היי!מה שלומך?טוב לראות גם אותך!
A Apikachu L New member 15/12/06 #17 אופיר קון! אה...גם אותי הצבא שונא. ציירתי ציור בנושא. אני אפסם פעם. בואי נשנא את הצבא ביחד בחזרה, הא?
אופיר קון! אה...גם אותי הצבא שונא. ציירתי ציור בנושא. אני אפסם פעם. בואי נשנא את הצבא ביחד בחזרה, הא?
ר רייסטלין מאגר New member 16/12/06 #22 אני לא פציפיסט, מאיפה הבאת את זה? רק שונא את הצבא הישראלי ואת דרך ההתנהלות שלו. ע"ע המלחמה האחרונה. ומה אתה קשור? אתה כבר לא בפורום שלנו. אל תקשיב לכחולה הזאת, מה שמה, עכשיו אני מחלק פה את ההוראות, ואתה עף מפה. יאללה, אתה פה?! לך!
אני לא פציפיסט, מאיפה הבאת את זה? רק שונא את הצבא הישראלי ואת דרך ההתנהלות שלו. ע"ע המלחמה האחרונה. ומה אתה קשור? אתה כבר לא בפורום שלנו. אל תקשיב לכחולה הזאת, מה שמה, עכשיו אני מחלק פה את ההוראות, ואתה עף מפה. יאללה, אתה פה?! לך!
D Digi Lista New member 17/12/06 #27 "עם קצת רצון וקצת יכולת פיל יכול לדפוק תרנגולת ועם עוד קצת יעול הוא יכול לדפוק את כול הלול..." לא הכי קשור אבל סתם קפץ לי לראש
"עם קצת רצון וקצת יכולת פיל יכול לדפוק תרנגולת ועם עוד קצת יעול הוא יכול לדפוק את כול הלול..." לא הכי קשור אבל סתם קפץ לי לראש