הכיבוש הקרדסי

בטח שיש קשר יהודי ברור

ה"מאקי" היתה מחתרת יהודית צרפתית במלהע´ ה-2 שלחמה בנאצים, כמו כן זה הרת´ של מ לפגה ק ומנוסטית י שראלית

Esmena

New member
המאקי ? אתה בטוח שהם היו יהודים

לגמרי? לא סגורה על זה. דוקאט זה מטבע רומי עתיק. סו?

rdaffi

New member
לא נכון...

המאקי היא המחתרת הקורסיקאית שפועלת כנגד הצרפתים אם זכרוני אינו בוגד בי. ואם ממש מתעקשים לשייך את זה איכשהו אלינו, אז מק"י זאת מפלגה קומוניסטית ישראלית הידועה גם בכינויה המגונה חד"ש.

Bajoran Preist

New member
וכאילו, מה הקשר בין מאקי למק"י

לעזאזל? אפילו לא אומרים את זה באותה צורה!! מאקי לעומת מק"י...

לא נכון

באזזזזזזזזר.WRONG ANSWER מאקי =מחתרת יהודית. רצ´´ב קובץ הקשר בין מקי למאקי זה שהם קרואים על שמם. ישנם אנשים שעובדות לא מפריעות להם כדי להשמיץ

ה"קשר היהודי" .

א. גטו אמנם מוכר לכולם בזכות הביטיו השליליים במלחמת העולם השנייה . אך זהו בעצם רק תיאור למקום מגורים צפוף שבו שולטת קהילה אתנית אחת שהיא אינה מהלאום השולט במדינה . כך לדוגמא את הגטואים בהארלם , והגטואים היהודיים בערים מזרח אירופאיות רבות והגדולה שבהן בפראג. ב.אין שום קשר בין המאקי , לבין המאקי של מלחמת העולם השנייה . כשם שאין שום קשר בין רומולוס וראמוס ( שהם כידוע מקימי רומא בפסלם הידוע יונקים מהזאבה האם). לבין רמולוס וראמוס בסידרה שהם פשוט שמות הכוכבים בסידרה. ובאמת מעורר רחמים לחפש את הקשר היהודי , זה מעצבן כל הזמן לקשר מישהו רק על פי דתו , אז אמא של שוורצנגר יהודיה למה זה אמור מישהו. ובאמת אם כל הכבוד אין טעם לעשות השוואות בין השלטון הקרדאסי לזה של האפרטהייד בדרום אפריקה . כשם שאין מקום להשוות בין האירועים הנוכחיים בגדה לבין אירועי מלחמת העולם השנייה , האירועים והנסיבות כלל לא זהים. ובכלל אין מקום בכלל לדעתי לעורר דיונים פוליטיים שאין ספק שיגלשו לדיון שאין לו שום קשר לנושא הפורום .

kohene

New member
בנוגע לחלק האחרון

דוקא יש מקום להשוות. שני הכיבושים התבססו על אותן תאוריות בדיוק! בנוגע לפוליטיקה, לא אני התחלתי עם זה. לא הזכרתי בהודעה הראשית ולו במילה אחת את הענין אצלנו.

אתה בטוח שראית את הסדרה?

יש לך איזה קשר ישיר לתסריטאים ? אתה יודע על מה הם חושבים? לי זה נראה שאם זה לא אקט מכוון מידי התסריטאים\מפיקים\ממנים (למי שלא יודע היהודים שולטים בהוליווד) אז יש פה צירוף מקרים כמעט בלתי אפשרי בהסתברות אפסית. נ.ב אתה בטוח שאתה בכלל מבין את המילה "קשר"? (ואין כזאת מילה בעברית גטואים אלא אומרים גטאות)

אולי אתה לא קראת את ההודעה שלי.

אני מסכים לחלוטין , אמרתי "קשר יהודי" בסארקאזם ואם לא הבנת אז אני באמת לא חושב שיש מקום שתתקן אותי בהגייה כשאתה לא מבין עוקצנות מהי. אני רק מקווה שפשוט לא את ההודעה שלי בעיון וזהו.

"הקשר היהודי" האמיתי!

מיותר לציין שאין כל קשר בין העם הבאג´ורי לבין העם הפלשתינאי, ולא בין הישראלים לקרדאסים. אולם, חשוב לדעת שיוצרי "סטאר טרק" אכן מכוונים רבות לאירועים הסטוריים בתסריטים שלהם, ואפילו - בגזעים החוצנים. כך, למשל, נוצרו לראשונה הקלינגונים כבדיחה על הסובייטים. בזמן תחילת התוכנית הייתה המלחמה הקרה בעיצומה, ו"אוייבי האנושות" צויירו כשם שהם נתפשו ע"י האמריקנים - רוסים. (את המידע אני לוקח מחוברת 25 שנה לסטאר-טרק). באותו האופן, הבורג הם הגרמנים הנאצים, המאמינים בשלמות הגזע ושיבוחו מחדש בכל פעם. אשאיר את שאר הגזעים לניחושכם ולדמיונכם, אבל אשאל רק שאלה אחת - מי אתם חושבים הוא הגזע הפרנגי?

metal_slug

New member
חהחה, גם אני הגעתי לאותה מסקנה בקשר

לפרנגים
והדבר המדהים ביותר הוא, שכמעט את כל הפרנגים בסידרה משחקים יהודים

הלדין

New member
אמריקנים! הפרנגים הם האמריקנים!

הם מייצגים את כל מה שרע ורקוב אצל האמריקקים.("העסקים הם אמריקה" אמר בדלן אמריקני. הנגוס פ´האר השני היה מתקן אותו: "העסקים הם של פרנגינר. אתם עושים אותם עם פרנגינר אבל פרנגינר לא עושה עסקים איתכם!") הבג´ורים הם האידיוטים המסוממים מהבית המט ליפול שמעבר לכביש. הקלינגונים הם שילוב של ביריוני מאפייה וחיילי ארה"ב.(אם הם בעלי בריתה של הפדרציה, הם נוטים לצד השני, אם הם אויביה, לצד הראשון) הוולקנים הם היהודים. בני האנוש הם הצדקנים בפרוטה שמופיעים בכל פעם שארה"ב צריכה לטאטא איזו פרשייה מביכה מתחת לשטיח.

למעלה