הי רותי

רותי 11

New member
אני לא באתי לאמר שאני יותר רוחנית

או פחות לא ציינתי את זה בכלל
אמרתי שהפורום הזה עוסק
בענייני הרוח ולא המדע ולכן
כל פעם לבוא ולהוכיח טענות
מדעיות שהן חזקות יותר
זה שלך לא שלי ולא של הפורום
הזה
משום שהתגובות שלך בעצם
מעידות שאת נגד זה שאת
לא מאמינה כמעט לכלום בעולם
הזה

pynokyo

New member
את טועה, אני מאמינה אבל משתדלת במקביל לא לאבד את השכל

ואת הקשר למציאות ההגיונית - יחד עם זאת, גם לי יש פה ושם אמונות שאינן מתחברות עם ההיגיון - אבל תמיד מחפשת מספר צדדים ומספר פרשנויות לאותה אמונה.
פרשנות אחת ידועה ומקובלת - לא מספקת אותי.
המתעסקים במדע הם גם רוחניים - רק שתחום ההתעסקות שלהם מחייב אותם לשיטתיות המדעית ולהוכחות - אבל התיאוריות שלהם, הרעיונות שלהם ודרך חשיבתם היא מעולם הרוח.
לא מקבלת שום דבר באופן מוחלט - לא בתחום המדע, ולא בתחום הרוח - אם כי בעניינים פרקטיים יותר נוח ללכת עם התיאוריות המדעיות.
זה לא אומר שדברים לא ישתנו בעתיד - בתחום המדע, ותחום הרוח הוא התחום הרחב והפתוח ביותר לאינספור אפשרויות.
להיתקע בתיאוריה אחת ולחשוב שגישות רוחניות אחרות הן מדעיות - זה פשוט אי יכולת לראות רובד רחב יותר של עולם הרוח.
&nbsp

pynokyo

New member
אמונה ברוחות רפאים ובחייזרים זה לא רוחניות זה פנטזיה רדודה

רוחניות זה להוסיף רבדים נוספים לנראה ולנגלה - לתפוס את המציאות ברמות שונות, מזוויות שונות להיפתח לרעיונות חדשים, לא בהכרח לאלה המקובלים והמדוברים.
להתחבר לנסתר עד כמה שהיכולת האישית מאפשרת זאת.
&nbsp

pynokyo

New member
זאת את שהבאת מושגים מעולם המדע (DNA למשל) ועושה בהם שימוש

כביכול בשם מידע רוחני נפרד מעולם הרפואה.
בפועל, כל מחשבה ורעיון או צורת תקשור כלשהי - כולל תקשורת באינטרנט מתחילים ברוח - גם אם הכלי לתקשור/ת הוא גשמי. כל מידע שאנו רוכשים הוא רוחני, כלומר בעזרת הכלים הגשמיים שלנו אנו רוכשים מידע רוחני.
מה ההבדל בין חומריות לרוחניות - שלרוחניות אין מסה או משקל ואינה ניתנת למדידה אבל את הכלים הגשמיים לקליטת מידע רוחני - ניתן למדוד ולכמת.
השאלה שנשארת פתוחה מבחינתי - האם כאשר הכלים הגשמיים שלנו מתפרקים עם המוות - האם החלק הרוחני האישי שלנו ממשיך להתקיים - ובאיזה אופן, האם החלק הזה ממשיך להתפתח או נשאר רק ברמת עקבות העבר? והאם החלק הזה (לאחר מותנו) ממשיך להיות מודע לעצמו ולסביבה הגשמית?
&nbsp

pynokyo

New member
אההה, בסדר גמור - על זה אני אומרת שאפו

אם הנושא מושך אותך ומעניין אותך - המסרים שאת מקבלת אולי מובילים אותך ללמוד ולהעמיק בנושא.
שיהיה לך בהצלחה.
&nbsp

למעלה