הי! שלום לעדי ולכולם ,ילדתי בת

15noonit

New member
הי! שלום לעדי ולכולם ,ילדתי בת

לפני חודשים והיא ממש מתוקה אני רוצה לומר לכם שמאוד רציתי בן אבל אחרי שקיבלתי בובה כזאת אין מילים בפי זה מהמם פשוט והבגדים בכל שלא נדבר אני ממש צריכה להחזיק את עצמי לפני שאני נכנסת לחנויות יש אין ספור דברים מהממים אגב OLD NAVY OUTLET יש מלא מציאות בגרושים לדוגמא קניתי שמלת גינס בלי שרולים לבייבית שלי ב-79 3 $בקיצור אני ב"ה נהנית מכל רגע וכמובן שאני מאחלת לעצמי בן בטוח אז אני מאחלת מכל הלב בנות לכולם אז להתראות וכל טוב אגב השעה כרגע 4 לפנות בוקר ואני ערה עם הבייבית אתם יודעים זה חוית האימהות אני מניורק שכחתי לציין אניבת 22 גרה כאן שנה וחצי והתחתנתי עם ישראלי שגר כאן עם משפחתו כבר 13 שנה תודה למי שקרה את הכל ועדי את ממש מקסימה ואני מאחלת לך לידה קלה ואם תרצי אז גם טיבעית להתראות לכולם
יום טוב

TulyNY

New member
מזל טוב

אומרימ שאינ דבר יותר כייף מלקנות בגדימ לבנות,אני גמ גרה בניו-יורק,בת 28 וביולי ב"ה אני אמורה ללדת את ביתי הבכורה,כבר שבועות אני רואה את כל הבגדימ המדהימימ שיש פה בשביל הקטנה ואני מחכה בקוצר רוח להולדת הקטנה וכמובנ לפעמ הראשונה שלי לקחת אותה ל-shopping ... דרך אגב אני תמיד רציתי בת אבל ברגע שניכנסתי להריונ כל מה שהיה איכפת לי זה תינוק/ת בריא/ה... מאחלת לך אושר ורק טוב וילדימ בריאימ בשפע... מיטל נ.ב עכשיו מתחיל ליהיות מזג אויר יפה,את כל כך תהני לטייל עמ הקטנה...

שרונה13

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif

נכון מסכימה איתך שבנות זה כיף!!! ומוכרחה לומר לך שעד עוד תיווכחי כמה זה יותר ויותר כיף. אני שרונה אמא לענבר בת שנתיים וחצי גרים במינסוטה. שיהיה לך המון בהצלחה ותשתדלי לישון כשהיא ישנה

MASHY BOSTON

New member
מזל טוב להולדת הבת ../images/Emo60.gif

דבר ראשון, המון, המון מזל טוב !!!! אני מאשי, בת 29 מבוסטון. אנחנו כאן כבר כמעט שנה. בסוף יולי הקרוב (למרות שלדעתי זה יגלוש לאוגוסט) אנו מצפים להולדת בתנו הבכורה. אנחנו, גם אני וגם שחר, קיווינו מאד שזו תהיה בת. גם בגלל שכל האחיינים של שנינו (5 סה"כ) הם בנים. וגם בגלל שנולד לי אחיין, קצת אחרי שעברנו לבוסטון וכהסתובבתי לחפש לו מתנה פשוט נדהמתי מהדברים המדהימים והמבחר הרב שיש לבנות, הרבה יותר מאשר לבנים. מקווה שאת נהנית מכל רגע עם הבת, מה שמה ? אני כבר מחכה ששלי תצא בחוץ !

15noonit

New member
למאשי מבוסטון

אני מאחלת לך בן אחרי הבת למרות שמלא אמרו לי שעדיף בת שתהיה חברה לראשונה

MASHY BOSTON

New member
תודה ../images/Emo60.gif הבא בתור עוד רחוק אבל

גם אני מקווה שזה יהיה בן כדי לגוון ולגרום קצת נחת לבעלול, למרות שגם הוא העדיף בת ראשונה. בכל מקרה, קודם נעבור את הבוטן הנוכחית ואז נחשוב על הבוטן הבא !

nochi

New member
המון מזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

לי יש בן קטןומקסים בן 7 חודשים, אין מה לדבר תינוקות (ילדים) זה אושר גדול!!! תהני מכל רגע כי הם גדלים מהר מדי....

15noonit

New member
לנוחי

הוא ממש מהמם חבל על הזמן באמת אין כמן בייביז

nochi

New member
מקור השם (את לא הראשונה ששואלת)

יש גלידה יפאנית בשם MOCHI וכשנרשמתי לא זכרתי בדיוק את השם... ממליצה, נלידה מעולה שבאה בצורת כדורים עטופים במן בצק טעים.

alboran

New member
../images/Emo32.gif מוצ'י ??? גלידה??

מוצ'י - מעמודי התווך, פאר היצירה, ואבות (ואמהות) המזון של המטבח היפני.. וקצרה היריעה מלתאר.. אבל למה גלידה?

nochi

New member
אוקיי, אז

עכשיו אני בטוחה ממה עשוי הציפוי של כדורי הגלידה-עיסת אורז מתוקה. וכדי להלהיב את דמיונכם רק אוסיף ואציין כי הגלידה (שנמכרת בGELSON"S MARKET)נמכרת במן תבניות של 6 כדורים ומוצעת בטעמים כגון תות, וניל תה ירוק ומנגו... יאמממממ

swann

New member
מזל טוב !

מבינה אותך בענייני הבגדים. אני ממש מתאפקת לא לקנות כל פעם שאני נכנסת לחנויות לתינוקות. גם לי יש בת, היום מאיה בת חצי שנה !! תהני ממנה, אכן זה אושר גדול.
סיון

15noonit

New member
לסיון ולכולם

שתביני הבת שלי בת כמעט שלושה חודשים וקניתי לה כבר בגד לגיל שש עד שתיים עשרה חודשים מה אני יעשה לא יכולה אבל מה שכן לקנות רק מציאות לא להוציא הרבה כסף כי הם גדלים כל כך מהר שלא ממש מספיקים להנות מהבגדים בגיל יותר גדול זה כבר אחרת להתראות בנתיים

מזל טוב וברוכה הבאה

אוף כל מה שכתבתי נמחק....בכל אופן ... אני שרונה, אמא של רוי בן 5 החודשים. גם אני רציתי בת אבל .... אני כבר 5 חודשים מ-א-ו-ה-ב-ת בבוביק הקטן שלנו. אנחנו מאחלים גם למצפות המשך הריון קל.... האמת היא שזה לא ממש משנה מה מין היילוד בלידה ראשונה ....הכי חשוב הבריאות
שיהיה לכולם סופשבוע כיפי

למעלה