הכישלון של הקליפרס

Rapgamer

Well-known member
בדומה לפוסט שכתבתי על מילווקי, הגיע הזמן לנתח את הכישלון של הקליפרס ולחלק את עוגת האשמה.

במקרה של הבאקס התחלתי מההנהלה. אלא שבמקרה הזה אני חושב שהם עשו עבודה מצוינת בבניית הסגל כדי לבנות קונטנדרית. כוכב ראשי- יש. כוכב משני- יש. משלימים איכותיים- יש. גמישות בסגל- יש. לא לכל קבוצה קיימת הפריבילגיה לבחור בין הרכב גבוה (זובאץ' ב-C עם ג'ורג'-קוואי-מוריס בפרימטר), להרכב הגנתי (בוורלי, ג'מייקל גרין), להרכב התקפי (לו וויל, הארל). כך שמבחינתי הכישלון טמון כולו ברמת המאמן והשחקנים.

נתחיל מהמאמן
כישלון כפול של ריברס. הראשון הוא בהכנה של הקבוצה לקראת הסדרה. אמנם היו הרבה moving pieces, קורונה וכו', אבל הקליפרס לא ממש הצליחו לגבש כימיה. הזהות שלהם פחות ברורה מאשר של קבוצות אחרות, יותר מדי פוזשנים של תורי-תורך, פחות מדי פלואו. הזרוע השנייה בהכנה הלקויה היא מנטלית- מין תחושה של עודף ביטחון עצמי, כאילו שהסגל הזה מלא באלופי NBA ששחוקים כבר מריצות פלייאוף עמוקות.
הכישלון השני הוא בניהול הסדרה עצמה. אמנם הקליפרס שיחקו להערכתי די טוב במשחקים 5 ו-6 שהיו עשויים לסגור את הסדרה. אבל היה מעט מאוד problem solving של ריברס. הוא התעקש על הארל שקיבל בראש מהג'וקר בדקות החופפות שלהם. הוא לא ממש ניסה פתרונות יצירתיים בהגנה.
ויש את הנתון הנסיבתי שכבר קשה להתעלם ממנו, שריברס נוטה להפסיד סדרות שהוא אמור לנצח.
תזכורת: השנה היא 2014. הקליפרס בסדרה נגד אוקלהומה בסיבוב השני, במצב של 2-2. גיים 5 באוקלהומה. הקליפרס ביתרון של 7 נקודות עם 49 שניות בלבד לסיום! מצליחים איכשהו להפסיד את המשחק, ולאחר מכן את הסדרה.
אפשר לומר- אוקיי, אוקלהומה קבוצה מגה מוכשרת, זו לא סדרה שהם "אמורים" לנצח. נקסט.
השנה היא 2015. הקליפרס עולים ליתרון 3-1 בסדרה מול יוסטון, נראים בפירוש טוב יותר. יוסטון מצמצמת ל3-2 ולקליפרס יש הזדמנות לסגור את ההסדרה בבית בגיים 6.עולה ליתרון של 19 נקודות ברבע השלישי, רק כדי להידרס בתוצאה 40-15 ברבע האחרון, לאבד את המשחק ובהמשך את הסדרה. meltdown מארץ המלטדאונס.
והנה עכשיו זה קורה בפעם השלישית. קשה להצביע על נקודת מלטדאון ספציפית, אבל זו סדרה שהוא נכנס אליה כפייבוריט אדיר ואיבד יתרון 3-1. איבד יתרונות דו ספרתיים במחצית השנייה. ובגיים 7 פשוט שיחקו חלש. הסדרה הזאת היא האפסט הכי גדול לפחות מאז דאלאס-גולדן סטייט ב-2007. אולי אפילו יותר.
קשה להתעלם מהיסטוריה כזאת. פעם אחת זה מקרה, פעם שנייה צירוף מקרים, בפעם השלישי זו שיטה.

