לא הבנת אין לי תכסף לשלם אין לי הרבה ולמתי אני יחכה ל 13.6 זה עוד חצי שנה יותר
ה הילד מארץ לעולם לא New member 27/9/04 #21 לא הבנת אין לי תכסף לשלם אין לי הרבה ולמתי אני יחכה ל 13.6 זה עוד חצי שנה יותר
ה הילד מארץ לעולם לא New member 27/9/04 #22 תאמת אני ממש רוצה כזה וממש בא לי לקנות כזה חמרות שזה מסובך והוא קצת ענקי אבל אין מצב שאני יקבל כזה
ה הביצה הקשה New member 29/9/04 #23 באילת לא מורידים מע"מ רק למי שתושב מורידים לכולם,יש חנויות שלמרות המע"מ מורידים עוד בערך 5% לתושבים,אבל בעיקרון כל אחד זכאי פה להורדת מע"מ גם אם הוא לא מאילת.
באילת לא מורידים מע"מ רק למי שתושב מורידים לכולם,יש חנויות שלמרות המע"מ מורידים עוד בערך 5% לתושבים,אבל בעיקרון כל אחד זכאי פה להורדת מע"מ גם אם הוא לא מאילת.
W weird dust New member 29/9/04 #24 לא לא הסכימו למכור בלי תעודת תושב אז לא נדבר על זה שמוכרים ללא מע"מ בשקם אלקטריק ללא תושבי אילת
ה הביצה הקשה New member 29/9/04 #26 זה ממש לא נכון מורידים לכולם מע"מ ואם לא הסכימו להוריד לך מע"מ אז עבדו עלייך,ואני אומרת לך בתור תושבת העיר שאף פעם לא ביקשו ממני תושב,ויש לי תושב ואין בו כמעט שימוש.
זה ממש לא נכון מורידים לכולם מע"מ ואם לא הסכימו להוריד לך מע"מ אז עבדו עלייך,ואני אומרת לך בתור תושבת העיר שאף פעם לא ביקשו ממני תושב,ויש לי תושב ואין בו כמעט שימוש.
ה הילד מארץ לעולם לא New member 30/9/04 #27 לא ניסתי אני מגיע ביום שיש למלון הילטון מלכת שבא בה לך להיפגש חחחח