבין קלוש, לוקה בחסר וכיו"ב.
שום מידע רוחני לא יכול לבוא במקום לימוד החומר - מידע רוחני תמיד מגיע כתוספת לידע הקיים, לפעמים קורה שמידע מגיע לאדם בתחום בו הוא עוסק ואשר נתקל באיזושהי בעיה שאינו מוצא לה פתרון - תוך כדי שינה. סוג של הארה שקיבל בשינה.
אבל אי אפשר לקבל מידע אמין על תחום שלם רק כי שמעת את המילה DNA או המילה תא - בלי להכיר את החומר על בוריו.
זו פשוט הונאה, הולכת שולל, יומרנות - ואגו נפוח.
&nbsp

pynokyo

New member
עזרה לעצמך - אולי כדי שתלכי ללמוד ולהעמיק בחומר לפני

שאת מתיימרת לטפל באנשים ברמה פיסית רפואית.
&nbsp

pynokyo

New member
כלומר לא צריך ללמוד שנים ולחקור שנים-אפשר פשוט לעשות מדיטציה

של כמה שעות - וכל הידע והמידע מגיע באופן רוחני אל המודטים
אפשר לוותר על בתי ספר, מכללות ואוניברסיטאות, אפשר לוותר על מחקרים - פרסי נובל יוענקו למודטים שהשיגו את המידע אינסנט באופן רוחני.
לא צריך רופאים, לא צריך מהנדסים לא צריך השכלה נרכשת - פשוט למדוט ולקבל מידע רוחני.
אולי גם באופן רוחני אפשר לבנות בתים, מכוניות, חלליות וכיו"ב - בעצם לא צריך בכלל לטוס לחלל - אפשר לקבל את כל המידע במדיטציה ובמידע רוחני - בשביל מה לזוז בכלל?
מקווה שרוב האנשים לא נופלים בפח השקרי הזה.
אני לא טוענת שאי אפשר לקבל מידע רוחני - אפשר גם אפשר, אבל רק בתחומים ובנושאים שהאדם מבין לעומק, ויודע ומכיר היטב את הנושא.
וגם בעניינים אישיים, רגשיים וכיו"ב.
&nbsp
לטפל באנשים בנושאים רגשיים ניחא,
אבל להתיימר לטפל באנשים בגופם תוך שימוש כביכול בידע רפואי/ביולוגי שאינו מבוסס על ידע מקיף ומעמיק ושהמטפל לא עבר התמחות וקיבל אסמכתא- זה פשוט ניצול והונאה.

רותי 11

New member
תעשי הפרדה בין הרפואה לרמה הרוחנית בקטע הזה

לא אומרת שאני לוקחת מקום של מישהו או משהו אחר
אני מוסיפה על הקיים

pynokyo

New member
את טועה ומטעה - כל תחום טיפולי הוא תמיד גם רוחני

אי אפשר לטפל באנשים בכלל, על אחת כמה וכמה ברמה רפואית - ללא ידע מקיף בתחום.
ניחא על הרמה הרגשית - גם כאן עלולים להיגרם נזקים, אבל איכשהו אפשר להחליק את זה.
אבל ברמה הרפואית - זה ממש סכנה.

pynokyo

New member
כל מה שאנו לומדים, עושים, חושבים ומרגישים זה רוחני

למעשה אנחנו יצורים רוחניים, החלק החומרי/הפיסי שלנו נראה לכאורה כאילו הוא עיקר חיינו - הגוף שלנו ותפקודיו השונים הם החלק הפיסי היחידי - כל השאר הוא רוחני
החל מהתודעה, מחשבות, מעשים (סוף מעשה במחשבה תחילה), רגשות, ידע ומידע וכיו"ב.
מידע רוחני הוא רק עוד דרך לרכוש ידע ומיומנות.
אי אפשר להתמקצע ולהתמחות בתחום רק דרך מידע קוסמי - חייבים קודם כל ללמוד ולהעמיק בתחום שבו מעוניינים להתמקצע/להתמחות/לדעת - מידע קוסמי מתווסף ללימוד שרכשנו - אין מידע אינסנט, יכול להיות מידע שמכיל בתוכו מסר ללימוד - אי אפשר להשתמש במידע ללא לימוד קודם ולהסתמך עליו בלבד.