נעבור לשחקנים
קוואי- משחק 7 גרוע שלו. לא דרש מספיק את הכדור, וכשקיבל אותו לא היה אגרסיבי מספיק. משחק אנמי. לא מה שהיית מצפה מאחד השחקנים הטובים בליגה, במיוחד לא מקוואי שיש לו היסטוריה של משחקים גדולים במצבים דומים. באופן כללי הוא נחלש ככל שהסדרה התקדמה. נתון המשחק שאני שם לב אליו רק עכשיו- 0 זריקות עונשין לקוואי בגיים 7. אפס. זה מצביע מבחינתי על בעיה שהייתה לו בדרייב במשחק הזה.
בסך הכל הוא רשם פלייאוף לא רע. היה מצוין נגד דאלאס והתעלה בדיוק במצבים הנכונים. גם פתח מצוין נגד דנבר. אבל כאמור דהה בהמשך והשיא הגיע במשחק ההדחה ששיחק חלש מאוד. בסטנדרטים של השחקנים הטובים בליגה זה משחק שאי אפשר לתרץ אותו.
עוד אפשר לומר בהקשר הזה שקוואי התנה את החתימה שלו בקליפרס בכך שיביאו כוכב נוסף- את פול ג'ורג'. כמה חבל שאין לקוואי עין לכוכבים, והכוכב השקט שהיה לצדו בטוורונטו (לאורי) יותר טוב מהכוכב הנוצץ שקיבל לידו בקליפרס. מה שמוביל אותנו לשחקן הבא-

פול ג'ורג'- בקצרה, הוא אוברייטד. תמיד היה, ועכשיו נהיה עוד יותר בתקופה בה יש אינפלציה של כישרון. היכולת ההתקפית שלו הרבה פחות טובה מאיך שהוא נתפש. הוא לא שחקן התקפה טופ 10, גם לא טופ 20. ספק אם טופ 30, צריך לחשוב על זה. כמות משחקי הפלייאוף שהופיע בהם התקפית דומה לכמות המשחקים שהיה זוועה. הוא מקבל החלטות גרוע מאוד, לוקח זריקות לא טובות, מכדרר יותר מדי ומתבחבש יותר מדי. מאחורי הגב, בין הרגליים, מסביב לעולם ועושה תוקף על יוקיץ'. במקום פשוט לתקוף אותו בכניסה חזקה לטבעת, מה שהוא כמעט ולא עושה.
ה-cherry on top: עוד משחק הדחה שהוא נעלם בו, עם 4-16 מהשדה. באוקלהומה היה לו 2-16 במשחק הדחה, באינדיאנה 5-21.

לו וויליאמס- חזר לסורו, אפשר לומר. שחקן שלאורך כל הקריירה לא מצא את עצמו בפלייאוף, למעט העונה הקודמת שהקליפרס שיחקו בלי שום ציפיות מול גולדן. מעבר למגבלות הידועות בהגנה שהוא מדמם נקודות, רשם סדרה סופר חלשה של 10 נקודות בממוצע למשחק ב-35% משדה.
גם הארל לצדו ירד באפקטיביות והיה חלש בהגנה. מה שקיבלנו זה שה-two men wrecking crew מהספסל שאספו ביחד 4 תארי השחקן השישי, הפסידו לספסל של דנבר. ולא תגידו שמול הפיק אנד רול שלהם עומד קווין גארנט... סך הכל ניקולה יוקיץ'.

מוריס ובוורלי- צריך להתייחס אליהם בפרופורציה הנכונה, שני רול פליירס. אלא שהם עושים הרבה רעש בשביל רול פליירס. הריב של מוריס עם מילסאפ העיר את דנבר, העבירות המיותרות של בוורלי הכניסו אותם מוקדם לבונוס (במשחקים 5 ו-6). מבחינת היכולת הם היו סבירים בסך הכל, היו יכולים להיות טובים יותר, אבל התחושה שהם די המאיסו את עצמם עם פוזה של טאף גאי ובלי הרבה קבלות מאחורי זה. אתם יודעים מה מעיד על קשיחות? לחזור מפיגור 3-1 ולנצח את הסדרה.

מה הלאה?
קוואי וג'ורג' חתומים לעונה הבאה. הקליפרס משכנו את העתיד שלהם עבור הצמד הזה, מה שאומר שהם צריכים לנסות להשאיר כמה שיותר חתיכות מהסגל הטוב שיש להם, ולעבוד על הדברים שהוזכרו כאן למעלה. בין אם ריברס על הקווים או מאמן אחר. אני חושב שלקראת העונה ההבאה הסיכוי שלהם עדיין as good as anyone. אבל הם צריכים לעבוד קשה בשביל לממש את הסיכוי הזה, ולהתנער קצת מהפוזה של וטרנים ואלופים, בקבוצה שמעולם לא עברה סיבוב שני.

