לא לוקחת סיכון עם קשוחות, רק אגלה לך - שזו הבדיחה שאתה מכיר אבל - הפוך======== )
ע עיניים New member 8/10/01 #31 לא לוקחת סיכון עם קשוחות, רק אגלה לך - שזו הבדיחה שאתה מכיר אבל - הפוך======== )
ע עיניים New member 8/10/01 #35 אי אפשר יש כאן מנהלת קשוחה, אבל אם את נורא רוצה - בואי לבלקון רגע, לשם המנהלת הכחולה לא מגיעה היום.
מ מגי-ראש העין New member 8/10/01 #37 אני לבלקון? הייתי קודם אני קשוחה.?????. הצחקתם אותי אני רכה כמו חמאה בשמש קייצית באפריקה
ע עיניים New member 8/10/01 #39 רק כזה "הפוך" אתה מכיר????? אבל משהו בסגנון ומגי - אני בבלקון עכשיו בואי תעלי ! ! ! (שמתי לך סולם אפילו)
רק כזה "הפוך" אתה מכיר????? אבל משהו בסגנון ומגי - אני בבלקון עכשיו בואי תעלי ! ! ! (שמתי לך סולם אפילו)
מ מגי-ראש העין New member 8/10/01 #24 קבל את הפריוילגיה להפתיע אותי עם בדיחה שאני לא מכירה בבקשההההההההההההההההההההההה אשמח לא להכיר
מ מגי-ראש העין New member 8/10/01 #16 אצל החברה הזו, אני מרגישה כמו בבית................כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
מ מגי-ראש העין New member 8/10/01 #20 לשנות את האווירה היום יומית ולא חשוב איך..........העיקר לשנות..............טיפה
ש שקדי New member 8/10/01 #23 שינוי נעים מגי................ הפורום כולו מחזיק לך אצבעות ולא רק...............
ג גל-עמית New member 8/10/01 #43 הלו מגי-ראש העין !!!!!!!!!!!!! סחתיין על היוזמה! מסרי ד"ש למארחת..............