הכוח השקט שבא מאהבה ולא משנאה

סתונית5

New member
הכוח השקט שבא מאהבה ולא משנאה ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

גם אם רבים לא מגיבים כאן או מגיבים מעט בגלל מסע תעמולה ארסי ושקרי בעיקר נגד שפרה, אנחנו אוהבים ונמשיך לאהוב אותה ולהצביע עבורה ועבור צבר. כי על אף חסרונותיהם, שרק הופכים אותם לאנושיים יותר, תמיד נעדיף שפני המדינה יהיו פניהם של צבר ושפרה. אנא סלחו לי על השימוש ברבים. הערב הרגשתי שיש רבים שחושבים כמוני. לילה טוב.

אובאמה1

New member
עובדתית

הפורום הזה לא שורץ פרענקים? אני גם פרענק ואני מכיר לפחות או עשרים כמוני פה.

אובאמה1

New member
יש לך משהו נגד פרענקים ?

כי לי אין, ואני לא מתכוון לכלל המזרחיים אלא לפרענקים שמביניהם, השחורים הקטנים הפרימיטיבים עם המנטליות של קופים שכל היום צועקים כמו עינב.

אובאמה1

New member
אתה לא מבין

שהם לא כמונו, הפרידמנים ? הם לא מצביעים כמונו, הם לא חושבים כמונו,הם מתנשאים, יש להם השקפה אחרת.

yr17

New member
תכבד את עצמך!!

אתה צריך להבין שאולי יש בני נוער שקוראים את זה

yr17

New member
מה זה פראנקים?

כשעינב אומרת פרידמנים אתם קופצים אז אולי מספיק עם הגזענות?! רצוי להתייחס לכל אדם כאדם!! תראה מי נבחר לנשיא ארה"ב למשל!!

droriko

New member
טוב שלא התלהבתם

זה כולה ונסה , נראה מה תגידו כששיפרה תעמוד מול הבובלילים ו(לבדה!)

rinatt1

New member
עזבי אותך.. ההפקה אחראית להכל.. חכי תראי.....

כשבהפקה יבינו שלא אוהבים את ש"ץ ושהריטינג יתחיל לרדת בגללם, הם יטיסו אותם לכל הרוחות...

מסכים איתך בהחלט ../images/Emo45.gif

בעיקר לגבי זה שיש כאן פשוט אנשים שאוהבים לשנוא ומנסים להרעיל את כל הפורום בארס השנאה שלהם. אני גם לא בטוח שהאנשים הללו שייכים למחנה שפרה וצבר או למחנה בובליל, נראה לי שהם כאן סתם בשביל השנאה. על כן ההצעה שלי לשני המחנות גם יחד, פשוט להתעלם מהם, ולא לרדת לרמה שלהם. מה שאני מודה שלצערי קרה גם לי פעם או פעמיים... וזאת מכיוון שארס השנאה הזה מדבק והם בכוח גוררים אותך לרדת לרמה שלהם ולהתנהג כמוהם.

למעלה