Little Sharky

Active member
מסכים עם כל מה שכתבת, כתבת יפה.

אני אוסיף רק על קוואי וג'ורג':

קוואי -לדעתי זה פעם ראשונה שקוואי מגיע עם כתפיים כבדות לפלייאוף. בספרס הוא היה בחממת Hall of fame, בראפטורס הוא נהנה מטיסה מתחת לראדר אבל בקליפרס הוא כבר סומן, הוא סומן כפייבוריט, raining fmvp וכשחקן אולימפוס ולדעתי הוא פשוט קרס תחת הציפיות בסדרה מול הנאגטס, מאץ לייק לברון מול דאלאס, אפשר היה לראות את זה ממהתחלה בגיים 7 כשהוא מחטיא מיד ריינג' פול אפ שהוא שם מתוך שינה.

ג'ורג' - רכבת ההרים של פול ג'ורג' מתחילה ונגמרת בראש, הבחור פשוט לא יציב מנטלית, והוא דיבר על זה בעצמו בפלייאוף הנוכחי, אחרי סטרץ' של כמה משחקים רעים מול דאלאס הוא דיבר על כך שהוא סובל מחרדה ודיכאון בבועה, לדעתי זה תמיד היה שם.

אגב ראפ, זה שרקי הקטן, לא הצלחתי לשחזר את המשתמש RIP מה קורה וזה :cool:

Rapgamer

Well-known member
נקודה טובה לגבי קוואי. באמת זו הפעם הראשונה שסומן כפייבוריט.

כיף לראות שחזרת, מה המצב אצלך בכללי? עדיין בתחום הצלילה והוויד?:ROFLMAO:

Little Sharky

Active member
נקודה טובה לגבי קוואי. באמת זו הפעם הראשונה שסומן כפייבוריט.

כיף לראות שחזרת, מה המצב אצלך בכללי? עדיין בתחום הצלילה והוויד?:ROFLMAO:

חחחח קצת ולא, סאחי גאה כבר שנים :)

מדהים איך הזמן טס, התחלתי להגיב פה בתיכון אני כבר נושק ל-30.

אבל עדיין כל פעם שיש לי חשק לדבר כדורסל, אני קופץ לפייסבוק, מקיא וחוזר לכאן :)

Little Sharky

Active member

בד"כ לא מתחבר להצעות טריידים וכאלה אבל את הטרייד ג'ורג' על מקולום סטרייט אפ, אהבתי.
אני אשכרה חושב שזה יעשה טוב לשני הקבוצות.

Krit123

Well-known member
מקווה שלנארד למד שג'ורג' הוא לא השותף שהוא צריך.
הנה כמה רעיונות הזזת ג'ורג':
הדיל ברייקר הוא שלפיג'י יש עוד עונה אחת בחוזה.

לא רואה למה פילי תעדיף אותו על אמביד, בטח שלעונה אחת בלבד.
הטרייד השני הוא מתכונת יותר הגיונית לתת על חוזה נגמר, פיניקס כנראה יקחו אבל גם קוואי יכול לעזוב בסיום העונה, לא תרומה מספקת לצרכים שלו.
הוא ודיים מסוכסכים לאאלה, עירבו משפחה בשלב מסוים. אני מאמין שפורטלנד תרצה יותר תמורת סיג'יי.
הטרייד האחרון הוא רעיון טוב, טרייד משולש שיתן אופציה ליוסטון לצאת מהחוזה של ראס גם תמורת שנה אחת של ג'ורג' נשמע כמו פשרה לשני הצדדים, אני רק לא רואה איך הקליפרס מסתפקים בלאבין.

Krit123

Well-known member
מסכים עם חלק מהדברים, בעיקר על הביקורת על ריברס. מצד אחד לא פייר להציב את ספו וסטיבנס כמדד, מצד שני כשרואים מה הם מחלצים מהקבוצות שלהם מבינים כמה השפעה ישירה יש לרמת האימון.
אני מבקר אותנו על מחסור בהגנה איזורית, גם הקליפרס יכלו למנוע את עודף הדאבל טימס עם הגנה כזו ולהשתמש באורך על מנת לכווץ את הרצפה.

