הי שאלה חדש

weird dust

New member
עם האי פוד מקבלים כבל

כן מקבלים עם האי פוד כבל יש לך אפשרות לקנות אי פוד מיני שהוא נותן לך 4 ג'יגה הוא עולה בארץ 1690

weird dust

New member
אי פוד 40 דור 4 עולה 2720

אלא אם כן יש לך משפחה או חברים באילת שיקנו לך שם בלי מע"מ (או שאתהבעצמך גר שם) ואז זה זול יותר בכמה מאות שקלים.

JustThomas

New member
חבל..

מה שקורה עם יוזרים שמורידים בקביעות (או שמא אגיד בכפייתיות
) כל פעם רוצים לשדרג לנפח יותר גדול. בעוד שנה שנתיים אתה תצטער על ה256, זה אפילו לא חצי דיסק שאתה יכול להכניס לדוגמה בדיסקמן MP3...

weird dust

New member
טוב כמה דברים

זה לא 18 אחוז זה 17 כבר כמה הרבה זמן. אם אתה נוסע לאילת זה לא יעזור לך כי אתה חייב להיות תושב אילת בשביל לא לקבל מע"מ ושיהיה כוב לך בתעודת זהות ובכרטיס תושב. שתהיה שם ונגיד הצלחתה שמישהו ישיג לך תעודה והכל אתה חייב להזמין מראש בתשלום חצי מחיר בעת ההזמנה ואז תוך שבועיים ימי עבודה של ידע תוכל לקבל אי פוד דור רביעי חדש ונוצץ. אתה עומד בקריטריונים האלו?

להסביר לך למה החלטתי ללכת על רגיל

ההורים שלי לא יסכימו לקנות לי כזה ואין לי מספיק כסף ואני לא רוצה לחקות עד הבר מצווה שזה בתאריך 13.6 אז אני יקנה של 256 מגה ויש אפשות להוסיף

weird dust

New member
אני ממליץ לחכות עוד כמה זמן ולקבל

יותר מ256 מגה האי פוד יני יהיה מצויין בשבילך והוא יותר זול מהאי פוד הרגיל המחיר הוא 1700 שקל או שתיקנה דור שלישי שהוא קצת יותר מיושן אבל זול יותר אם תיקנה בקרוב תוכל להשיג אותו עדיין בקרוב הוא יעלם.

למעלה