הכישלון הגיע הפעם בשעות הקטנות של

yaelhul

New member
יקירתי ../images/Emo23.gif

כתבת באמצע הלילה הקודם, והנה שוב
בשמיים. רק עכשיו ראיתי את הודעתך. אני מקווה שה-
שזרחה היום האירה את העולם בצבעים יותר בהירים עבורך. מה אני יכולה לאמר חמודה? שאני מבינה את הקושי והכאב? שהלוואי ולא היינו מתאכזבות לעולם? שאני כל כך מקווה בשבילך שתצליחי? הכל נכון, ובכל זאת לא עוזר כשכל כך קשה ועצוב. לכן אני שולחת לך
שתזכיר לך שיש אור בקצה המנהרה,
שיזכיר לך שהעולם יפה ויש בו דברים נפלאים למרות העצב הפנימי שלנו
להמתיק קצת את מרירות הכשלון והכי חשוב -
גדול, שלא תחשבי לקגע שאת לבד בעסק הזה
תחזיקי מעמד חמודה
יעל

טביקאט

New member
לאכזבה אין שעות קבועות...

הרמוניה, כ"כ מצטערת בשבילך- החזקתי לך אצבעות מאז המפגש, שבו צירפתי פנים לשם... מקווה שזו האכזבה האחרונה טביקאט

יפעתי&

New member
../images/Emo7.gif הרמוניה... ../images/Emo14.gif

אויש...... כל כך קיוויתי בשבילך... מה אומר יקירתי? תבכי תוציאי הכל ומחר תתחילי לחתור מחדש, אין מנוס... ותזכרי - היום הראשון של המחזור הוא היום הראשון של ההריון הבא...

אפרת**

New member
האכזבות האילו

זה פשוט נורא. כמה שזה כואב. בכל פעם מחדש. מקוה שזאת האכזבה האחרונה אפרת

מבינה מבינה ומשתתפת באכזבה ../images/Emo10.gif

הרמוניה יקרה - אכן מעייף ומייאש כל פעם מחדש. המזל הוא שהרצון חזק מהיאוש ודוחף להמשיך עד ההצלחה. קבלי
ו-

רחלי*

New member
כל כך מאכזב.... ../images/Emo7.gif

אוף כמה שאני מבינה אותך . הכאב והאכזבה כל כך קשים כל פעם מחדש. אבל מה לעשות שמתוך כל הכאב הזה אנו שואבות כוחות וממשיכות גם אם בלב אנו כבר מיואשות. הרצון לילד שלנו כל כך חזק שאנחנו עושות הכל ובסוף או בהתחלה (תלוי בהסתכלות) הוא יגיע והוא יהיה הילד הכי מתוק בעולם. המאמץ האמיתי בכל התהליך הזה הוא המאמץ הנפשי להאמין ולא להתאכזב יותר מדי. תורי היה לפני יומיים להשבר אבל הנה אני כבר מעודדת כי אני רואה כבר מה הלאה ואיך מתקדמים מכאן. בהצלחה באסיפת הכוחות להאמין שזה יבוא ממש עוד מעט בזמן הכי מתאים לו.

נועם@בת

New member
אוי אחותי, בוכה איתך ../images/Emo14.gif

הכאב הזה מהבטן מטפס לגרון ותופס חונק לא מרפה. הכאב הזה מסתנן ללב ונאחז בו עד שאפשר לשמוע את הלב נסדק ומתרסק. לא עוד אכזבות יפתי, נמאס מהן. בואי נשליך אותן הימה ונכריז על שנה ללא אכזבות. שנה עם הצלחה שלמה ארוכה ובריאה. מחבקת חזק יקירה שלי, וכל כך עצובה איתך. רציתי לשבת בסירה במקום שפינית, כדי לשבת במקום מצליח. עכשיו נראה שאת חתירת ההצלחה נעשה ביחד.
שבוע טוב יותר נועם

הרמוניה יקרה כואב לי יחד איתך ..

מאוכזבת גם מקווה שההצלחה תבוא מהר מהר .. בלי עוד כאבי לב אוהבת
יונית

הרמוניה

New member
רוצה להגיד המון תודה ../images/Emo39.gif

קמתי הבוקר זרקתי מעלי את השמיכות בהן הייתי עטופה כל אתמול לוקחת נשימה עמוקה- וכנראה גם חודש חופש וכבר מתכננת את ההסתערות על הגל הבא.... תודה לכן שהייתם כאן הרמוניה

עידית ד

New member
הרמונינה חמודינה ../images/Emo24.gif

את כבר נשמעת יותר טוב מדהים איך שאנחנו קמות מהר מהתרסקויות... לא הייתי כאן אתמול כדי לתת לך חיבוק אבל אני פה היום מחבקת אותך חזק ורוצה לספר לך שחופשות עושות טוב - בדוק! אז תהני לך מחודש חופש שלקחת כי מחודש הבא את בהריון! חיבוקים המון נשיקות המון עידית

עידית ד

New member
הרמונינה חמודינה ../images/Emo24.gif

את כבר נשמעת יותר טוב מדהים איך שאנחנו קמות מהר מהתרסקויות... לא הייתי כאן אתמול כדי לתת לך חיבוק אבל אני פה היום מחבקת אותך חזק ורוצה לספר לך שחופשות עושות טוב - בדוק! אז תהני לך מחודש חופש שלקחת כי מחודש הבא את בהריון! חיבוקים המון נשיקות המון עידית

פנינה ו

New member
הרמוניה ../images/Emo23.gif

אמנם באיחור, אבל לפחות תקבלי גם ממני קצת חיזוקים חודש חופש יכול רק להועיל לך אז קדימה למנוחה ולניקוי הראש פנינה

למעלה