תכננתי לעשות את ההשוואה הבאה בין הקליפרס ללא אחר מאשר ג'ואל אמביד:
אנשים לוקחים את רגעי השיא, את הדקות המוצלחות כמייצג לרמת חומר הגלם, ומייחסים את הרגעים החלשים למקריות, חוסר חשק, עייפות וכו', במקום להסתכל על היבטים אובייקטיבים נוספים (ואולי פחות 'צועקים') כמו חכמת משחק, פליימייקינג לוקה בחסר, בחירת זריקות בעייתית, חוסר ורסטיליות בהגנה.
all of the above תקף לשני המקרים אגב.

כשהכול הולך, התמונה מייצגת את המציאות, ככה זה אמור להיראות, כשפחות הולך, מחפשים נסיבתיות שמשום מה לא משליכה על איכות חומר הגלם.
יש מישהו שעדיין חושב שאמביד עדיף על הג'וקר?..

היו לי כמה השגות לגבי הקליפרס לפני הפלייאוף:
1. פול ג'ורג'
2. הנעת כדור (והיכולת של חלקם to spot up)
3. מי ינהיג כשיהיה קשה? They got a team full of dawgs, אבל אין להם ג'מאל מורי אחד אפילו. מה הקשר בין הנכונות לשחק מלוכלך לבין קשיחות ומנהיגות גם לא הבנתי. הייתה לי תחושה שזה יפגע בהם, לא ידעתי שהם מסוגלים להתפרק עד כדי כך...

ככה לו וויליאמס נראה כשהוא לא מקבל שריקות הזויות. שלא תבינו אותי לא נכון, שחקן שמגיע לשיא בגיל מאוחר יחסית תמיד יהיה , רק חבל שהשיפור התבטא בעיקר ביכולת להגיע לקו.
אני חושב שהארל אוברייטד, כצמד הם נוראיים בהגנה. היתרון שהוא מביא באנרגיות מתאזן בפלייאוף והוא מתקשה מול סייז. גם ריבאונדר די חלש ביחס למוניטין, שמעתי השוואות לדניס רודמן בעבר (בעיקר מבחינת motor), פורטר J תופס בערך פי שתיים ממנו.

לאנדרי שמאט עם סדרה סופר מאכזבת. 3 נקודות ב-28% מחוץ לקשת, פחדתי ממנו לכל אורך הדרך, והתבדיתי. חבל כי הוא שחקן שאני אוהב, לא שאני מתלונן.

לגבי הסייבורג: תואר השחקן הטוב בעולם הוא תובעני, מחמיר ולא תמיד פייר, לא בדיוק עשה לעצמו הנחה עם ההופעה האחרונה.

הסנונית הראשונה לאפסט מבחינתי, הייתה דווקא במפגשים שלנו בעונה הרגילה מול טורונטו ו-OKC אשתקד (כמו גם המפגש בבועה לקראת הפלייאוף). ג'ורג' וקוואי מומחים בלסגור קווי מסירה בעזרת האורך שלהם, עם נטייה קלה לאוברפליי. ג'וקר נורא אוהב לשחק מול הגנות כאלו, עונה שעברה היינו 6-0 מול שתיהן, וזיהיתי פוטנציאל לפרצה. דאט סייד, יוקיץ' לא הסתדר עם הדאבל כמו שציפיתי לאורך הפלייאוף, בעיקר כי אנשים הפסיקו לזוז. אבל ככל שהסדרה מול הקליפרס התקדמה הוא התחדד עד למשחק האחרון בו הוא פירק אותם. הדרך בה הוא מסיט את ההגנה עם העיניים בלבד היא הזיה, הרפרטואר מסירות שלו כל כך רחב שאתה חייב לכבד subtle fakes שהוא עושה והוא פשוט זורק אנשים הצידה, מהתל בהם כמו שלא ראיתי אף אחד עושה. למעשה המשחק האחרון הוא מה שציפיתי לראות ממנו מול הדאבל לאורך הפלייאוף.