pynokyo

New member
זאת עובדה - או שאת יודעת אחרת

אולי מבחינתך התודעה, המחשבות, הרגשות והנפש עם הכל חומר - ואם זה המצב אז האמונה באלוהים וברוחניות זו המצאה אנושית - גם המצאה ורעיונות הם מעולם הרוח.
ללא תודעה, רגשות ומחשבות - לא היינו מודעים לקיומנו או לרוחניות כלשהי.
הכל מתחיל ברוח - או שאת לא מאמינה הוויה נצחית שהיא אינה חומר.
עצם סימן השאלה שלך - מעיד על תפיסה גשמית רחוקה מרוחניות כלשהי.
כל לימוד, כל מחשבה, כל רעיון - הכל מעולם הרוח.
גם האינטילגינציה היא רוח - המוח שלנו הוא כלי אישי לקליטת עולם הרוח כל אדם על פי כליו/יכולותיו לקלוט אינפורמציה ומידע מעולם הרוח.
זוכרת את המשפט "והפיח בם נשמת חיים/רוח חיים" - הכל משם - מהרוח הגדולה (כך האינדיאנים מכנים את אלוהים). אין חומר ללא רוח - אפיל המילה חומר מכילה את המילה רוח.
&nbsp

רותי 11

New member
בואי נתחיל ונאמר שהפורום הזה הוא פורום

שעוסק בענייני הרוח ולא המדע
אולי חשבת שפה יש שילוב אבל לא.
כאן מעלים נושאים וחוקרים את הרוח
ולא את המדע

pynokyo

New member
מה הקשר? או שאין לך מושג מה זה רוח או רוחניות

או שאין לך מושג במה מתעסק המדע - המדע מתעסק בדברים ברי הוכחה ושניתן למדוד/לכמת. אבל גם המדע מתחיל ברוח - כל רעיון, תיאוריה ומחשבה משתייך לעולם הרוח.
אולי את חושבת שכל מי שמעופף באיזה רבדים לא הגיוניים הוא רוחני לעומת אדם שיש לו רעיונות הגיוניים ושימושיים הוא פחות רוחני.
זה פשוט טעות בתפיסת החומר והחיים - חיים=רוחניות.
ללא רוח אין חיים.
כל לימוד, מחשבה או רעיון הוא רוח - להבדיל מחומר שיש לו מסה ואפשר למדוד.
רוח היא דבר מופשט, ערטילאי שלא ניתן למקד אותו בנקודה מסויימת.
הגוף שלנו משרת את המוח - המוח משרת את הרוח.
הגוף והמוח הם כלים לקליטת הרובד הרוחני האינסופי - כל יצור/אדם על פי רמתו.
שמישהו חושב שהוא מתקשר עם עולמות עליונים - הוא למעשה ממקד את היכולת האישית שלו לקבל אינפורמציה בתחום אליו הוא ממוקד.
אין הבדל בין מתקשר, לבין מדען לבין מטאטא רחובות - ההבדלים הם ביכולת הכלים המובנים במוח ובנכונות למיקוד בתחום מסויים.
אמונה ואי אמונה - שניהם מעולם הרוח.
כל יצור חי או צומח יש לו יכולת תקשור ברובד מסויים - גם דומם אולי מתקשר באיזשהו אופן - רק שלנו אין כלים לבדוק את זה.
כשלאדם יש רעיון - הרעיון מגיע אליו מהרובד הרוחני - מישור האפס האינסופי הפוטנציאלי בו הכל כבר קיים.
כולנו והכל מחובר לרובד הרוחני - זו ההוויה שלנו, אם כי על פני השטח נדמה לנו שאנחנו נפרדים, פרטיים ואישיים - במהות שלנו על פני השטח אנחנו שונים - השורש הבלתי ניתק הוא מהרובד הרוחני - מהאחדות.
זה לא את או אני והאגו שלנו - זה היכולת של כל פרט להתחבר ולהתמקד באחת מאינספור האפשרויות ברובד הרוחני.
&nbsp

pynokyo

New member
עולם הרוח שלך לא רוחני יותר מעולם הרוח שלי

הכל עניין של רמת הרובד הרוחני בו כל אחד נמצא.
אולי בעתיד תביני באופן רוחני את תגובתי הקודמת.
כל יצור חי וצומח מתקשר - סוגי תקשורת שונים ברמות שונות - כל תקשורת היא רוחנית.
כל רעיון, מחשבה ורגש הם רוחניים - לא מוצא חן בעינייך? זה המצב, זה החיים, זאת הרוח.
תחשבי (לחשוב זה רוח) על הדברים - תבדקי לעומק, תפנימי ותגלי את אשליית ה"אני" שלנו.
&nbsp

למעלה