הכה את המומחה

ליליה

היתה זמרת בסוף שנות ה 80 תחילת ה 90 עם הלהיט ההסטרי דאז "גבר שר אצלי באמבטיה" ע"פ שמועות היא החלה להתקמבק במועדונים עם להקה .....

אהוד_

New member
לסי היה דואט עם מרגלית צנעני בשם

"פתח לי" (את הדלת!) דווקא עם מיקה קרני מתאים לשיר דואט כמו יד לכפפה

ובכן רבותי, התשובה היא

מיקה קרני. עם כל השאר שרה סי דואטים, עם ליליה, ליטני וצנעני אף הקליטה !!!

actress

New member
מעניין איך השילוב בינה ובין אורית

שחף מהיהודים יהיה? אם יחליטו לעשות דואט משותף אני חושבת שלשתיהן יש כוח ועוצמה והם מפגינות את זה בהמון מקומות.

שילוב כזה יכול להיות מגניב,

אני מאוד אוהב את ה"יהודים" ובמיוחד את התקליט הראשון שלהם. לשתיהן יש משהו אפור בקולן והן יכולות לעשות רוקנרול משובח יחד או שירי נשמה.

בהחלט.

א. נכון, השיר לא עלה על אף אלבום של סי. ב. היא מעולם לא שרה אותו בהופעות (לפחות לא בעשור האחרון)

טוב יש לנו כאן אלוף טריוויה

אם אי פעם יענקל'ה מנדל ינחה תכנית כמו מלך הכורסא רק על אומנים ישראלים אתה כסיל תהיה (איזו פלצנות פיוטית אקדמית) אם לא תשתתף. אתה ממש מתקיל אותנו, זה לא יפה להראות ככה תמונות של דיסקים ועוד בלי רמז בלי כלום, ובתקופה כואבת כמו היום כשאני בתוך המאמרים והדיסקייה כל כך רחוקה. תן רמז, וגם על הקשר של סי עם אדם, כי לא מסתדר לי.

רמז נוסף....

טיפטיפ - רמז לחידה הראשונה - בהודעה משורשרת שלה..... לגבי האטבים - מיכלי אכן צודקת - מהתקליט הראשון וזה יותר מרמז מפלצתי (הכוונה לענק). (ידעתי שאני צריך לשנות את הצבעים....לא נורא פעם הבאה).... אז היה להם משמעות ? אם כן איזו ?

actress

New member
שינוי צבעים זו אני ../images/Emo8.gif

רק תאמר לי מה התשובה
וכבר תראה שלחידונים הבאים נשתמש בגרפיקה וכו'...... יהההההההההההה אפשר עוות את הפרצוף!!!!!!!!!!!!! או עוד מלא דברים יאללללללללה אופנוע פתחת את הדלת ועכשיו עוד אנשים צריכים להגיב וכבר אפשר להעיר אנשים משנתם.

אולי....

לא עובדת בשביל אף אחד. אטבים, מסמלים כביסה, עבודות בית וכאלה, אני בכיוון?? לגבי החידה הבאה, אני מנסה לייסם את מה שלימדו אותי לעשות כשאני לא יודעת על מה אני מדברת: "תהיי יפה ותסגרי את המיקרופון"

לא חברים, לא!! והתשובה הנכונה היא:

האטבים בצבעים השונים סימנו בכל שיר את הנגנים שניגנו בכל שיר, לדוגמא: רמי קליינשטיין זכה לאטב בצבע אדום... משה לוי לאטב בצבע שחור...וכו'.......

למעלה