Little Sharky

Active member

אגב הפאול של בברלי על מורי כשהמשחק היה גמור [פאול קשה לטעמי] העלה בי מחשבות סטייל פרדי קרוגר לכמה שניות.
הבן אדם הזה חתיכת שמוק, זה יכל להסתיים הרבה יותר גרוע

Krit123

Well-known member
אגב הפאול של בברלי על מורי כשהמשחק היה גמור [פאול קשה לטעמי] העלה בי מחשבות סטייל פרדי קרוגר לכמה שניות.
הבן אדם הזה חתיכת שמוק, זה יכל להסתיים הרבה יותר גרוע

אני מסכים, פשוט הביקורת שלי מופנת גם למאלון. מורי בקושי קיבל דקת מנוחה, דוק כבר הוריד את הכוכבים, למה שלנו עדיין על המגרש? למה לסכן פציעה, למה לסכן ששחקן כמו בברלי יתפוס ניסיון לקלוע כזלזול ויעשה פאול קשה. זה בדיוק מה שצריך להימנע ממנו במצבים כאלו.

Rapgamer

Well-known member
הצעה משלי לטרייד על ג'ורג':

למה לקליפרס? מחליפים את ג'ורג' בסקורר יותר טוב. אמנם מאבדים בהגנה אבל trade-off משתלם. על הדרך משלמים את שאמט כקנס.

למה לדאלאס? הזינגר פצוע לתקופה ארוכה, ג'ורג' ממלא תפקיד שחסר להם מבחינת עמדה. הוא חתום רק לשנה אחת אבל גם אם יעזוב, מה שיוצא בדיעבד זה שהם מפנים מהתקרה את חוזה המקס שחילקו לפורזינגיס, במידה ויש להם second thoughts.

למה לוושינגטון? הפציעה של פורזינגיס יכולה להשתלב עם מאמצי הטנקינג שלהם. יש הרגשה שביל מיצה את עצמו בוושינגטון. במקום להיות הפרנצ'ייז התקוע שהם עכשיו, שיעשו טנקינג בשנה הבאה ויצאו לדרך מחודשת סביב צעירים מהדראפטים השנה ובעונה הבאה, הצ'ימורה ופורזינגיס כקו קדמי, בנוסף למשלימים שהם מקבלים כאן. סוג של הצערה של הסגל ובנייה מחדש.

Krit123

Well-known member
הצעה משלי לטרייד על ג'ורג':

למה לקליפרס? מחליפים את ג'ורג' בסקורר יותר טוב. אמנם מאבדים בהגנה אבל trade-off משתלם. על הדרך משלמים את שאמט כקנס.

למה לדאלאס? הזינגר פצוע לתקופה ארוכה, ג'ורג' ממלא תפקיד שחסר להם מבחינת עמדה. הוא חתום רק לשנה אחת אבל גם אם יעזוב, מה שיוצא בדיעבד זה שהם מפנים מהתקרה את חוזה המקס שחילקו לפורזינגיס, במידה ויש להם second thoughts.

למה לוושינגטון? הפציעה של פורזינגיס יכולה להשתלב עם מאמצי הטנקינג שלהם. יש הרגשה שביל מיצה את עצמו בוושינגטון. במקום להיות הפרנצ'ייז התקוע שהם עכשיו, שיעשו טנקינג בשנה הבאה ויצאו לדרך מחודשת סביב צעירים מהדראפטים השנה ובעונה הבאה, הצ'ימורה ופורזינגיס כקו קדמי, בנוסף למשלימים שהם מקבלים כאן. סוג של הצערה של הסגל ובנייה מחדש.

רק קליפרס לוקחת.
בנעליים של דאלאס, אם לא יוצא לי למצוא מישהו שאפשר להתחרות במקום קייפי לאורך זמן (נניח ביל), הייתי מעדיף לקבל נכסים שיעזרו לי למצוא שחקן כזה במקום פלסטר לשנה אחת. הם צריכים להסתכל על זה ולהגיד אם הם מוכנים להעביר את ג'ורג' בשביל ביל למה שאנחנו לא פשוט נעשה אותו דבר.

למה לוויזארדס להביא שחקן פציע במקום נכסים אם אתה רוצה טנקינג, בפועל יצא שהם ישלמו המון כסף לשני שחקנים פציעים שלא יהיו כשירים מספיק בשביל לקחת אותם רחוק אבל כן מספיק בשביל לקחת דקות מהצעירים.
הייתי מעדיף מישהו כמו לברט פלוס בחירות.

