הי שאלה לי

iloveainslie

New member
הי שאלה לי

נכון היה אחד חמודי כזה, שכחתי איך קוראים לו... שהגיע ל12 אבל אז הודיעו שהוא פרש מסיבות אישיות, מישהו יודע אולי למה הוא עזב?

Juliann

New member
מאריו ואזקוואז......

השמועות אומרות שהוא קיבל רקורד דיל ולא רצה לחתום על החוזים הנוקשים של איידול...

iloveainslie

New member
ואללה מריו אוי הלוואי שמה שאתה אומר

נכון הוא היה הפייבוריט שלי ואחרי שיצא לא ממש היה בא לי לראות את זה יותר!אבל בכל זאת ראיתי קצת והיה נחמד אם כי לא משתווה בכלל ל"פיים אקדמי" הבריטי!

Juliann

New member
פיים אקדמי זה יותר ריאליטי...

אמריקן איידול זאת תוכנית בידור. בכל מקרה איידול לוקחת.. אין על סיימון ופאולה ואיידול היא הפקה הרבה יותר גדולה ורצינית......

IrishKiss

New member
חולה על פיים אקדמי!

עד כמה שאיידול מעולה...בפיים אקדמי יש אירים, סקוטים ובריטים!!

iloveainslie

New member
בדיוק!ואיזה שטויות זה לא יותר ריאלט

ריאלטי היה גם ריאלטוי בנוסף לתוכנית בידור שפעמיים בשבוע הראו גם בבית מה הם עושים איך הם מתקדמים ולומדים שזה רק מראה גם כמה יותר עבדו איתם וכמה שזה יותר ברמה והתוכנית השבועית הייתה בדיוק בידור כמו באיידול שכל אחד שר שיר וזה וכמובן עצם העובדה שהם בריטים אירים וסקוטים כבר עושה את זה פי כמה יותר כף!!! מה גם שריצ'ארד פארק לא פחות רע וערסי מסיימון וקרי הזאת מגניבה!!!

IrishKiss

New member
מלאכייי../images/Emo99.gif

אני מתגעגעת ל"פיים אקדמי"! כ"כ חבל שהורידו את זהההההה

14מתן

New member
אהבתי גם נורא את פיים אקדמי

העונה הראשונה השניה לא הייתה טובה בכלל
אבל השופטים שם היו לא משו

IrishKiss

New member
עונה ראשונה באמת היתה יותר שווה

אבל בעונה שניה התאהבתי בקרולין המדהימה...והיה את אליסטר וג'יימס! אני ממש אהבתי.. השופטים סתמיים ביותר...לא משתווים לסיימון בגרוש...אבל היו עדיין תוכנית מעולה

Juliann

New member
יו את יודעת במה נזכרתי עכשיו....

שקרולין עשתה את MAN I FEEL LIKE A WOMAN מדהיםםםםםםםםםם!!! הרבה יותר טוב משל קארי... אבל זה די היה ברור שהיא תהיה שלישית... הניצחון היה ביד של אלכס מהאודישן שלה נראה לי.

SHTRUDIDI

New member
איך אהבתי את ההופעה הזאת שלה

היא בכלל הייתה מדהימה והשתפרה עוד ועוד משבוע לשבוע, אבל הפייבוריט שלי בהחלט אליסטר.איזה כשרון... אני גם מתגעגעת לתוכנית הזאת,היה מעניין.

IrishKiss

New member
יש לי את ההופעה הזאתתת

יש לך מושג כמה חרשתי עליה?! מדהימה ביותר...בכלל, היא הרבה יותר טובה מקארי אם תשאלי אותי.. וכן הניצחון של אלכס היה לגמרי מובטח אבל אם חושבים על זה גם הניצחון של פנטז'יה היה ברור מהאודישן הראשון... בכל מקרה אלכס לא היתה צריכה לנצח! אליסטר היה אמור לזכות וזאת הסיבה שאליסטר מכר הרבה יותר.. הוא מדהיםםםםםם

Fairywitch

New member
אהבתי "אקדמי", מעדיפה "איידול".

יותר מדי נמרחו לי שם על החיים שלהם בדירה. לא מעניין.

ליאוריש

New member
מת על פיים אקדמי! יש לי שלושה דיויד

של התוכנית ויש לי את הסינגלים של שינייד ואיינסלי ואת האלבומים של שינייד מלאכי ולאמר ומהעונה השנייה אלבומים של אלכס ואליסטיר.

IrishKiss

New member
באמת?!?!?

יש לי סינגל של מלאכי, דיסק של מלאכי, דיסק של דייויד+שני סינגלים קלטות וידאו ואת הדיסקים של פיים אקדמי משתי העונות *כולל בי ג'יז ספיישל*... אני לגמרי מכורה!! אליסטר מדהיםםם

ליאוריש

New member
איזה יופי! תמיד שמח לפגוש עוד פיים

אקדמי מכורים אני מכור לזה וזה בטוח אולי נעשה מפגש זכרונות של פיים אקדמי חחח הסינגל של איינסלי מצוין! האלבום של אליסטיר מעולה...ויש לי גם אי.פי של הופעה חיה של אליסטיר מגרמניה שלחו לי מתנה כמה מעריצים מאנגליה. האלבום של שינייד גם מצוין של אלכס פחות אבל לא רע בכלל.

14מתן

New member
אני אהבתי את שינייד

ואחרי התוכנית גם את לאמר העונה השניה כמו שאמרתי לדעתי הייתה ממש כבר לא ברמה אבל את העונה הראשונה ממש ממש אהבתי

iloveainslie

New member
ברור אין על העונה הראשונה ובמיוחד

במיוחד על אינסלי מלך העולם- כן כן שימו לב לכינוי שלי אי לאב אינסלי המלך המוכשר חבל שהוא בסוף לא פרץ היה לו תקליט מוכן והכל והוא ויתר על זה כי לא רצה לעשות על פי הדרישות של חברת התקליטים אבל אין אין עליו הוא כזה חלומי מוכשר וסקוטי מקסים! חולה עליו העונה השנייה אכן לא השתוותה ויש לי את הדי וי די של ההופעה החיה של העונה הראשונה שלהם אחרי התוכנית ואינסלי מופיע שם בצורה כבירה איזה יופי שיש עכשיו ללאמאר קליפ מצליח ב אם טי וי אמנם לא אהבתי אותו בתוכנית אבל בגלל העובדה שהיה בפיים אני שמחה שהולך לו מי יתן ועוד נזכה לדיסק של אינסלי-אגב יש לי מלא שירים שלו מהתקופה שלפני פיים אקדמי כשהיה בלהקה סבריבה שירים מדהימים! לא ברור איך הם לא הצליחו גדול אם מישהו רוצה ת לינק להוריד שירים אני אכתוב אינסלי המהמם!

ליאוריש

New member
איינסלי מלך!

גם לי יש את הדיוידי של העונה הראשונה וגם את ההופעה החיה הוא באמת שולט שם וגם לי יש את האלבום של Suburbia אלבום לא רע בכלל במיוחד השירים Always, mother please.

למעלה