הכוח השקט שבא מאהבה ולא משנאה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכים איתך . יש כאן אנשים שלא אוהדים אף אחד . הם פשוט עסוקים בלשנוא ולהפיץ את השינאה הזו . אני כבר ממזמן טוען שאין לי דבר פרט לרחמים עבור האנשים הללו שעומדים מאחורי שלל הכינויים . אסור לתת להם לגרור את הרוב השפוי לגועל נפש שהם רגילים לחיות בו . שינאה זה המגרש הביתי של הטיפוסים הללו והסתה והתלהמות אלה בני ביתם . ולכן חשוב לדעת להתייחס אלהם כאל טיפוסים קיקיוניים שיותר מהכל זכאים למידת הרחמים .

ברכות על ההדחה של ונסה .

וגם סוג של ריאליטי צ'ק לחלק משוכני הפורום שמפמפמים שינאה בכל תגובה שלהם . מסתבר ש-" עם ישראל " לא בחר בונסה אלא בשפרה וצבר . מסתבר שהפורום הזה על הקולות המתלהמים שבו לא משקף את הציבור ( וטוב שכך ) . ההדחה של ונסה היא ההדחה הנכונה על פי כללי המשחק . שפרה , צבר , רנין , לאון , עינב וכמובן יוסי משחקים את המשחק ועל פי הקריטריון הזה ( ועליו בלבד ) צריך לשפוט את המתרחש בוילה . אין כאן שום שמחה לאיד אלא שמחה על הגילוי שהרוב שצופה בתוכנית לא מסכים עם דרך השינאה . שהרוב הוא כנראה יותר שקול ויותר פיכח מכפי שזה נראה לעיתים בפורומים השונים שעוסקים בתוכנית . ושבשלב זה לפחות גורל התוכנית לא נתון בלעדית בידהם של בני טיפש עשרה נוטפי הורמונים שמצויידים בסלולארי על חשבון ההורים . אז המשך צפייה מהנה ( לאלה שלא החליטו להפסיק ולצפות בתוכנית בגלל שלא קיבלו את מה שהם רצו
)

Martha

New member
למרות שאני מסכימה

איתך ולמרות שגם אני העדפתי ששיפרה תישאר על פני ונסה, אני חושבת שכדי לקבל כבוד, צריך לתת כבוד. אתה בעצם יוצא מנקודת הנחה שכן מי שאינו אוהד שיפרה (או יותר נכון, כל מי שאוהד את הבובלילים), הולך בדרך השנאה. כל מי שאינו מסכים לדעותיך, הם בני הטיפש עשרה. כל מי שמסמס, אינו פיכח ושקול כמוך ולו רק בגלל שהוא סימס לדייר הלו נכון לפי הגדרתך. שמחה לאיד זה בדיוק מה שכתוב בהודעה שלך. עזוב את ההודעה, רק תקרא שוב את הכותרת. אתה חוטא בדיוק כמוהם. בדיוק כמו כל אלה שכותבים הודעות שנאה מיותרות, רק מה, ייפת את ההודעה במילים יפות.

boska2

New member
מרתה-יפה כתבת

יש לי בעיה עם ההפקה שהוציאה את ונסה בבושה הביתה,הם יכלו גם להראות אתמול צדדיים יפים שלה ולא לרדת עליה ככה,ונסה פשוט התייבשה ודי רחמתי עליה.

את מגיבה על תחושותייך

ולא בהכרח על מה שאני כתבתי עליו . אני ( מאז ומתמיד ) הגבתי כנגד אלה שאיבדו את הפרופורציות בכל הנוגע למתמודדים ולתוכנית . אין לי בעיה עם כאלה שאוהדים מישהו . אבל הבעיה שלי היא בדרך בה הדברים באים לידי ביטוי . אני לא מתייחס לאוהדי שפרה או בובליל , אלא לכאלה שמפיצים שינאה בכל תגובותיהם . אלא שמתיימרים לבטא את הדיעה של " עם ישראל " ואלה שמבטאים את דעתם תוך כדי שימוש בלשון רבים של " אנחנו " ו " הם " . לצערי יש כאלה רבים בפורום . והרשיתי לעצמי לכתוב את זה בצורה ברורה דווקא כאשר מדובר בדמות נייטרלית כמו ונסה וזאת על מנת שלא יראה שאני תומך באחד הצדדים . אבל יש כאלה שממהרים לשייך את כולם על פי ההפרדה של " הם ואנחנו " . ובכן , יש כאלה והם לא מעטים שתומכים פשוט במשחק ולא מעריצים או שונאים בצורה עיוורת אף אחד מהמתמודדים . אני בעד שישפטו את המשחק ואת המתמודדים על פי המשחק ולא ינסו לבצע רצח אופי או שפיטה של המתמודדים . כפי שכתבתי בהודעתי אין בה שמחה לאיד אלא שמחה על הגילוי שרוב הציבור יודע לעשות את ההבחנות האלה ולא נוהג כצבא הפאנטים ( מכל המחנות ) . אין בהודעתי שינאה כלפיי אף אחד אלא שמחה על כך שמסע ההכפשות והשינאה לא מניב פרי שבעיני היה פרי ביאושים . לא כל מי שאינו מסכים לדעותיי הוא בהכרח בן טיפש עשרה , אלא מי שמתבטא בצורה אופיינית לבני טיפש עשרה , גם אם הוא תומך בדעתי . בקיצור , מה ניסית להגיד בעצם בתגובתך ? שאני מפיץ שינאה ? הביאי הוכחה לכך . אני מותח ביקורת על ההתנהלות של רבים כאן בפורום . וזאת ביקורת מאוד לגיטימית לנוכח מה שמתרחש כאן ובפורומים אחרים .