Rapgamer

Well-known member
מופתע שאתה לא לוקח במקום דאלאס. במיוחד אחרי שבווטסאפ דיברתם על החוזה הבעייתי של KP, שבמקרה הכי גרוע הם נפטרים ממנו.
ג'ורג' לאו דוקא פלסטר לשנה אחת. אולי הוא יגלה כי טוב וישאר.
שאמט אחלה נכס, לא חושב שיש לדאלאס שחקן מסוגו להוסיף לטרייד. בנוסף לכך שג'ורג' fit יותר טוב עבורם מאשר ביל.

הוויזארדס מביאים נכסים. כל החתיכות פה בטרייד בני 25 ומטה. אם בשני השחקנים הפציעים אתה מכוון לוול ופורזינגיס- אז פוריזינגיס צעיר בפני עצמו, וול שום דבר כבר לא יצא ממנו והם צריכים פשוט לחכות שהחוזה שלו יעבור.
לברט אגב שהזכרת- מבוגר בשנה מפורזינגיס, עם תקרה יותר נמוכה, ופציע לא פחות ממנו.

Krit123

Well-known member
במקרה הכי גרוע הייתי מנסה להיפטר, לא תמורת ג'ורג'. אני לא סומך עליו יותר, לא על המגרש וגם לא בכיוון של הישארות. הוא אחלה שחקן, פשוט שיהיה כזה במקום אחר...
לדעתי ג'יילן ברונסון נכס דומה לשאמט, גם יש להם שחקנים נחמדים על חוזים טובים.

ג'קסון לא נכס בעיני. אני סומך על הכשירות של לברט מול קייפי ולדעתי הוא מתאים לרוץ עם סגל צעיר יותר ממנו, ראיתי את זה גם בבועה. יותר מהכל החוזה שלו נוח בהרבה וגם קצר בשנה.

Rapgamer

Well-known member
טוב זה נשמע שלא תיקח את ג'ורג' גם כסלארי דאמפ:ROFLMAO: כנראה שאתה לא הgm שיהיה מעורב בטרייד שלו.

Krit123

Well-known member
טוב זה נשמע שלא תיקח את ג'ורג' גם כסלארי דאמפ:ROFLMAO: כנראה שאתה לא הgm שיהיה מעורב בטרייד שלו.
תשמע לוותר על נכס ממשי תמורת שנה אחת שלו זה בעייתי כרגע, משהו שרק ג'רי ווסט יכול לעשות כנראה. אם הם הולכים בכיוון הזה יהיה להם קשה לקבל תמורה שתרצה את קוואי לדעתי.
אם היה לו חוזה דומה לשל ביל:
1. אתה יודע שהוא ישאר.
2. אתה לא צריך להחתים אותו ל-4-5 שנים בסוף העונה בשביל שלא יברח.

Rapgamer

Well-known member
מה זאת אומרת רק ג'רי ווסט? סם פרסטי הביא את ג'ורג' לשנה אחת, הצליח לחדש לו חוזה ואז גם למנף אותו לחבילה מעולה.

בכל אופן אין בסיס אמיתי לטרייד כשאתה רואה בג'ורג' אחלה שחקן אבל שיהיה בקבוצה אחרת בבקשה.

Krit123

Well-known member
מה זאת אומרת רק ג'רי ווסט? סם פרסטי הביא את ג'ורג' לשנה אחת, הצליח לחדש לו חוזה ואז גם למנף אותו לחבילה מעולה.

בכל אופן אין בסיס אמיתי לטרייד כשאתה רואה בג'ורג' אחלה שחקן אבל שיהיה בקבוצה אחרת בבקשה.
פרסטי הביא והעביר אותו כשהמניות שלו היו במקום אחר.
הנקודה המרכזית שלי היא שיהיה ממש קשה למצוא נכס ממשי תמורת שנה אחת בחוזה, בהתאם למניות שלו. הסברתי על כל טרייד שהוצע (גם של יגבני) למה לא הייתי הולך על זה מנקודת מבט של כל קבוצה, אי אפשר להגיד שסתם פסלתי אותו כשהצעתי אחד משלי, אחד שממש אהבתי את הבסיס שלו, פשוט הנטס מעל התקרה בהגזמה.

Rapgamer

Well-known member
כן אבל הטיעון שג'ורג' הוא one year rental נטען גם לגבי אוקלהומה ובסוף לא היה נכון. אז אי אפשר להתייחס אליו בודאות ככזה.
גם הקונספט להעביר אותו לברוקלין טוב, אני במקום הוויזארדס מעדיף את פורזינגיס על פני לברט.

למעלה