הי! שלום לעדי ולכולם ,ילדתי בת

ולי דווקא יש בן ../images/Emo6.gif

ומלבד כשהיה בן שולשה חודשי בטן ועדיין לא ידעתי וכמעט שקניתי שמלה מתוקה בגאפ אין לי חרטות. כמו שאמרה סבתי לא חשוב בן או בת העיקר שתהיה ברית מילה
בכל מקרה תאמיני לי שזה מגיע לקניות בגדים.. אני חרשתי את שילב (אז עוד בארץ) ויותם היה נראה כמו תינוק גזעי, עד שהוא גדל התחיל לזחול והכי פרקטי ונוח לכולם נהיו הטרניגים.. בשלל צבעים אבל אותו דבר... היתרון בבנים לדעתי שלא מגיעים לחלק בחנות של הבבובות.. אנחנו חורשים את המכוניות הלגו וכו בנסיון הבודד שלי במחלקה ההיא בחיפוש אחר ארונות עם דלתות נפתחות הלכתי לאיבוד בשלל המוצרים הנלווים לבובות.... בהצלחה. לגדל ילדים זה תענוג והרבה פעמים מאד לא צפוי.

גמני רציתי בת, אבל יצא צפרדע../images/Emo105.gif

ואז הבנתי שבעצם רציתי בת כי מתחשק לי לחזור לילדות ולשחק בבובות
אבל היום הודעתי לאמא שלי חגיגית שזה עוד לא נגמר, אני עוד רוצה בת!! ויום אחד גם לצפרדע תהיה אחות קטנה. בינתיים יהיו לו אח ואחות חתוליים להתאמן עליהם

י ע ל 7

New member
../images/Emo187.gifמזל טוב!../images/Emo20.gif

בנות זה אכן פינוק אמיתי (ואני נתברכתי בשתיים). בעוד כמה שנים תראי שהיא זו שתגדל אותך! היום ירדנוש בת חמישה חודשים והיא כל-כך מאביבה את חיינו!

י ע ל 7

New member
וזו יובלי ../images/Emo42.gif

שבימים סגריריים כמו היום מאירה ומחחמת בקרניה את עולמי

Yerushalmit

New member
../images/Emo49.gif

שלום וברוכה הבאה לי גם יש בת ושמה שי. היא בת שישה חודשים וגדלה כל כך מהר שהרבה מבגדיה נשארו בארון! אל תוציאי הרבה על ביגוד- אני מצאתי דברים משגעים בחנויות יד שניה בשכונות עושר. חוץ מזה,כל יום זה הרפתקאה! לענת בן צבי תודה על התגובה. אני באמת עם רגשות מעורבים למרות שבעלי ישאר איתה.

וגם אני רוצה קצת להשויץ../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif

רוי בן 5 וחצי חודשים והיום הוא טעם בננה בפעם הראשונה ולא היה מוכן לעזוב אותה. הוא ניסה לכרסם אותה בכל צורה למרות שאין לו עוד שיניים.

התמונה צריכה להיות פחות מ-250K

אם את עדיין לא מצליחה, תשלחי לי מסר ואני אתן לך את המייל שתשלחי אליי.

י ע ל 7

New member
../images/Emo94.gifתודה, גם אנחנו נחל בקרוב

במצעד הטעימות. בינתיים הטעימה הראשונה היתה דווקא אנטיביוטיקה...

למעלה