My Little Fairy

New member
דווקא אלה שהכי אהובים הם לפעמים גם הכי שנואים

זתומרת שהם אלה שהכי בולטים. אלה שלא אוהבים ולא שונאים אותך במיוחד, הם הראשונים שילכו. אם שיטת ההצבעה הייתה להצביע להכי שנוא, שפרה הייתה עפה בהחלט, וכנראה שעוד כמה אנשים מעניינים. הפרווה היו נשארים ומגיעים לגמר, כמו שהיה בפרוייקט Y הראשון.

BMCB

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo23.gifאכן יש רבים שחושבים כמוך ../images/Emo13.gif

א ו ח נ ה

New member
שיפרה וצבר לא שרדו בגלל תמיכה גדולה

אלא בגלל 2 סיבות: 1. ההפקה מעוניינת שהם ישארו 2. הקהלים שאוהבים את רנין וליאון הצביעו עבורם, כך שלמעשה 4 קהלים הצביעו עבורם (בהנחה שלשי אין קהל) הם יודעים ששיפרה וצבר הם בני ברית של ליאון ורנין וזה האינטרס. ברגע שנניח שיפרה וצבר יעמדו מול רנין ויוסי או ליאון ויוסי, אחד מהם ילך בטוח.

קפצילי

New member
לעניות דעתי, שפרה וצבר שרדו מסיבה אחת פשוטה:

מיעוט ההצבעות לונסה. ונסה הפכה לשנואה על רבים וטובים, אפילו כאלה שאהבו אותה קודם (אני, למשל), בגלל כל מה שקרה מאז שיוני נכנס. אני בטוחה שמספר הקולות שהיא קיבלה השבוע הוא הנמוך ביותר שמועמד קיבל מאז שהתכנית החלה.

ordiki

New member
יכול להיות שצבר ילך

במקרים שציינת, שפרה אין סיכוי. שפרה יכולה ליפול רק אם היא תהיה מול יוסי ועינב וגם זה לא בטוח. עם הסעיף הראשון שלך אני לא מסכים, אף אחד לא יזרוק כסף בשביל מישהו שהוא לא תומך בו, זו טיפשות גמורה.

yr17

New member
הכי חשוב עכשין זה להעיף את החדשים

הלוואי שתיהיה הדחה כפולה ויעיפו את שחר ואינה ואח"כ ות חגית ויוני הדוחים

אף פעם לא כתבתי כאן

אבל אני קוראת מדי פעם, ולעתים קרובות מזדעזעת מרמות השנאה והרפש שמטילים כאן על שפרה, לרוב עם קשר מקרי בלבד למציאות. אני כנראה לא אמשיך לכתוב כאן כי אין לי שום ספק שמהר מאוד זה יהפוך ללכלוך, אבל אני חייבת להגיד שהתוצאה היום החזירה לי קצת אמון בקהל של התכנית הזו. קצת, לא הרבה.

א ו ח נ ה

New member
אין קשר לאמון בקהל, ההפקה קבעה

אך ורק ההפקה השאירה את שיפרה וצבר, אלא אם כן כמו שציינתי 4 קהלים תמכו וסימסו בו זמנית כדי להציל אותם: הקהל של שיפרה, צבר, רנין וליאון.

liat1953

New member
כאשר ההצבעה היא לא לטעמם של הכותבים כאן

אזי זו יד ההפקה... אני מאמינה ביושרם הם לא חלק מהמצביעים ויש ביקורת על דרך ההתנהלות שלהם וכל התנהלות המשחק. אף אחד לא יכול להתערב הגיע הזמן שאנשים יבינו שמלבדם יש עוד רבים שצופים וחושבים אחרת ולא כותבים כאן!!!

yr17

New member
והם עשו בחוכמה

צבר יוביל את מהלך הדחתם של כל החדשים המעצבדים והרדודים

liat1953

New member
מסכימה עם כל מילה ומילה שלך בעד ש"צ

גם אני בעד הצמד שפרה צבר,אנשים אינטליגנטים שנעים לי להקשיב לשיחותיהם. אני מאד לא אוהבת את השנאה המופנית בצורה מוגזמת נגד שיפרה וצבר,כלל ללא פרופורציות,פשוט אוהבים לשנוא אותם עובדה היא שהמצביעים לא חושבים ,לשמחתי,כמו רוב כותבי הפורום הזה. אני בטוחה שאני אצפה כל עוד שניהם בתוכנית ברגע שלא יהיו כבר אין לי מה שימריץ.

למעלה