הכינו את הפיצוחים..................

שקדי

New member
הכינו את הפיצוחים.................. ../images/Emo66.gif

כל הפרשנים אומרים שעם רדת החשיכה יתחיל הפרק השני של ההצגה הכי טובה בעיר אז התלבשו בבגדי חמודותיכם הזמינו חברים פיצוחים פירות העונה זיתים רימונים תמרים ותאנים התרווחו בכורסאות הכנו פרשנויות לכל מקרה שלא יבוא עד ותוך כדי ההצגה אפשר לכתוב זכרונות נוסטלגיים ל´´נוסטלגיה´´ ונקוה רק שלא נהפך מצופים לשחקנים ראשיים בעל כורחנו............ ושיהיה חג שמיח לכולנו...................

חווהלה

New member
זו נוסטלגיה זו?

ואני לתומי חשבתי שצריכות לעבור לפחות 25 שנים לפני שאירוע או פריט יהפוך למוצג נוסטאלגי.. חג שמח גם לך שקדי.. יש לידך במקרה איזו שקית גרעינים ככה שיהיה...

שקדי

New member
אדרבה ואדרבה חווה´לה...............

זאת ההזדמנות כשכולנו יושבים בחדרים האטומים עטופי צלוטייפים ומסיכות במקום לבכות את מר גורלנו וסבלנו לזכור ולשנן שבסה´´כ כל זה בקרוב יהפוך לנוסטלגיה דביקה ובהזדמנות להיזכר בזכרונות ממלחמת המפרץ ז´´ל יאללה.........שתפי ושיהיה לך ולכולנו ערב נוסטלגי למהדרין וחג שמייח.........למרות ועל אף הכל

mמוש

New member
ואפרופו נוסטלגיות של אסונות-

מישו זוכר את המטוס שהתרסק מעל בולגריה???

אשור

New member
ב1954? ולא לשכוח את האסון בו כול

או רוב קבוצת הכדורגל של מנצסטר יונטייד נספה!

mמוש

New member
כן לזה התכוונתי וגם לנספים הישראלים

זוכר מי היה שם?

עיניים

New member
אתם מדברים על

המטוס הבולגרי? על האסון מ-54 ? בחייכם, מטוס הטופולוב הרוסי מלפני 4 ימים כבר הפך לנוסטלגיה,,, כבר הבוקר התרסק שוב מטוס ויש למעלה מ-100 הרוגים, והפעם - איטליה בכותרות
((

mמוש

New member
וחוצזה קניתם סודה

לשתיה? ואקונומיקה לסמרטוט לפני הדלת? ומישו היה לו את השרותים הכימים האלו בצורת דלי שלתוכו שופכים חומר מסריח יותר מהפיפי שעשו בתוכו - הכל בחדר האטום....

שקדי

New member
איך לא מאמי...................

אמנם הייתי אז די ינוקא ולא בדיוק הבנתי מה קרה אבל הדימיון בהחלט מפתיע למקרה הנ´´ל

גל-עמית

New member
בוודאי !!!.......

זה הדבר הראשון שעלה בראשי כאשר שמעתי את הידיעה על הפלת המטוס הרוסי. אגב, אם תשימו לב לאזור הפיגוע, הוא אינו רחוק בהרבה מאתר הפלת מטוס "אל-על" ב- 1995, ע"י הבולגרים.......

עיניים

New member
זה הראש שלי, מגי

איך הגעת לשם??? זה אומר שאם יש לי שתי עיניים- יש לי גם שני ראשים?? ובאמת, לא השתנית, מגי את נראית אותו הדבר, חג שמח לך.

שקדי

New member
מה פיתום................ ../images/Emo3.gif

הנוסעת האמיצה שלנו......... אגב מכירה את הבדיחה על כולם נוסעים לחיפה??????

עיניים

New member
מכירה, מכירה

אפילו שלא שאלת אותי, אבל אתה מכיר את הבדיחה כולם נוסעים מ-חיפה????

שקדי

New member
רק אם.............

זה לא לפורום אחר שהמנהלת לא תעיף אותנו היא נורא קשוחה את יודעת..........

למעלה