הי שאלה לי

14מתן

New member
התחלתי לראות מהשבוע בו היא עפה

היא דווקא הייתה חביבה

ליאוריש

New member
כן זה היה מייאש עם קייטי....כי היא

אף פעם לא הייתה מדהימה בהופעות שלה... איינסלי הופיע הכי טוב!

IrishKiss

New member
נכון..היא היתה דיי סתמית...

אני חושבת שהתחלתי לראות בפרק שפיפה עפה...היא נראתה חמודה! ואני זוכרת שנייג'ל היה מעולה באותו ערב...בכלל אהבתי אותו! הקול שלו הזכיר טיפה את בריאן אדאמס...

ליאוריש

New member
כי הוא שר בריאן אדמס...אז הוא די

חיקה את בריאן אדמס ולכן הוא לא היה מיוחד...

IrishKiss

New member
לא אמרתי שהוא מיוחד..

אמרתי שיש לו קול יפה והגוון של הקול שלו מזכיר את בריאן.. מן הסתם הוא לא משתווה למקור אבל עדיין אהבתי אותו..

iloveainslie

New member
איזה כף שמצאתי עוד כמוני אוהבי פיימ

אוי אני זוכרת את התקופה של העונה הראשונה שחיכיתי כל השבוע ליום שישי של ההוןפעות כשבדרך הסתפקתי בשני וחמישי בקטעים מהבית היה כזה כף אוף....... ניג'ל באמת היה חמודי היה לו קול צרוד נחמד כזה שממתם לב שאף אחד לא מדבר על הזוכה אבל ? חחחחח דיויד בהחלט לא היה ראוי לזה כמעט כולם שם היו יותר טובים ממנו אני יודעת שפיפה עכשיו באיזה להקת בנות ובכלל יש עדין ברשת הרבה מידע עליהם בואו אבל נתפלל יחדיו שאינסלי יוציא אלבום בסופו של דבר שכולנו נזכה להנות ממנו....

IrishKiss

New member
דייויד../images/Emo99.gif

יש לי את האלבום שלו ושני סינגלים...דווקא אני ממש אהבתי אותו *סקוטים עושים לי את זה* מן הסתם היו יותר טובים ממנו...אבל הסיכויים של דייויד לקריירה אם הוא לא היה זוכה היו קטנים ביותר וכולם ידעו את זה.. דייויד היחיד שבאמת היה מרוויח שהזכייה... והיו הרבה שהסתדרו מעולה בלי...ואני מקווה שעוד נשמע מאיינסלי! הוא מדהים... יואו בדיוק אתמול מצאתי קלטת ישנה שהיתה עליה את התוכנית שלורנה, ניק ואלכס נבחנו...אני מתגעגעתתתת

iloveainslie

New member
לורנה גם הייתה טובה בעיני -סקוטית

גם ריצ'ארד אהב אותה אבל היא עפה מוקדם, מסכנה.... אין ספק שאירים וסקוטים הם פשוט מקסימים! רק המבטא שלהם מספיק חחחחחחח זוכרים שאינסלי שר את with or withoout you?איזה יפה זה היה חמווווווווד צריכה להיות לי קלטת של זה איפשהו

IrishKiss

New member
לגמרי!!!

אירים וסקוטים כאלה חמודיםםםםם אני נמסה מהמבטא...אני מתה לחזור לסקוטלנד/אירלנד...מקומות מדהימים ואנשים לגמרי נחמדים! *בעיקר באירלנד* לורנה היתה חמודה אבל הקול שלה היה טיפה אגרסיבי מדי בשבילי ואני חושבת שהיא ממש מתאימה לברודוויי...היא לא כוכבת פופ...אבל היא ממש מוכשרת! with or without you היתה אחת ההופעות האהובות עלי...גם לי צריך להיות את זה איפשהו...

iloveainslie

New member
בואו נעשה קמונה!לפיים או לאירים וסק

סקוטים! חחחחח מה דעתכם? אוי איזה תוכנית כפית זו הייתה חמודים שלי

למעלה